puuuuuuuuh



Har fortfarande inte hunnit sova ikapp all sömn jag missade i helgen. Är mitt uppe i världens stressigaste och kanske tröttaste vecka, men det är förbannat roligt...

Godnatt

hoho


Skapligt skitdåligt att snön regnade bort idag, jävla plusgradershelvete, han iallafall bygga snögubbar med barnen på dagis igår och det gillar jag. Sen att dom blev sönderparkade av en unge som blev tjurig är en annan historia.

Kul träning igår med "dampbarn" (även döpt till fia) som avslutning och sen en suverän kladdkaka på det också eftersom Gadden fyllde 15, börjar bli stor den där bruden ;)

Idag har det vart stan, lyckades tappa bilnycklarna under bilen. jävligt osmart.  Nu ska jag fixa lite och sen in på junismatchen. Imorgon är det juuuulfest, kommer bli ggggreat.

Mitt i snövädret

Har precis kommit hem från tredje dagen på dagis. Idag fick jag inte en enda unge att börja gråta, och jag var bara tvungen att bli arg en enda gång, lite skillnad från gårdagen då varenda liten unge verkade tro att jag körde tvärtomspråket. Idag har jag spelat 378 olika slags memory, kittlat småbarnen under fötterna och lekt Narnia. Bra dag helt enkelt.

Igår var det en snabbis in till tomtenattan med Marre, det var vi, gamlingarna och flickor 14 ute. Det bästa var en mamma som gick och pratade i telefonen med sin son "nu är du bussig mot henne, annars köper jag inte en enda julklapp och så tänker jag strypa dig också"  Hon hade visst itne hört att det är på julen man ska vara snäll.  

Bitarna börjar falla på plats med julfesten nu också, får dock lite hjärtklappning när jag tänker på det eftersom jag har tatt på mig så mycket ansvar. Men jag är alltid sån, antingen ska jag ha noll koll eller så ska jag ha kontroll över allting. Men det känns fint, det  kommer bli kanoon det här :)

Världens finaste snöväder är det ute just för tillfället, skulle vara bra om termometern skönk några grader också men det lär ju inte ske. Nu måste jag fortsätta fixa, ska hinna hjälpa bror med skolarbete och sen fara mot malmköping.

tjing

.

Du är en saga för god för att vara sann..

Bra kväll mitt ute i ingenstans


Matchen igår är historia nu. Jag minns bara Fia och hennes pinne hon hittade i skogen. Som hon sedan petade upp i en lampa och sen råkade lampan trilla ner. För hundraelfte gången irad tänkte vi "juste, hon är från trosa". Men hon är skön den bruden, precis som resten av family.

Kvällen startade med den årliga glöggmiddagen hemma hos grannarna. Mysiga människor, tända ljus, supergod middag, pepparkakor och roliga ungar var helt klart en kanonstart på lördagskvällen. Senare hämtade jag upp Hanna och Anna för att börja färden mot Fleen, där Petra och Hanna nummer 2 hoppade på.  Mellösa var destinationen eftersom det var storpartaj på gång där.  Och det var det verkligen, sjuukt mycket människor från alla små delar av sörmland fanns på plats, och det kunde inte bli annat än bra helt enkelt.  
  När människorna började dra vid 2 åkte vi hem till Rasmus och hans bror med några vänner. Bilresan dit var galen med folk inpackade överallt, hanna och anna som lämnades i pant och pojkar som ville bjuda på godis. Hos Rasmus kollade vi massa youtubeklipp och det tjatades om nån douglas med ormar på rymmen och när han slutligen kom var vi så trötta att vi åkte hem.  När vi kom till nypan vid 5 var vi hungriga och trötta och blev måttligt irriterade över att donken inte har nattöppet.  Somnade tillslut och jag tror att jag hade ett rätt stort leende på läpparna..

 Mysig låt som spelades mer än en gång igår :)

Hejhejhej

Spatserade runt på stan med Joe i torsdags. Tog en sväng till frissan och klippte bort massa hår. Blev faktiskt riktigt nöjd. Hittade en stor bild på Nisse mitt i en damtidning också, haha, det var kul :)  Avslutade kvällen med att trycka i mig tårta eftersom mina fina päron firade bröllopsdag.



I fredags var planerna olika hela tiden. Hamnade tillslut hos Petra i k-holm tillsammans med dussen. Proppade i oss flera ton tacos innan vi åkte till Malmköping för att kolla när junisarna spelade mot Flen. Tog en sväng på tempo och hälsade på världens tjurigaste fjortiskassörska, Petra fick säga åt Dussen flera gånger att INTE köpa snus, fast vi såg hur sugen hon var.  Onyx vann iallafall med 2-1 och sen var vi tvungna att åka hem innan dussen började ha sönder ännu fler saker i malmköping.

Breakeven




What am I suppose to say when I'm all choked up and your okay 

Julklätt Sthlm

Underbart underbar dag i huvudstaden tillsammans med Johanna igår. Vi tog morgontåget upp och sen satte vi oss ner och intog frukost nummer 2 för dagen. Efter lite välbehövligt kaffe började vi shoppingrundanm, mitt shoppinghumör var dock nere på minusminus vilket inte gjorde så mycket. Julpyntet som klädde staden kunde förgyllt dagen för vem som helst. Vackert som jag vet inte vad.
Vi strosade runt överallt, spanade kändisar, åt god lunch och blev påhoppade av några galna telefonförsäljare. Jag är så dålig på sånt där, har inga argumentationer om varför jag inte vill byta och ändå står jag och säger nejnejnej för jag törs inte gå på deras erbjudanden som alltid låter för bra för att vara sanna. Från och med idag ska jag börja med att säga att jag redan har abonnemanget som erbjuds (att jag inte tänkt på det tidigare?) Jag hade kunnat fått med mig ett stort svart får hem, men då hade jag såklart vart tvungen att gå med på deras larviga erbjudande och det kunde jag inte göra.
När fötterna knappt gick att gå på längre kastade vi oss uppför teaterhusets rulltrappor och tog en välbehövlig fika medan vi njöt av julstämningen som verkade finnas överallt.
MMMYSIGT

plus minus noll

Hade en toppendag med Tessan. Hon skulle iväg på arbetsintervju i e-tuna och jag och mitt lokalsinne fick följa med. Vi virrade omkring länge i industriområdena innan vi slutligen hittade världens minsta skylt och frågade tusen gånger innan vi förstod att det var rätt. Det hela gick väldigt fort och sen var det tänkt att vi skulle hitta god mat nånstans i e-tuna, lyyycka till!. Olle tipsade om ett kebabställe men det luktade allt annat än mat där så vi skippade det och beslutade oss istället för att köra på säkra kort och ta birgers i nypan istället. Tessan tog oss hem på mindre än en timme. Sen tog vi en sväng på stan innan vi åkte till intervju no2, även där virrade vi en stund innan vi fick syn på Markus :) 

Sen var det dags för träning. Och jag börjar tröttna på mig själv. Trött på varenda liten del som på nåt vis sätter käppar i hjulet hela tiden. Allting är som ett enda stort dominospel och hela tiden går jag runt och är rädd  för att nånting ska rasa. Förstår ju själv att det inte fungerar, och ändå kan jag inte sluta vara rädd.
   Försökte duscha bort mig själv när jag kom hem, men egentligen skulle jag behövt en stor käftsmäll. 

Utjämnad dag helt enkelt. Jag ska sova bort den här kvällen nu och imorgon ska jag njuta av huvudstaden med Johanna.
RSS 2.0