HÄR BLEV JAG DEN JAG ÄR, HÄR KOMMER JAG FÖRBLI. HÄR HAR JAG LÄNGTAT BORT, HÄR HAR JAG KÄNNT MIG FRI..

Hm, har visst inte skrivit ett enda pytteinlägg om livet i stan.  Men vad finns det att skriva, visst är det helt fantastiskt skönt att kunna till affären, från krogen, till stan, whatsoever. Det funkar, men vem fan flyttar från landet till stan PÅ SOMMAREN?  Idiooti.

Har umgåtts mycket med mina fina grabbar, min fina eva och min fina johanna (som är hemma efter en termin i umeå och på polishögskolan). Har haft några dagar vid vattnet, i solen, picknickat, grillat, druckit massa öl och hängt på uteserveringar.

Jag jobbar och stormtrivs på Hertz, numera med två nykomlingar som verkar topnotch! Möhippade vår kära Alexandra i lördags med lek,spel och mat ute på jögersö och sen bilrace ner till söderköping där det blev paintball, sumbrottning och höghöjdsbana bland träden. Avslutade på Olearys i norpan och med sjönsång hela vägen hem. Lyckat!

Och, så är jag så klart hemma hos min mamma och pappa så ofta jag har tid. Bästa finaste landet. Överlever tamejtusan inte utan detta. 

Idag åkte jag hit efter jobbet. Käkade sill och färskpotatis med familjen, kikade in på några nyfödda kissebebisar och sen gick jag och lilltussan en promenad runt sjön och tittade solnedgång.  Käkade jordgubbar och mjölk, klappade om hästarna en stund och nu sitter jag här. Klockan är snart halv 12 och jag sitter UTE. En kelgalen katt i knät, en tränger sig ner mellan armarna på bordet och hundisen sitter neranför och blänger lite (avis!). Lyssnar på Melissa horns nya singel och mår så himla himla bra!   En kväll att spara på!
RSS 2.0