Brothers in arms


Hade tacokväll med mina favvograbbar i måndags, mina favvograbbar som jag troligtvis blir sambo med när jag kommer hem från asien. :)

Jag och Chani var hembjudna till Johanna på indiskt igår. Indisk afton blev det! :)
  Vi pratade och pratade och rätade ut några frågetecken inför resan.. wooh, snart bara 1 månad kvar!!


Idag hade jag en toppendag på jobbet (vet att det är lite tjatigt eftersom jag alltid har toppendagar) och myste mig igenom hela dagen. På tisdag blir jag utlånad till I-klassen. Mina fina små änglar ska jag få spendera en hel dag med :)  Och det blir inte vilken dag som helst, det blir en Pippi Långstrump-dag. Åh vi ska ha så kul! :)

Jag och Johanna donade matsäck och picknickade på Lindbacke på eftermiddagen.  Världens vackraste höstdag, en filt och en bästa vän.  Mer behövs inte :)

Kom hem till världens spralligaste lilla hund och lekte tills både hon och jag var helt slut.

Imorgon är det fredag och jag har inte ett skit planerat. SÅ JÄKLA SKÖNT!



A lack of color


Och visst blev det en toppenhelg minsann!

Jag och Johanna tände massa ljus och myste ner oss i sängen här hemma. Sen kollade vi på en skitfilm. Brüno, hur tusan kan dom ha fått tillåtelse att visa den på bio? fy.

I Lördags blev det en sväng till Öppenhand där vi fyndade lite silverfat och ramar innan vi tog en sväng på stan.
  Åkte hem och bakade och hade en riktigt bra eftermiddag innan det var dags att ta sig in till grabbarna i stan.
Drack vin, shottade, omhändertog avsvimmade 17åringar, hade snoppritartävling och skrattade med mina bästa bästa grabbar.  Lite lagom runda under fötterna traskade vi vidare mot Olles. Fredde tog med sin TV och lämnade den mitt på¨storgatan, fastknuten i en lyktstolpe. Skitfint!
  Shottade, ölade och drinkade aningen för mycket innan vi tog oss vidare till Birgers där det blev ännu en shot och där jag träffade favvo P, Fia och Klara.  Sen blev det Tellus, trevligt sällskap, alldeles för många shots och sen är det ganska svart..  Redigt kul kväll var det iallafall.

Var rejält trött när jag vaknade imorse och hade lite smått panik när jag visste att jag skulle ha kalas och mitt huvud höll på att vända upp och ner på hela min tillvaro. Men jag tog några brustabletter, sköljde ner några ipren, tog en powernap och vaknade som en ny människa.  Och vilken toppendag det blev sen. 
 Fick besök av mina fina kusiner, mor- och farföräldrar, grannar och kompisar. 
Somnade också väldigt gott (och aningen tidigt) igårkväll. Och visst finns det inget bättre än sängen i dessa lägen.!

Idag har jag haft en riktigt rolig dag på jobbet. Avslutade med att skratta och le hela sista lektionen eftersom vi hade så himla roligt :)

Har också införskaffat mig en systemkamera idag. En Sony DSLR-A330L (och nej, jag har inte en jävla aning om vad det är för någon) som jag fastnade för direkt. Tycker att jag fick ett bra pris och mycket grejjor med men jag kan lika gärna ha blivit lurad :P  Imorgon ska den iallafall invigas eftersom batterihelvetet tar sån tid på sig att laddas! GRR


NU är det sovtime. Night!
 

You've captured my heart


Så mycket kärlek som jag får genom att umgås med barnen i I-klasserna på långberg. Och då kan det vara 5 min mitt på dagen (när jag har rast) och sen är mitt hjärta fullastat med kärlek.  Mitt största problem just nu är att jag fäster mig alldeles för mycket vid vissa barn.. dumt men jag kan inte rå för det.


Har umgåtts med Mailen, Bisharo, Ibbe och Mohamed ikväll. Mitt i allt kom dom sjungandes med en tårta i handen som var pyntade med massa ljus, och så fick jag en liten "ja må hon leva..."  Fina fina människor som jag blir så varm i hjärtat av!  Imorgon åker jag till sthlm med Bisharo och Mailen och blir kvar till lördag. Det ska bli roligt :)


Imorgon är det fredag och jag ska krama massa på barnen så att jag klarar mig till på måndag.

Puss på en, förhoppningsvis, asbra kommande helg!



If I could write you a song

 Toppendag på jobbet idag.

Jag och Fredde åkte ner till Linköping för att se när grabbarna i Linköping hade elitserieprempa mot Mullsjö. Skulle såklart dit för att heja lite extra på Peter och Sam!
  Vilken match!  Mullsjö ledde med 1-0 och när det väl lyckades bli 1-1 tyckte Peter att stämningen skulle hettas upp lite, så han gjorde en liten indianare och då stog det helt plötsligt 1-2 till Mulljsö!  Vi höll på att dö av spänning och fick skrika till både en och två gånger innan Linköping kunde stå där som vinnare när slutsignalen tjöt.
Så jäkla kul! Och så gött att få krama om världens bästa Peter efter matchen, som dessutom hade världens största leende på läpparna. Bästa!

Träffade dessutom mina pärlor Duss och Emelie! PUSSPUSSPUSS
 Hade en go hemresa med fredde och kom hem till världens bästa lilla hund. 
Gör som killen framför mig i publiken idag; TUMMEN UPP! (både en, två och tre gånger)

 

Happy birthday!


Yes, idag fyller jag 21.  Jag som fortfarande känner mig som 16 blir 21! Det är helt sjukt.

Fick ett roligt kort av familjen imorse där det stog "Tycker du om att köra bil, träffa kompisar och planera resor? Då bara måste du fylla 21!"  Mitt i prick kan man säga :)
  Fick min efterlängtade väska som kommer vara mitt hem och min garderob i drygt 4 månader i vinter, andra saker till resan och boken "Pansarhjärta" av världens bästa Jo Nesbo.

Hade en fin dag i skolan och avslutade med tårta och kakor på Öppna fritids tillsammans med Bisharo, Peter och en massa ungar. Min absoluta favoritunge (jag vet att man inte får ha favoriter hit och dit) Tho var där och jag fick en bamsekram av hans lilla famn. Han skulle kunna få mig att börja gråta hur lätt som helst, lilla älskade unge som jag saknar så in i norden och som har sån stor plats i mitt hjärta. Kärlek kärlek kärlek.

Loggade in på facebok och hade över hundra nya händelser pga av alla grattishälsningar. Tack alla ni finfina människor som både skrivit på facebook och som skickat sms. Tänk vad mycket ett litet grattis kan göra :)

Nu ska jag äta middag med familjen. Mamma har donat flygade jacob och jag är så himla hungrig! :)

Puss på er och på en kanonfödelsedag!

Finaste soluppgången i somras. Lite så känns det i mitt hjärta idag.. varmt!

You made my day


Helgen på hertz var helt okej. Första helgen på superlänge som det verkligen inte fanns nånting att fylla ut tiden med. Förutom facebook förstås. Vilket resulterade i att jag började spela en massa onödiga (men superroliga) facebookspel. Doohhh, jag som hatar såna, egentligen!

Hann ut på Volym en sväng efter jobbet i lördags. Jag och Chani hängde på grabbarna som firade Freddes födelsedag och världens bästa Peter var "hemma" från Linköping. Som jag saknar honom! 
  Toppenkväll med favoritmänniskor verkligen!


Igår var det val och det ser ut att kunna bli 4 intressanta år. SD i riksdagen, känns sådär. Och efter lite panik inatt har jag lugnat ner mig och är faktiskt inte särskilt orolig. Deras förslag kommer stanna hos dom, det är ett som är säkert..

Nehej, nu ska jag städa rummer lite. Och Imorgon fyller jag 21. Och jag börjar faktiskt känna mig gammal. INTE OK!

Join the riot


Hade en superfin kväll tillsammans med Chani och Joe igårkväll.
Chani bjöd på superlyxig trerätters och världens godaste (alkoholfria) jordgubbsvin. Pratade om allt mellan himmel och jord och fortsatte ut på C&D vid tolvsnåret.  Det stället har sån potential och John var gullig och bjöd på allt igår.  Och vi har HEJDÅ-fest där den 6e Nov!! Kommer bli så bra!

Nu har jag precis ätit världens frukost och tar en liten powernap innan jag ska åka och jobba.
Hertz är det som gäller denna helg, var ett tag sen och det är första gången som jag verkligen inte vill åka dit och jobba. Förhoppningsvis känns det bättre när jag väl är där :)


Hey there Delilah


Hade en toppendag på jobbet igår. Tog en sväng ner till Öppna när jag slutat (storfritids), drack lite thé, läste Kalle & Hobbe tidningar och spelade spel med världens sötaste unge, Tho!  Det är¨såna stunder som får mig att inse hur mycket jag faktiskt saknar honom. Vi spenderade ändå hela våren tillsammans. Blir varm i hela hjärtat när han ler och är glad och han har verkligen förtjänat den stora platsen han faktiskt tagit i mitt hjärta. Fina fina unge!

Efter jobbet åkte jag och Bisharo hem till Mailen. Kycklinggryta och en massa godis innan vi myste ner oss i soffan framför P.S I love you.  När den var slut kom Ibbe och Mohamed och käkade glass med oss. Mysmänniskor. 
  Jag och Bisharo var hemliga agenter långt in på natten innan jag slutligen åkte hem och dunade.


Idag blev jag utlånad en stund till fritids på eftermiddagen. Kul att träffa alla ungar där igen även om det är lite skillnad på högstadiet och lågstadiet. Ljudnivån är liksom lite högre med 19 sjuåringar i samma rum. :)

Åkte hem och tog en lång powernap innan det var dags för 2:a innebandyträningen.  7 pers var vi, och även om det inte blev nån höjdarträning innebandymässigt så var det riktigt roligt ändå!

Imorgon ska jag äta trerätters med mina blondiner innan vi tar oss till Volym och lyssnar på "we no speak americano" - LIVE! 

Make up kisses

E-MAIL FRÅN EN ARABISK STUDENT TILL SIN PAPPA

Kära Pappa

Berlin är en underbar stad, människorna är vänliga och jag trivs verkligen här, men pappa, jag skäms lite över att komma till colleget i min äkta-guld Ferrari 599GTB när alla mina lärare och många av mina skolkamrater åker tåg.

/Din son Nasser


 

 

 

 

 

 

 

 

 











Min Älskade son

Tjugo millioner US dollar har nyss överförts till ditt konto.
Var snäll och sluta skämma ut oss.
Åk och köp dig ett tåg du också.

Älskar dig. Pappa

No one no one no one..

.. can get in the way of what I feel for you.


Idag var första dagen på "nya" jobbet. Har nämligen fått en, vad man nu ska kalla det, visstidsanställning/längre vik på Oasen (särklassen) på Långbergsskolan. Härliga elever och grymma lärare. (Som vanligt när det gäller Långbergsskolan alltså (ja, det börjar bli tjatigt jag vet, men skolan är verkligen så bra!))
  Fick hänga med ner till utgrävningarna på stan idag. Det gjorde lite ont i hjärtat av att se alla arkeologer krypa omkring i spöregn och lera. Men jag antar att deras arkeologhjärtan dunkade lika hårt för alla små ben- och stenfynd, trots vädret. Jag vet iallafall vad jag inte ska bli när jag blir stor, och det är ju ändå ett litet steg i rätt riktning.

Träffade Bisharo och min favvovietnames en sväng på eftermiddagen. Le är inte ens i närheten av vad jag gör med dessa i närheten. Varm i hela hjärtat.

Jag och Johanna donade klart några av dom sista pusselbitarna inför resan. 27dec-3jan bor vi på Phuket i två superfina lägenheter med utsikt över hela Karon beach och öarna utanför. Nedanför ballen finns en pool som står till vårt och de andra tre lägenheternas förfogande. Känner på mig att det kommer bli kanonbra!!

Har pratat med en av mina finaste vänner ikväll och fick lite ont i hjärtat. Allting kommer ordna sig men ibland är det aningens tungt att vi åker utomlands och lämnar älskade vänner med sina bekymmer här hemma.

En dag på stranden . . .

Yes, det är var jag suttit och drömt om denna helg.
Har försökt plocka iordning alla papper jag printat ut med en massa nödvändig (och onödig) information om det ena och det andra.  Har inriktat mig på Vietnam och Kambodja och jag måste säga att jag är helt såld innan jag ens kommit dit. Måste säga att dessa länder lockar tio gånger mer än Thailand. Även om Thailand också är vackert och sådär, så blir det aningen ointressant när allting är så exploaterat och turistigt.  Vietnam sägs bli nya Thailand om några år, och då känns det verkligen bra att passa på att spendera tid där nu innan man kan köpa Kalles Kaviar och Bregott i varenda liten gatukiosk. 
  Har tittat på lite volontärjobb i Kambodja och måste säga att det verkar så himla kul. De flesta företagen inriktar sig på sjukvård och utbildning och jag är väl mest sugen på utbildningsdelen och framförallt inom skolan. Det fanns även ett företag som hade gatubarn och barn med HIV som ett alternativ. Jag utesluter ingenting men vill självklart hamna bland barnen, sen spelar resten itne så stor roll.

Igår spenderade jag hela dagen i sängen, kändes så himla välbehövligt.  Kvällen spenderade jag med syster och några filmer.  Idag fortsatte jag att drömma mig bort bland alla sidor på internet. Ikväll ska jag ringa på en lägenhet i Phuket där vi förhoppningsvis firar nyår. :)

Och nu väntar jag på att maten ska bli färdig. Vet att pappa tände grillen för en stund sen. Mmmmm!

10 sep 10


Det blev ingen träning med fiaskrutt igår, istället blev det racer från långberg för skadekurs med Hertz ute på Skobes.  Intressant, lärorikt och mycket tänkvärt!

Sen åkte jag och spontanköpte en ny mobil. Välbehövligt eftersom min gamla så gott som totaltpajat. Råkade även få syn på en systemkamera som jag fastnade för. Damn.  Har inte riktigt tänkt klart ännu, är det värt att ha med en sån 4 månader i asien? hm.

Idag hade jag två elever i skolan. Vi spelade spel, målade och kollade på tv. Har sagt det förut och säger det igen, men det är världens goaste ungar det där!! 

Åkte ner på stan och träffade Monika, Hanna och Jossan. Mellanmålade på Hellmans där Johanna svängde förbi. Mysigt!

NU har jag precis plockat iordning lite i rummet och fick precis se att klockan är kvart i 7. (Lovade johanna att jag skulle vara hos henne kl 7, och jag har inte ens duschat) Ooops!

Lägger i högsta växeln och hoppas att hon glömmer kolla på klockan!

Tjong

Waan ku jeclahay!


Donade skolfoto med världens bästa kids imorse. Vilka stjärnor älltså! :) 
  Toppendag som vi avslutade med en massa skoj på badhuset. Raringar!

Fikade med mina resebabes på Huldas. Pratade lite resa och skulle försöka boka flygbiljetter från Bali. Det gick sådär eftersom datorer & internetsidor inte gjorde som vi ville.

Åkte hem och powernappade en timme innan jag fixade klart min present och åkte in till Bisharo och hennes familj.  Mailen var där, vi pratade och skrattade om vartannat medan vi käkade världens godaste Samosa. 
   Bisharos kusiner¨från London var där. Världens sötaste ungar.  Treåringen med världens finaste afro ville inte att jag skulle gå hem när klockan började närma sig 01.  Hon började ta på sig sina små skor och sa att hon skulle följa med mig hem.  Tusse.  Hon ångrade sig sen och gav mig en stor kram och en puss innan jag sa hejdå.  Måste erkänna att det var lite tufft att säga hejdå, har ju ingen aning om jag får träffa dom igen.

Nu ska jag sova tänkte jag. Imorgon är det skola. Eid blev inte förrän på fredag vilket betyder att alla mina elever kommer till skolan imorgon (har dock bara en elev på fredag istället eftersom Eid firas då)
  Efter det ska jag ta en sväng på stan, sola och sen träna på Sunlight med Fia.  Efter det blir det sista twinrixsprutan och sen ska jag hem och sooova (sömnen ligger lite efter just nu)

Body talk pt. 2 kom ut häromdagen. Lyssna!!
Robyn – Body Talk pt.2

Sömnbrist och kräftknytis.


Vaknade imorse och kände mig så jävla usel. Det börjar märkas att mitt sömnkonto lyser rött.

Kämpade mig igenom dagen på "sparläge" och försökte göra av med så lite energi som möjligt.

Sparade ihop tillräckligt med energi för kräftnkytis hemms hos Basse. Vi åt tills vi höll på att spricka, sjönk ner i soffan och kollade när Sverige spöade San Marino. Vilket laag! :)

Nu måste jag sova så att mitt face inte ser allt för trött ut imorgon när det är dags för skolfoto!
Sen ska jag dona reseplanering med mina babes och imorgonkväll/natt avslutar jag Ramadan hemma hos Bisharo!

natts

Vaken om natten och drömmer på dagen


Ännu en vecka har passerat. Vem tusan la i en högre växel i mitt liv och var sjutton hittar man bromsen?

Förra tisdagen blev det comeback på långberg.  Möttes av världens härligaste elever med kärleksfulla kramar och leenden. Det räckte mer än väl och på nåt sätt känns det som om jag faktiskt hör hemma i skolan. (men jag vill inte blir lärare, eller vill jag det?) 
  Två dagar på fritids med grymt väder och grymma ungar, en dag i specialklassen och fredagen tillsammans med mina älsklingar från förra året, I-klassen.  Gick omkring med ett fånigt leende på läpparna hela dagen och fortsatte le när jag slutade. Trots att jag var tvungen att direkt åka vidare till Hertz för att jobba där 15-24 med Ludde.
  Resten av våra kollegor på Hertz åkte nämligen på kickoff och vi fick stanna hemma och sköta om stationen. Och, trots att det var en av mina allra kämpigaste helger någonsin på hertz (jobbade tot 33 h fre-sön) så var det fantastiskt roligt också. Känslan jag hade när jag åkte hem från jobbet inatt är rätt obeskrivlig.  MItt på dagen hade jag lust att sätta mig ner och börja böla och jag trodde att allt skulle gå åt pipan eftersom det var så himla mycket att göra.
MEN, jag tog mig igenom allt och var sjukt nöjd när jag gick hem. Egentligen inte nöjd över själva arbetet utan mer nöjd över mig själv och att jag faktiskt bet ihop.

Sov 4 h inatt och sen ringde väckarklockan och jag var tvungen att kliva upp och åka iväg till Långberg för ännu en dag med mina darlings. Dagen gick snabbt och sen åkte jag hem och träffade mina kära familjemedlemmar en stund (vilket jag inte hunnit med sen någon gång förra veckan... inte ok) 
Åktein till stan för att träffa Bisharo. Jag fyndade på CLaes Ohlson och sen åkte vi hem till Bisharo.
Har spenderat kvällen hos henne med släkt, vänner, somalisk middag (underbart gott) och världens sötaste treåring.
Världens mysigaste ställe. Och jag är även bjuden hem till dem för att fira Ramadams avslut på Onsdagnatt. :)

Imorgon får jag alltså skylla mig själv om jag är trött. Damn. Imorgon jobbar jag förövrigt i speciaklassen igen. Har fått ett kortare vikariat där fram till dess att vi åker. Kanonfint och jag vet att jag kommer trivas utmärkt!

Efter det är planerna att ha kräftknytis med mina absolut bästa grabbar.

Åker till Oslo och världens bästa Eva över helgen. KOmmer bli grymt.

Skulle behöva fler timmar på dygnet just nu, hinner inte med allt jag skulle vilja egentligen. Men jag har så himla kul och är omgiven av jordens allra finaste människor. Tack för det!

Godnatt!
RSS 2.0