Livet pa Bali


Jaha, da har vi varit har i en vecka. Tiden gar fort och innan vi vet ordet av det sitter vi hemma i Nypan igen (naa sa fort hoppas vi inte att det gar).

Vi bodde hela forra veckan i Kuta. Solade, badade, surfade (hah, forsokte iallafall), var pa utflykt till massa strander och tempel och kakade flera fina middagar pa mysiga restauranger.

I sondags kom varan chaffis och hamtade oss pa hotellet. Vi har, genom kilroy, fatt en slags agent har nere som har hjalpt oss med det mesta (valdigt bra info har han gett oss). Och genom honom slangde vi ihop en rundtur/lang utflykt har pa Bali. 

I sondags kom alltsa Mr WeDontKnow och hamtade oss pa hotellet och korde oss sedan vidare mot flera olika stopp. Vi besokte bland annat nagra tempel, vattenfall, en liten insjo, halsade pa massa apor och gick pa marknad. Man blir fascinerad av balinesernas satt att kora. Deras vagar ar ungefar lika stora som vara cyeklbanor i sverige, trafiken 3 ganger sa tat och kurvorna kan vara nagra av de snavaste jag sett, och antingen gar det ratt nerat eller rakt uppat. Gron i ansiktet ar ju bara fornamnet. 

Vi kom fram till slutdestinationen, Lovina. En liten stad/by dar det skulle finnas svarta strander (pga vulkanaska). Tyvarr ar deras 'svarta strander' mer som en vanlig trist, gra och smutsig strand hemma i sverige, fast 10 ganger ackligare. Turligt nog har var agent bokat in oss pa en stor Resort som verkligen ar huur bra som helst! Vi har tillgang till varldens finaste pool, 5 meter fran stranden och fina, stora rum. Toppen! 

Sa igar och idag har vi spenderat hela dagarna vid poolen. Det ar sa varmt sa det gar knappt att ligga uppe pa land!  

Imorgon aker vi vidare harifran till en stad som heter Ubud, och pa vagen dit ska vi titta pa fler sjoar, tempel osv. Forst tankte jag och Johanna ta en delfintur pa morgonen (06-08) och hoppas pa att vi far se nagra delfiner :) 

Just nu sporegnar det har. Det ar lite skillnad pa regnvader och regnvader om man sager sa. 

Ha det bra dar hemma och folj oss vidare pa resdagboken. :)  


Kommentarer
Johanna Blomgren

yooo babe! jag hittade din blogg, hihi. Hoppas ni har det bra! det ser najs ut på resedagboken i alla fall :) Snart kommer vi (inte till Bali men du fattar haha), hoppas verkligen vi kan hitta på lite saker ihop! KRAAAAAM Johanna

2010-11-22 @ 11:18:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0