Seriepremiär och tårar

Lördagskvällen blev inte riktigt som planerat. Jag umgicks med Jennie och Johanna och nångång runt 11 ändrade vi planerna till alkohol. Vi fixade lite drinkar, drack lite vin och sen begav vi oss mot Ole där vi träffade lite onyxfolk och lite andra välkända ansikten. Vi körde på luringar och annat smått och gott. Det är oplanerade kvällar som alltid blir dom bästa. tack alla inblandade.

Imorse blev det söndagsmys med joe och tordas. jag undrar vad jag skulle göra utan dom två.
Efter lite foodi och lite vemvetmest så tog jag mig till sporthallen för att sedan åka iväg på match i nykvarn.

Vi åkte hem många tårar senare.
Domarna gjorde inte bara en utan flera riktiga tabbar denna match. Vi spelade mot ett riktigt starkt lag, och att samtidigt spela mot domarna är svårt. Marre gjorde illa både fot och tumme och emelies axel fick sig en smäll. Att hela tiden tvingas kämpa i uppförsbacke är så otroligt jobbigt, någonting som vi ändå klarar av, trots skador och omflyttningar av folk.  Vi kvitterar till 4-4 i slutsekunden, men målet döms bort (t.o.m motståndarna erkänner målet). Att sen stå och hånflina gör inte direkt min syn på dagens domare bättre. Sorgligt

Är dock otroligt stolt över alla tjejers insatser idag, alla kämpade för varandra och visade sån grym inställning! 
Imorgon är den här förlusten historia och vi blickar framåt mot nästa helg.

Godnatt

Gå hem och lägg dig

Fredagkvällen spenderade jag,dussen och empa på pumpen. Jag och Emelie agerade parkeringsvakter, det gick sådär men vi fick iallafall in alla bilar. Hur dom skulle ta sig ut sen sket vi fullständigt i. Sen myste vi med lite cola, kollade in pensionärsdiscot och hade allmänt trevligt med smslekar. Skrattade som aldrig förr och förlängde livet med flera
veckor
.

Efter att jag och dussis hade tatt oss ur sängen imorse körde vi på frukost och sen bar det iväg mot oklahoma.
H3 hade seriepremiär mot Trosa och helvete vilken match. Två av Sveriges absolut pinsammaste domare dömde matchen och frågan är ju hur dom kan få fortsätta? Rött kort på Linkis och sen ut med svenne också, medan Dumhuvud nr 20 i trosa enbart fick en 5a.  Gängspö på domarna röstade jag på.  
Otroligt skönt att Onyx tog hem segern med 8-4, grattis till en välförtjänt seger pojkar!

Nu har grannarna kommit över en sväng på middag, sen ska jag in till Johannnnaanana :)

och imorgon är det SERIEPREMIÄRTagga brudar!

Freedag

Jag och Joe tog en sväng på stan idag, vi träffade marrebarre som skulle på arbetsintervju och hon var tvungen att lugnas ner med lite fika. Hon undrade om hon kanske skulle ta av sig kläderna, men vi övertygade henne om att det var bäst at6t ha dom på. Sen drog hon vidare mot Uppsala.  Jag och Joe tog en sväng förbi och handlade massa godis sen styrde vi mot tordas. Han satt framför sitt playstation och vi var mest mätta.

Nu kommer snart Empa och Dussen. Vi ska mysa lite innan det är dags för oss att bege oss ner mot pumpen och klubbjobb. Med dom där två mupparna kan det inte bli annat än bra. :)

Vacker dag med ett stort jävla FAN

Vårdcentralen idag, min läkare såg ut som en såndär gammal tysk nazidoktor. Bara det gjorde att jag hade lust att börja gråta. Hälsenan har tydligen vart rätt rejält överbelastad, och nu är den tydligen full med sprickor. Doktor Nazi var på dåligt humör och gav mig skäll för att jag hade försökt träna i måndags. Passar jag mig inte så kommer hälsenan gå av. Vila 2-4 veckor och äta Ipren hela dagarna. Foppatofflor ska tydligen också vara bra. Det enda jag har tänkt på idag är att jag missar seriepremiären.  För att bli på bättre humör åkte vi och köpte nya innebandysaker som jag prompt behövde. Jag ska vara redo.



Förövrigt har jag och vovsan legat ute i badenbaden och myst i det vackra höstvädret hela förmiddagen, det borde vara lag på att alla ska ha en egen liten myshund och en egen liten gräsplätt (helst inte i stadsmiljö). Hur skulle jag klara mig utan? 
 Sen åt vi kanske årets sista utemåltid, toppade det med äppelpaj och njööt av solen.

Lyssnar ihjäl mig på lazees album, grymt.
Nu ska jag ner och peppa på träningen, jag ska iallafall testskjuta några klubbor som jag har donat lite med.

Ett år närmare pensionen var det ja


Födelsedagen firades med alldeles för mycket tårta och allldeles för mycket godis. Jag kändes mig inte ett år äldre och jag kände mig absolut inte klokare. Men födelsedagen blev riktigt lyckad ändå. Släkten kom i omgångar under dagen och på kvällen fick jag besök av mina käraste  :)
favoritar på besök

Måndag innebar första dagen på min målarkarriär, det gick så bra som det bara kunde gå. Förutom krampattackerna jag fick i högerarmen var tredje sekund. Jag önskade hela dagen att det skulle dimpa ner nån spraygrej från himmlen så jag slapp stå och dra med den där jävla penseln. Min önskning slog inte in. Istället damp det ner nån som klagade på hur mycket jag spillt!
Träningen var en besvikelse, jag hade hoppats kunna köra nästan som vanligt den här veckan. Men foten säger nej. Nu är det vila till torsdag som gäller och då hoppas jag att det går bättre. Jag tänker absolut inte missa nån seriepremiär! Chani muntrade upp med världens sötaste födelsedagsblommor :)


Idag har jag fortsatt min kamp som målare. Eftersom Ida är hemma på prao och Daniel är förkyld körde vi på syskonsamarbete. Vädret var hur fint som helst, tiden gick fort och vi skrattade tills magmusklerna dog. Mina ögon lyckades få sig en dusch i rödfärg och håret hamnade under samma behandling. Glad dag som ska avslutas i Tv-soffan med popcorn och Filip&Fredrik!

o-o-ooonyx

Imorse spelade H3 mot ett klent Gnesta. Vi muttrade en hel del över att onyx var så överlägsna och att dom dessutom spelade effektiv tid. Det var en ganska tråkig match. Mitt i matchen ringde pappa och bad mig komma hem med hans grejjor som jag råkade ha i bilen. Riktigt så tråkig var inte matchen och riktigt så roligt är det inte att åka bil, men det var bara att se glad ut o köra. (H3 vann iallafall med 12-4)

H1 matchen var däremot grym. Så mycket spänning, så mycket stämning och så mycket ONYX! Grabbarna kunde gå hem med en seger i bakfickan och dom är så jävla värda den! Det är i såna här dagar man vet varför man är onyxare.
(IS BJÖRN!!)

Imorgon skulle jag egentligen iväg på match, men foten säger nej så jag stannar hemma och går på mitt eget födelsedagskalas istället.

jag tyckte att den passade här

Fredag

Idag lunchade jag och mor min på donken, jag kan ju inte påstå att det är särskilt mysigt, speciellt inte när man har en liten hundtunga som dreglar en i örat.  Sen for vi runt i stan för att uträtta ärenden. Jag hittade lite presenter till mig själv, och nu har jag exakt 2 dagar på mig att glömma bort vad det var för nåt. Jag fick syn på ett bekant ansikte påväg ut från Duka, och precis när jag fick ögonkontakt med människan halkar jag till på en jävla tröskel. Henrik Hjelt måste trott att jag var knäpp. Det kan han ju få tro om han vill.  Sen storhandlade vi bland alla sjubarnsmammor som fyller 45 kundvagnar med mat och sen tränger sig runt i 110 så att dom hinner hem och mata sina hungriga barn. Efter att ha lyckats tränga oss runt på Kvantum for vi mot Stigtomta och kollade lite strutsar. Och åkte hem igen.

Nu ska jag snart åka in till Johanna, vi får se vad nyköping har att erbjuda en fredagkväll som denna.

uppåt

Jag var deppad redan när jag vaknade imorse, tyckte ganska synd om mig själv och irriterade mig över min egen dumhet. Men jag insåg att jag höll på att fylla en hel dag med dåligt humör och då hade jag inte somnat gott ikväll. Jag fick gott ta o rycka upp mig lite. Åkte ner på träningen och var på riktigt bra humör. Fotjäveln gjorde mig dock oduglig som spelare så jag fick agera målis istället (Behöver inte säga så mycket men jag har redan fått samtal från några elitserieklubbar som är intresserade av mina målvaktstalanger). Är iallafall uttagen till matchen på söndag(dock inte som målvakt) men det är ytterst tveksamt om jag kan spela eller inte. Känns dumt om jag sabbar hälsenan en vecka innan seriepremiär.

Helgen kan dock bli en riktig kanonhelg. Mycket Innebandy och förhoppningsvis mycket tårta.
Har hört att tordas har ett nytt playstation också, så jag hoppas man blir inbjuden på lite game :)

Dags för poccorn, tjing   

jävla

jävla jävla jävla fotjävel.
 

åh, buuular

Jag och Johanna agerade bagare idag, slog på stort och bullbakade. Johanna hällde smör över hela degen, sockrade lite och sen var det bara att köra. Riktiga små gullebullar blev det tillslut. Men sen kom en bullsugen trond och en bullsugen emil förbi, efter det fanns det inte så många gullebullar kvar. 
   Tordas fortsatte tjata om sitt playstation och om det blir som planerat tar vi en tripp till norpan på fredag. Kan bli kul :)

Nu är det dags för lite fantastic food, och som vanligt är det helt gudomligt att träna på onsdagar.

och jag är så glad idag

Goda dagars magi

Träningen igår var bra, riktigt bra. Jag var egentligen påväg att kliva av efter en kvart eftersom det gick så fruktansvärt jävla dåligt och min hjärna var nån helt annanstans än på träning, men sen blev det bara massa "springa tills man dör-övningar" och då gör det ingenting om hjärnan inte är där, bara man har benen med sig. Och det är såna träningar som är så sköna efteråt, jag älskar att känna att jag lever. 

Snart kommer jag hålla för öronen så fort nån i laget har något att säga. Först var det Annelie som meddelade att innebandyn tog alldeles för mycket tid, och jag som var så glad över att ha det lilla energiknippet tillbaka. Ígår var det Räkan som kom med den tråkiga nyheten. Känns konstigt, Räkan har iallafall under alla år jag kan minnas alltid vart den som peppat mest och som alltid hittat på nåt galet som fått en att garva tills man fått magknip. Det kommer bli riktigt tomt utan henne, men vi får hoppas att studierna går fint och att hon kommer sen och skriker på matcherna :) 
   Och sen Lisa som lämnade oss för USA. Och Therre som jag saknar som aldrig förr, hon har också för fullt upp.. Jag antar att man får vänja sig, det är ju trots allt så här livet ser ut, och jag vet ju att det inte alltid kan vara som det alltid har varit. Men jag skulle vilja ha det så, jag gillar inte såna här förändringar.

Idag har jag planerat stan med syster, vi ska försöka hitta en lämplig present till Nicke som fyller år idag. Sen ska jag försöka hinna fika med tjejorna och sen är det kalas hos hertzarna :) 
Dags att börja dra sig från dumburken kanske, mmja.

söndagkväll


Jag och dussen tog hand om secket idag, det gick faktiskt förvånansvärt bra. Några missar blev det såklart men det är sånt man får räkna med om man anlitar oss. 10-5 blev det tillslut, sådär med tanke på 9-1 ledningen där ett tag. Matchen i sig var faktiskt riktigt rolig att se på, även om det var himla mycket onödiga grejjor inblandade, matchstraffen var väl kanske det mest idiotiska idag.
Sen begav vi oss hem till familjen Borg för att säga hejdå till Lisa, vi myste med godis och ljus och fick till värsta julstämningen ett tag, riktigt mysigt. Kommer kännas tomt, men tre månader går fort hoppas jag.

Nu har jag precis pratat med marre och förhoppningsvis blir det en tripp norrut senare i höst, kan bli GRYMT!
Imorgon är det måndag och fys på schemat, jag har lust att självmordsbomba bara jag tänker på det, stackars mina ben.
Jag är förövrigt 19 om en vecka, värdelös ålder har jag hört, funderar på att skippa den och gå direkt på 20. Vi ska tydligen spela astidig bortamatch och ha träningsdag samma dag, men det är ju alltid kul med paket.

jehheejj

Söndag

Matchen gick inte riktigt som planerat, vi ställdes inför ett ruskigt bra motstånd och slutsiffrorna skrevs till 1-5. Familjen är inte riktigt familjen än, men jag är säker på att det kommer tillbaka snart. Jag hade velat avsluta en riktig kanonvecka med en bra match för egen del, men det gick åt pipan det med.
Efter matchen drog jag och dussen mot pizza och fick riktigt trevlig matunderhållning. 
På kvällen drog pökligan, marre och lisa hem till räkisch och hade en ordentlig myskväll, underbart bra kväll och vilka kanontjejer! :)  Vi avslutade med lite cp-dans på ett svintrist olearys, sen var det efterlängtad sömn som gällde.

Nu ska jag ut i skogen med lilla tuss, helt underbart väder ute!  Sen är det H3match som gäller, ser ut att bli en riktigt bra dag det här också. Det gillar vi! 
 

Claes löfgrens

Det var tydligen meningen att vi skulle jobba på dans igår, vilket vi inte visste om förrän..ja just det..igår. Nytt ställe och nya rutiner och jag blev tydligen själv. Där stog jag ensam i en garderob som vanligtvis brukar vara bemannad med fyra.
Det var kaos redan från början men jag försökte att inte få hjärtinfarkter av paniken samtidigt som jag försökte vara glad och trevlig mot tjurtanterna som minsann hade fått stått och väntat jääääääättelänge. Tillslut var alla jackor inhängda, svetten rann och jag trillade ihop på en stol. Då kom angelica förbi med mat, och jag hade velat ge henne en stor puss!
Under dom där ganska många timmarna fick jag mig dock några goda skratt, jag insåg också hur många människor som faktiskt bär glasögon. Mitt humör var nog kanske inte på topp för jag la bara märke till hur fula kläder folk hade, hur fult vissa dansade och hur äckligt folk luktade. Jag vet iallafall hur jag inte vill se ut som gamling.
 Jag höll på att dö av tristess några gånger men turligt nog hade jag mobilen med mig och det är tamejfan världens absolut bästa uppfinning. Framåt halv 1 kom mamma, och jag blev så fruktansvärt glad att se henne, för när människorna skulle hem hade jag absolut dött av total hjärnförvirring om jag hade vart ensam.  I övrigt var det en riktigt trevligt kväll, jävligt pinsamt att tillhöra onyx en sådan kväll bara, hade väl säkert blivit 40 gånger pinsammare för onyx om ingen vart där. mhm

Nu ska jag äta lis och sen är det dags för maatch, oyes.

mmmmmmm


Två riktigt grymma träningar irad hör inte till vanligheterna, men det känns bra, riktigt bra. Nu är det bara att tagga, västervik hemma på lördag och dom ska få åka hela vägen hem igen som riktiga förlorare (iallafall om vi får bestämma)  Lisa B är sorgligt nog påväg bort också, tråkigt att mista vår brunkarback men vi får hoppas att hon återvänder hem till familjen när hon tröttnat på USA. :)

Jag börjar få panik över min egen hårfärg, jag känner redan hur mitt IQ har försämrats och frågan är om jag egentligen inte trivs bättre som brunett?  jag blir piss på mig själv ibland, men jag får väl stå ut. Kan vara roligt att testa på livet som dum nån gång också.  Och jag vet att iq inte sitter i hårfärgen, men efter den här drastiska omvandlingen börjar jag fan fundera på om det inte ligger nåt i det där iallafall, det behöver ju inte betyda att det stämmer för alla, men kanske 50-60% av befolkningen?

nu ska jag mysa med Tuss och sen är det dags att sussa. g natt

lyckorus

Idag har jag och mina sykon haft en fight om vems tur det var att öppna dörren för jehovas vittnen (eftersom mamma redan sprungit o gömt sig på övervåningen) Tyvärr var vi inte tillräckligt snabbtänkta för att låsa dörren och stänga in hunden i nåt ljudisolreat rum, så det fick bli krig istället.  Ida drog nitlotten och fick med tunga steg bege sig mot dörren, det visade sig dock vara några gamla vänner från Schweiz vilket innebar lite förvånad pinsam tystnad men fantastisk gooooood choklad.  
    
Sen skulle jag och bror fixa träningsspaghetti, problemet var att vi glatt la över ansvaret på varandra vilket resulterade i en tjock gegga som liknade allt annat än spaghetti. Det var åtminstone ätbart, även om tankarna gärna vandrade iväg mot spyahållet när man svalde.

Maja kom förbi en stund och lekte med kissemiss-Elsa, sötare unge får man leta efter, jag gillar att hon tycker att jag är smutsis och behöver tvätta mig. :) 

Dag nummer 3 den här veckan avslutades med en riktigt grym träning. Och jag älskar när jag är på jag-vill-inte-sluta-träna-humör, helt fantastiskt skönt och jag kommer somna så bra!  

picasso here i come

Jag ska tydligen bli målare på halvtid nu när det blir högtryck, det kommer gå galant. Behöver jag säga att jag är en hejare på att ta för mycket färg på penseln, spilla på icke-godkända ytor och klättra på stegar? nej jag tror inte det, vilken solskenshistoria det här kan bli. Jag riktigt längtar efter att få se resultatet, synd att ingen annan är lika förväntansfull.
Det är dock fortfarande lågtryck, och människor har kvar håret, vi får väl se hur lång tid det tar innan dom börjar riva av det i ren frustration.

frisk luft och vackert väder

Jag och johanna har tillbringat dagen med att hata värdelösa astrista nyköping, och gillat den igen tack vare vackra åpromenaden. Vi gottade oss åt skvaller på internet och bakade äppelpaj. För att införskaffa lite mer pengar försökte vi hitta på genialiska uppfinningar som skulle göra oss rika, men misslyckades, sen for vi hem till tronden och försökte hitta en väldigt mystisk låt, vilket vi dessvärre också misslyckades med.

http://www.youtube.com/watch?v=PmOv2lTfJbY&feature=related

happyface

tänk vad mycket en klubba och en boll kan göra

you make me feel so good


och jag kan inte sluta lyssna

Looptroop

hej, är du gift?


Fredagkvällen tillbringades @ dusengs. Vi köpte så mycket fett att expediten måste trott att vi handlade för hela usa. Sen satte vi på P.S I love you, galna klipp på youtube och sen var kvällen räddad.

Lördag var lika med h1-tibk och efter matchen blev det rhodos med pimpjansson och hans brudar, käka aldrig pasta carbonara där, gör bara aldrig det. Sen blev det mysparty hemma hos janet, med ljus som luktade äppelpaj och summer08. Jag kan inte sluta älska hemsidan, www.summer08.se heeja
Efter några drinkar, några shots och några cider joinade räkisch och marlena. Sen bar det av mooot krogarna mitt i spöregnet, en gammal kvantumpåse fick agera förstahjälpen-regnskydd, och det funkade sådär.
Stopp1 Olearys, -"nej tyvärr, vi har bara en vakt ikväll så det är 20"  ta dig i röven1
Stopp 2. Rocken, säger sig självt, ta dig i röven2 innan vi ens hann stanna, inga fötter satta där inne, nono.
Stopp 3. Birgers "Det är 23 ikväll" ta dig i röven3
Stopp4. Fika, "klart ni är välkomna" åååååhhh PUSS!!
På fika träffade vi Jansson & Co och käre kusin Jochmal, sen kom kebablulle och nivån höjdes ytterligare.
Kvällen avrundades senare på K-house och sen var det godnaatt.

Imorse var det stressfredde som skulle på match, sen frukostade jag och janet, sen for vi o kollade på h3-hj17, ganska odramatisk match så vi passade på att ta oss ett dopp i svettpoolen grabbarna gjorde i pausen. mums
Efter matchen var det sölfredde som duschade, och efter några timmars väntan hade han lufttorkat klart. Sen bar det av mot max, där pratades det snusk och ritades hamburgare och sen var det dags att bege sig hemåt.

Nu är jag hemma och är barnvakt åt lillkusse agnes, vi ska tydligen spela kospelet och baka scones och göra pappersblommor och kolla på film och dricka oboy och kanske gosa med Elsa, fast egentligen skulle jag behöva redigt bra musik, en lång och hård joggingrunda, en dusch och en stor kopp te. Jag tänker absolut inte bli sjuk och jag tänker absolut inte ha nån jävla ångest. Tack för att ni tittade förbi, men nejtack, hejdå sjukdomen och hejdå ångesten.

.. och sen får man inga brudar

Eftersom vi är arbetslösa, långtidslediga, mellan två jobb.. blabalabla... så bestämde vi oss för att ta en tripp o bränna lite pengar. Lager 157 verkade vara ett perfekt ställe för våra klipska idéer, vilket det också visade sig vara. Efter några misslyckade omkörningar och lite kartläsning lyckades vi hitta dit. Vi muttrade lite över den dåliga skyltningen men fick upp mungiporna efter några varv i butiken. Trond var den enda som var sur, han tyckte stället var värdelöst och käkade sig mätt på negerbollar istället. Killen behövdes uppenbarligen muntras upp, så vi föreslog Vingåker istället, Vips så var munnen glad. Så vi läste lite karta och funderade ett tag på o gena genom skogarna, men efter att ha tänkt ett tag insåg vi att vi var fel personer för genvägar.  Vingåker blev det iallafall, Trond var glad, han tycker stället är kanonbra, till saken hör att han shoppade ganska bra i Hällefors men åkte från Vingåker tomhänt. hmm, vilket ställe var det nu som var värdelöst?  För att muntra upp oss tog vi in på Ica och hoppades på ica outlet, men icke. Vi hittade nötkräm, varpå Trond säger "Nötkräm? Det köpte man ju på mellanstadiediscona och kladdade ner sig med, och sen fick man inga brudar".  I kassan sen undrade han om svenska kronor verkligen gäller i vingåker.  Behöver jag säga att jag skrattar ihjäl mig av killen? 

Skön dag med sköna människor, Tumme åt sidan. oyees.

Omstart

För att få ett värdigt avslut på de senaste 12 åren i skolan körde jag och brudarna på solresa till cypern.
   Vi bodde på ett kanonbra hotell med mycket barnfamiljer, det var således riktigt lugnt. Förutom den solstekta norrmannen som bodde i våningen över oss och som antagligen var både pedofil och segalning. Han badade i tigerkalsonger och hade gula foppatofflor. Ni fattar.
   En kväll fick vi för oss att leka superman, men eftersom vi var kvinnor allihopa fick det bli superwoman. Lite lakan och sen var vi igång, vi hoppades att norsken blev skrämd.
   Stränderna var hur underbara som helst, förutom bajskorven vi hittade en dag, turken i stringkallingar, alla topplesstanter och all SAND!  Vi testade båttur en dag också, absolut det bästa valet vi gjorde.  Vid poolen hittade vi william (william & önskestövlarna) jag hade inte en aning om att han fanns på riktigt, men det gjorde han tydligen. tyvärr tog vi varken autograf eller kort, men vi vet att han var dansk. 
 Födan kan sammafattas som pasta, donken och pizza, gissa om man var lycklig över riktig svensk husman när man kom hem?
Det blev mycket serioustalking under resan, och jag kan bara säga tack till gud för att han valde att ge världens två bästa tjejer till just mig! (lyllos mig, jag vet jag vet) Vi träffade en favoritinkastare som gav oss extra förmåner och gullade till det lite extra, vi kallade honom för M eftersom hans namn var så svåruttalat. Riktigt go var han iallafall. Drinkarna på cypern kan beskrivas som värdelösa, saft blandat med lite gammal sprit och några smaksättare sen har du din drink. Dom får helt klart tummen upp, och det vet vi ju vad det betyder (ta dig i röven) Vi hann iallafall besöka uteställena som man tydligen "måste besöka" om man är i ayia napa, och vi kan sammanfatta det med ett ord, äckligt! Resterande kvällar körde vi på halvlugna barer utan massa sliskiga cyprioter/kåta skandinavier.
   Vi hann även med ett litet nattbad i poolen, eftersom vi upptäckte att det var några som hade lite extramysigt i ett mörkt hörn beslutade vi oss för att vi minsann också skulle vara olydiga och bada efter klockan 7! Men det gick inte riktigt så bra som vi trodde, för efter en stunds badande kommer en flyförbannad vakt och bosktavligt talat sparkar iväg oss och skriker "NO SORRY!"... och så slutade den kvällen.
 Grabbarna från Bollnäs kryddade absolut tillvaron lite extra, en kväll blev vi upptvingade på scenen tillsammans med Elvis och fick dansa inför alla hotellgäster. En annan kväll tog vi lakanen från sängarna och klädde ut oss till både nunnor och toganissar för att sedan vandra mot donken, det var en upplevelse i sig och cyprioterna kommer att hata svenskar så mycket efter det här. Vi lärde oss ett och annat av grabbarna från norr, bland annat knackneger. "KNACKA, LÄGG! nej nu förlorade du, 40 armhävningar". Kvällen när det var sjönsång på schemat var ändå den bästa, grabbarna ståhl förvandlades plötsligt till BSB och sen kunde man inte sluta skratta den kvällen heller. Nattbad han vi också med, och Simon som var rädd för både sand och vatten vågade bada han med. Frågan är vad som var sant och inte, för så mycket luringar som vi fick stå ut med har jag aldrig upplevt tidigare. Men kul hade vi. Humorn som dessa grabbar har är oförglömlig, det tackar vi för.
    Det finns hur mycket som helst att berätta, men jag orkar inte skriva och folk skulle inte orka läsa så vi sätter punkt här.
 
Den här resan var iallafall ett värt avslut på kanonbra 12 år, nu börjar ett nytt liv och en ny fas i livet, hur det livet kommer se ut är det ingen som vet. Den som lever får se.

RSS 2.0