Och Singoalla trooor attt.....


God mat på dagis, strålande väder, spralliga ungar och så fick man sluta redan klockan 4. Livet är bra underbart ibland. 
  Och eftersom jag har packat klart kan jag ta det lugnt hela eftermiddagen......hehhee. OM det ändå kunde vara så väl. Har inte packat ner en enda strumpa än, så där ryker min lugna eftermiddag direkt.

När jag lyckats packa klart, duschat och allt sånt där ska jag åka in till Maria för lite drinkar. Vi har planerat en liten överraskning och ska testa några nya drinkmixar ikväll. KUL!
   Troligtvis fortsätter vi till hamnmaggan sen, som har premiär ikväll. Kommer bli en kalasstart på en kanonhelg!

05.00 går bussarna mot Götet. Underbart ska det bli. Komma bort från vardagen en stund och bara har riktigt riktigt roligt. MMH!! 

nej, packa var det. PUSSPÅER!

Zlattee!


Jag kan inte göra annat än le när jag är på fotbollsträning. Vi har så sjukt roligt och tjejerna är så himla härliga. Som vanligt fick folket som var i Amandas(Zlatans) lag gå hem som förlorare, tur att man är rutinerad och väljer att vara med i det laget som amanda inte är med i. hhehe. 
  Vi ska välja spelarnamn som vi ska ha på ryggen, jag är ingen stjärna på fotbollsspelare direkt. Jag har lite problem med vem jag ska välja faktiskt. Och jag vägrar ha tänder-i-hela-ansiktet-ronaldinho... Förslag tack?

Jobbar både onsdag och torsdag nu, imorgon jobbar jag dessutom kväll. När i helskotta ska jag hinna packa hade jag tänkt? Får åka till göteborg med en tandborste i bakfickan och klubban i handen. 
  Samling 05 på fredag, antar att hälften av laget kommer komma dit iförda partyoutfiten från kvällen innan.

Skit i det gonatt o sov gott

Duka din veranda till fest för en långväga gäst


Bullar bullar och bulllar.  Degen jäste så mycket att det var deg på golvet när jag kom tillbaka, jag spillde mjölk på spisen, har fyllt varenda liten ren yta med mjöl och kladdat runt med smör överallt. Men ooj vad bullar det blev och  jag lyckades för första gången i hela mitt 19åriga liv baka bullar utan att bränna en enda plåt.  Kompis, det går bra nu ! 
    Nu har jag sparat det absolut roligaste till sist, tänkte överlåta det till nåt litet syskon. Men jag är tveksam till att jag kommer lyckas med det så det är nog lika bra att jag tar tag i disken själv.  puh
 

Bada papa papa


Idag träffade jag JOhanna på stan. Innan dess var jag och mamsen hos veterinären med lilla tussen, hon skulle få en spruta och skötte sig exemplariskt, fina lilla hund. Sen lunchade vi hos Chani, eller på Moas, men Chanibanani jobbar ju där. Supermat!
Jag och Joe  fixade lite hemlisar inför torsdag, hihi. Kommer bli så roligt så!  Jordgubbsshots, san fransisco, jordgubbsvin och limedrinkar. Sommarfeelings som heter duga, men det är väl lite det valborg går ut på? :)
    När vi fixat klart allting, tagit några shoppingvändor och klippt och klistrat slängde vi oss i soffan. Du är bra du jojsis :)  

Nu ikväll har jag donat det sista inför cupen i helgen. Göteborg ska bli så underbart kul. Jag längtar som en galning.

Imorgon är jag ledig och då ska jag baka bullar och plantera lite frön i några krukor tänkte jag. Sen hoppas jag att Tobbe kommer hit och äter nybakade bullar med mig innan det är dags för fotbollsträning. Får se om vi kan sätta några bollar i mål den här veckan. :D kul ska det bli iallafall!

Sommarminnen som heter duga. Den här skriker sommar 2004, och man får sån skön feelgoodkänsla i kroppen!

Lite mer Mmm! i livet


Det finns egentligen inga tillräckligt bra superlativ för att beskriva den här helgen, men jag ska försöka.

  I fredags blev det smultronvin hemma hos Therre, bilbarhäng med Lisa, Dussen och Sandra innan vi entrade Tellus för att gratta Sanna.  På Tellus var det dukat till buffé, hade riktigt trevliga bordskamrater och tacosen var super, speciellt bröden som vi tjatade om resten av kvällen.. med "geggan" på. :)  Jag & dussen tog tag i sjungandet och fick hela tellus att sjunga jamåhonleva. Lyckat! :)  
   Efter middagen tog vi en liten sväng till bilen igen och myste med lite mer vin. Tjejer, Volvo och en vintetra, lägg till lite fnitter också så har du det perfekta "mittimellankrökreceptet", guldis. 
   Superfixat galej av Sanna. Perfekta mixen människor, mysig stämning, god mat och galet snygg födelsedagstjej!  Kunde faktiskt inte bli bättre. 
   När resten av Nyköpings befolkning fick komma in så höjdes stämningen till toppen. Träffade några av mina absoluta favoriter, kändes verkligen som om alla var ute.  Hoppade omkring med buskhytterna, träffade världens sötaste Lina, skrattade så jag dog åt människorna ute och hade så där underbart kul så det kittlas i magen. Hade en riktigt bra kväll helt enkelt.  Glad att jag bor i Nyköping som är världens bästa stad ibland och som har världens skönaste människor när det vill sig. Jag hade verkligen glömt bort hur det är att ha så kul så att man inte vill att det ska ta slut. Nu minns jag igen.



Lördag-Söndag har jag spenderat hos underbaringen Ida i hälleforsnäs.  Vi umgicks med hennes mysiga kusiner, promenixade, åt massa gott, var på lager157,  pratade, myste och skrattade"Lycka är att äga skitmånga grejer"
  Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är att jag träffade den tjejen, jag tycker så mycket om henne och det är verkligen sällan jag tycker om folk så mycket och så djupt. 
     
  Den här helgen har definitivt varit en av dom bästa helgerna på länge. Lyckohormonerna fullkomligt rusar runt i kroppen och jag skulle bara vilja spara den här känslan i en liten burk så jag kan plocka fram den när jag vill.  

Lyckorus var ordet.

Släng er i väggen Barca & co!


Ett gäng härliga brudar, några bollar och en fotbollsplan, svårare än så är det inte att uppleva sann jävla glädje. 
   Seriestart om två veckor ungefär, så vi tyckte det var dags för en förstaträning.  Inte ett enda av våra första tio skott satt på mål, men övning ger färdighet som det så fint heter. Och efter en tokseriös och stenhård match kunde lag svart vinna efter straffar, och då satt minsann varenda skott på mål. Skön som man är tillhörde man svarta laget och kunde gå hem med hedern i behåll.  Amanda däremot, aka fuskarn, hon tillhörde det färgade laget och fick gå med med ett stort L i pannan. Skönt att hon är van.  ;) 
   Några av våra fans var där och stöttade..... skrattade. Bollkallar passade dom bra som iallafall. 
   Skönt att jag är tokbra på fotboll, fötterna lyder minsta lilla vink, missar inte en enda passning och sätter alla skott i krysset.  hah. Dreeeam on lilla du, jag kan tillhöra kategorin "sveriges sämsta fotbollsspelare". Jag vet inte.  Men saaatan vad roligt det är, och det här kommer bli så bra, jag vet det! 


  
  

Zlatan & jag


Ojoj, har jobbat järnet hela veckan, dubblade igår och i tisdags och har gått upp innan 5 varenda morgon... förutom imorse, när jag fick sova ända till 7(!) Jag gillar verkligen att jag ser det som en sovmorgon, jag gör det verkligen. Jag fullkomligt älskar att gå upp tidigt på morgonen, morgonstund har guld i mun, så sant!
  Imorgon börjar jag inte förrän vid 11. Det ska faktiskt bli skönt att få sova lite längre.

Har hunnit med en del den lilla lediga tid jag haft också. I tisdags åkte vi in och invigde marres nya lägenhet. Vi tog med massa gott och passade på att lyxa till tisdagskvällen litegran. My life would suck without you.

Igår var jag och dussen och solade. Idag är mitt ansikte lite ledset. Jag förstår inte hur, men jag brände mig tydligen. Ajsing.  Ikväll är det fotbollträning, min första på över 10 år.  Jag tror att jag kommer göra bort mig totalt. Men who cares, otroligt roligt ska det bli iallafall.  Precis vad min motivation behöver tror jag. Bangade innebandyn direkt igår, jag tänkte vila mig i form till cupen istället. Men fotboll, ja, det kan jag tänka mig. Det är liksom lite roligare när man kan göra framsteg. Och framsteg ska fan göras. Jag har redan börjat öva på cykelsparkar och zlatandribblingar. 1 mål har jag som mål. Vi får se. Jag kanske ändrar mig efter träningen ikväll.

Kanske borde leta fram några gamla benskydd och dra på mig nån t-shirt UTAN onyxtryck. Det funkar inte.
Borde nog ha lite bråttom nu till och med. Tjing

'Cause where ever in the world we'll ever be, we'll always be in the land of love


Galna samtal, mat på Rhodos och alldelels för mycket skratt förgyllde verkligen min söndagskväll. I sommar åker vi iväg på en helgalen tur i Sverige, det ska bli underbart med så mycket tid tillsammans med er. 
  
Nu har jag precis slutat och har resten av dagen fri. Jag undrar vad jag ska hitta på?  Utomhus ska jag iallafall passa på att vara tänkte jag. 

Pelle!

Late night heartbroken blues


Fredagkvällen blev till slut riktigt super. Jag och Bror fixade middag och sen åkte jag ner till mina tjejor som jobbade på russindiscot. Russindiscot som var fullt med ungdomar i fredags. Lite ovanligt faktiskt. Maja, Tommy och Daniel var där, snackade gamla minnen och behöver absolut en reunion snart!  Tommy fick i sig alldeles för mycket och vinglade hem med cykeln.  Mamma och Pappa kom med sina kompisar och jag dansade omkring med hela gänget. Oh vad jag gillar när vuxna får i sig lite lakohol, haha.  Och jag tycker det är lite mysigt det där med dans, ingenting jag skulle vilja pyssla med nu, men när man blir över 40 och inte kan hänga på krogen längre ;)

I lördags åkte vi upp till Globen och kollade på SMfinalerna. Jag tror jag skrattade nästan hela tiden. Vi svängde loss till "vi är på gång" och blev tvkändsiar på köpet. Tack vare någon som satt och skrek.  Damfinalen vanns av Balrog, riktigt välförtjänt. Hade turen att få sitta brevid våran egen expertkommentator Lucas under matchen och fick veta alla detaljer. Världens bästa Matti var på tv också, han är med i Exels nya Chill-reklam. Jag tycker det är tufft. Synd att han inte kunde vara på plats. 
  Jag och Stickan körde vårat eget AIKrace under herrarnas final. Mitt bland alla warbergfan från nypan och vaad vi hejade. Och satan vad spännande det var ett tag. Men det gick vägen. Vinst för AIK och Jihde fick ställa dojjorna på mitten. Skönt!
   Hemresan var trött, vi försökte bluetootha stekarna i bussen men sen somnade vi.


Dunderhuvudvärk hade jag när jag kom hem, trots det åkte jag och Lisa ut till Veda där det var partaj på G. Sjukt mycket människor hade hittat ut i skogen. Värmetältet och brasorna var varmare än huset vilket resulterade i att alla var ute. Träffade personer som jag inte träffat på länge. Vissa människor får verkligen hjärtat att ta ett litet extra skutt. Jag gillar er.
  Eftersom både jag och Lisa skulle upp o jobba åkte vi hem långt innan festen var slut. Jag hämtade syster i Sjösa och sen åkte vi till Evas 50årspartaj för att hämta päronen. Vuxna påverkade människor är så jäkla härliga. Puss på det. I samlad trupp åkte vi sedan hem och skulle sova. Kändes verkligen skit att gå o lägga sig klockan 3 när jag visste att klockan skulle ringa vid 5.  dooh. 2 timmars sömn var iallafall bättre än ingenting.


Imorse ringde klockan alldelels för många gånger innan jag gick upp. Trodde att jag skulle somna i frukostbuffén när jag kom till jobbet men när jag väl var där var zombiekänslan totalt bortblåst. Jobbet gick strålande och jag börjar faktiskt känna mig riktigt hemma nu. Strålande!

Nu har jag precia vaknat efter en alldeles för lång powernap. Sov sjukt dåligt och vaknade efter världens mardröm. I hate it.
  Ikväll blir det förhoppningsvis Rhodos med p-p-ppööken! Lovelovelove.

Låt tankarna styra vad hjärtat känner

Igårkväll åkte jag hem till Lucas. Där var Tina, Dussen och Anton. Vi bakade hemmagjord pizza i lucas lilla minikök, kavlade med sodastreamflaskorna och lånade smörpapper av grannarna. Resultatet blev bra, så bra att tom Anton ville ha en pizza. Mr Nyttig himself liksom. Lucas kom hem till färdigdukat bord, härligt va? Sen kollade vi på Så ska det låta, käkade vindruvor, Anton sjöng och vi skrattade så vi dog till allas youtube imitationer.  Jag mår så bra tillsammans med er!



Vaknade innan klockan ringde imorse. Dum som jag är har jag ändrat alarmsignalen till Persbrandt, som säger "du är både idiot och jävligt ful, jag förstår att du måste våldta för att få knulla". Jag vill inte höra den, vilket tydligen gjort att jag vaknar innan klockan ringer, ganska smidigt ändå. Men halv 5?

På jobbet fick jag jobba mestadels själv, lite läskigt med tanke på att det bara var andra dagen. Jag stressade omkring som en galning och när morgonen var över var det enda jag hade lyckats ha sönder några ägg. Ganska skönt, hade ju kunnat vara betydligt värre. På söndag jobbar jag helt helt alone och det ska bli roligt! Mycket ansvar är lite min grej tror jag.

Idag är jag trött. Trött och sentimental och jag känner mig som en liten unge som sitter och grinar en fredageftermiddag. 

The Corner

Imorse ringde klockan 05.00 (!!!!) Hör inte direkt till vanligheten att jag är uppe innan solen, men så var det idag. 
Första dagen på nya jobbet. Jobbade med David hela morgonen innan David nummer 2  kom (jag kommer iallafall inte ha svårt med namnen).  Känns svinbra verkligen och jag tror att jag kommer trivas som sjutton där. Att Davidarna dessutom är väldigt roliga tillsammans gör inte saken sämre. Funnyguys. Förolämpade visst dom idag när jag råkade säga att Golf var tråkigt. haha. Man får visst inte säga så på en "Golf & Konferensanläggning". 
 
Slutade vid 11 och när jag kom hem drog jag på mig mjukisar och föll ihop i soffan  Nu har jag precis ringt ner till Glennarna i Göteborg och fixat det sista inför Cupen. Nu är det bara Puttes och lite annat smått som återstår. Det kommer bli så bra det här.

Ikväll skulle vi egentligen åkt och invigt Marres nya lya, det verkar dock inte bli så eftersom hon jobbar och dessutom inte flyttat klart ännu. Istället lutar det åt filmkväll hemma hos Lucas. Vi får se var kvällen tar oss helt enkelt. 
  Nu ska jag dra på mig jeansen igen och åka in till världens bästa Johanna. 


  

When it was good


Det var en jobbig dag igår. Vaknade på fel sida och var fruktansvärt irriterad på dagen redan innan den hade börjat. Bra morgon, inte. Andra dagen irad jag helst skulle vilja somna om och sova bort hela jäkla dagen. Men såna valmöjligheter har man förstås inte. Synd. 
   Jag åkte iallafall iväg till jobbet och när jag kom dit for humörmätaren upp i toppen direkt. Få saker gör mig så glad som härliga ungar.  Busiga barn och strålande sol gjorde dagen så mycket bättre, men så fort jag slutade och klev ut ur grindarna var det goda humöret borta. Hade gärna stannat i dagisvärlden hela dagen, men så bra får man inte ha det.
   Fixade med massa papper när jag kom hem, förvirrades bara mer och mer av krångliga långa telefonsamtal och konstiga siffror. Mitt humör blev inte direkt bättre.

När jag kom till Ramdalen fick jag ta ett tufft och ganska jobbigt samtal.
Sen var det ungdomsavslutning och vi delades ut priser tillsammans med några av herrarna. Tusan vad många duktiga ungdomar det finns i onyx, hela ramdalen fylldes med både tjejer och killar.  Jag och duss fick småtjejerna att skratta lite med roliga miner, dom kom och slog oss sen. hihi 
   Många av mina "elever" var också där, hade ingen aning om att så många spelade innebandy faktiskt.
Efter avslutningen hade vi cupmöte med laget, tror att vi fick det mesta klart. Har kännts lite hit och dit eftersom laget varit så utspritt, men nu har jag kontroll på allting tror jag. Ska bli så skönt att komma iväg från nyköping, även om det bara är några dagar.

Mitt huvud höll på att gå i tusen bitar sen, tanketrasslet exploderade och tårarna forsade. Kände mig totalt värdelös och det enda vettiga jag kunde göra var att sova så jag slapp tänka.

When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Har jobbat med alla busiga barn idag, man märker verkligen på ungarna att våren har kommit för energin tar verkligen aldrig slut.  Tog förövrigt ut gamla bettan idag och cyklade till jobbet, ingen stor bedrift eftersom det inte ens är 2 km, men jag märkte rätt snabbt att jag inte hade cyklat på ett tag, väldigt länge rättare sagt. Hög tid att börja trampa igen.
   Hojade hem i solskenet och for sedan iväg till Marsvikens kursgård. Åkte hem med ett extrajobb rikare. Galet mysigt ställe med sjukt mysig personal, kommer trivas som fisken i vattnet, garanterat. Ska hjälpa till med frukosten redan på torsdag, ska bli kul! :) 
  
Jag och Johanna tog en promenad runt hamnen och ån, pratade om allt som hänt/händer/kommer hända. Marre flyttar in i sin nya lägenhet imorgon och vi är ditbjudna på torsdag. Ska bli så otroligt kul. Hon är värd det här!

När jag kom hem var jag totalt förvirrad, irriterad, arg och glad på samma gång. Kastade på mig ipoden och träningskläder och tog en joggingtur med tussen runt sjön. Hade glömt bort hur avslappnande det är. Jag var totalt stendöd när jag kom hem. Stog länge i duschen och duschade bort all irritation. Nu sitter jag i mina mysigaste mjukisar, har världens bästa the fray på och dricker svingod smoothie.  
 
Imorgon är det work igen, sen har vi möte och ungdomsavslutning på kvällen. Jag ska helst hinna gymma och sola också tänkte jag. Teempo!

Annandag påsk!

Idag har min kära mormor och min kära morfar varit här och ätit påskmiddag. Träffar inte dom så ofta eftersom det är en liten bit till Västerås och varken vi eller dom har tid att åka. Vi träffades dock idag, och jag blir alltid lika glad. Skönt att dom fortfarande är pigga och krya och orkar åka omkring, man vet ju aldrig vad som händer så man får passa på att umgås. Och umgås har vi gjort, men nu är dom hemåt igen.


Spenderade hela kvällen och många timmar på Nyköpings bro. Jag och dussen åkte dit, satte oss och myste med lite fika fram till midnatt. Pratade om gamla härliga minnen, det finns så många. Vi kom fram till att vi saknar gamla härliga ursprungliga H3. Hela 2007 saknar vi egentligen.  Det var fina tider det, fina partyn och härliga spontaniteter. 
   Längtade nåt fruktansvärt till sommaren också. Fast först och främst till GBG. Fytusan vad vi ska ha roligt, jag hoppas verkligen att det blir så bra som vi har tänkt oss.  Läste precis att vi har matcher 13 och 17 på fredagen och 20 och 23 på lördagen. Känns som om det kommer bli en rätt fartfylld fredagkväll iallafall, och lördagkvällen får man spendera i matchstället. För vi ska ha så roligt!  Helst ska vi skrika oss hesa i balder också, bada i fontänerna och säga hej till alla Glenn. 
    Och jag vet att det är Cup, och det är klart att alla kommer göra allt för att vinna, men man kan inte alltid vinna till varje pris. Om priset man får betala är både glädje och ork, då kostar resan till toppen mer än vad själva toppen är värd. Och då finns det ingen mening med att göra resan. Men resan till GBG ska bli glädjefylld och minnesvärd, inga sura miner här inte. FYFAN VAD VI SKA HA ROLIGT!

Nu känner jag att jag borde sova egentligen, jobbar imorgon och ska hinna runt på lite möten. Helst ska jag hinna träna också. puuh. Jobbig tisdag med andra ord. Sängen direkt. Godnatt!

Knark, hårdrock och en himla massa trans!


Lördagskvällen blev oerhört lyckad, 20årskalas för Lisa och Linda nere på Jogersö var grejen.  Jag, Dussen och Mallan var knarkliga och sålde knark hela kvällen. Hade sällskap av grabbarna som var maffia och hade med sig pistoler, tuffingar. Sen skrattade vi ett tag åt gotlänningarna och Micke som klätt ut sig till fångar, Grabbarna som klätt ut sig till tjejer och Kemal och Päron som körde håårdrock hela kvällen. 
  God mat bjöd tjejerna på, grymma lekar och ett hejdundrade partyhumör hos alla!  Jag vann suuugleken, vilket ju var tur eftersom jag hade "blondinryktet" att leva upp till enligt Lisas bror Jimmy. Sen blev det sprithävartävlingar, jucklekar, blowjobs, komma snabbast ooosv. Jacobs teknik på juckleken var outstanding, stackars dussen. Grabbarna maffia snortade dessutom potatismjöl och hockeypulver...... sen grinade dom.
   Senare på kvällen började folk klä av sig, dansa på borden och röja till Markus Krunegård! Helt galet lyckat party!
Vid halv 3 åkte jag, Dussen och David in till stan och käkade pizza med Basse och Emil, så sjuka killar det där. "Du är ju så jävla sur, bara för att du är gammal" (Basses ord till nån 40+are inne på KH) 
   Träffade några trevliga trosabor på stan som hjälpte mig att hitta min telefon som hade sprungit bort med dussen. Lite smått förvirrade var vi där ett tag, men vi hittade varandra och kunde åka hem iallafall, då var klockan 5. Vi sov inte förrän långt efter 6. 


Vaknade imorse och låg i sängen och pratade fram till 4. Sängmys borde vara obligatoriskt på söndagar. Det enda vi saknade var den stora godispåsen. mmm.

NJUT!

Bakom mina solglasögon!

Torsdagskvällen var över förväntan. Vi startade med jordgubbar och smultronvin hemma hos Stickan. Stickan som förövrigt flyttat till världens finaste hus med utsikt över hela stadsfjärden, underbart!
  När flaskorna var tomma drog vi till Karma där vi shotade innan vi gick till Tellus.  På tellus träffade vi Fredde & co som precis kommit hem från sina 3 månader på resande fot.  Chani fixade goda drinkar i baren, stickan tappade bort lappen och efter alla incideneter med sönderslitna byxor blev det tillsut mat på Cosmos innan vi drog med gänget mot efterfest. Mario hade laddat upp med hela Cosmos spritelager sen deeptalkade vi hela vägen hem till Ville.  Jag och Stickan svek dock i dörren och åkte hem och drack mjölk istället. Världens bästa Stickan.




Vi satt ute i solen hela fredagsförmiddagen.  Sen hade vi roligt med alkoholmätaren innan jag begav mig hemåt.
Tog världens längsta dusch innan jag åkte till farbror Jörgen på påskmiddag med släkten. Svingod mat och mycket guitarhero blev det. Jag var inte riktigt så bra som jag trodde, jag var svinkass. Lyckades iallafall vinna över Agnes, både i GH och på kort. Oyes.  
  Tanken var egentligen att vi skulle dra till Flen sen. Coolaste MG och jag. Men efter lite om och men så skippade vi det. Volkan fick helt enkelt döö själv. Och det verkar han fixat bra. FYLLO!
   Efter all mat åkte jag istället in till Johanna där det satt folk och drack Tequila. Efter massa tjat fick vi med grabbarna till Tellus. På Tellus var det smockat med folk, och roligt folk dessutom. Träffade hur mycket människor som helst som jag inte träffat på jättelänge. Skulle egentligen hunnit till Eric tidigare men träffade honom där, och doooh vad jag saknat honom.  Madde var också där, tror inte vi setts ordentligt på flera år.  Och Linus, lilla linus som nuförtiden också får vara ute på krogen, så galet kul o se honom!  Som sagt, många var dom, dom där som jag saknar.
   Brillorna gjorde succé på dansgolvet och jag och Joe kände oss så jävla hemliga.  Grymt.
Sen gick vi till Kebabhouse där jag träffade Lina och Isak, Lina som jag också har så grymt mycket minnen med. Kissa på folk i kön var det. Skrattade så sjukt mycket innan det var dags att åka med grabbligan till Oxelösund. 
   När jag kom hem var jag helt död, trodde att jag skulle gå i tusen bitar. Var helt omtumlad av alla människor jag träffat och alla fina minnen som dyker upp igen sådär.  Det finns mycket och många jag saknar just nu.
  Johanna är världens bästa, , utan henne hade kvällen blivit så jävla kass. Jag älskar dig! 



Vaknade imorse med världens söndagsångest, och så är det bara lördag!  Dags att tagga om till ikväll. Lisa och Linda har 20årskalas, tema Barnförbjudet. Svårt, vi har fortfarande inte bestämt hur vi ska se ut. 
  Nu ska jag ta med telefonen och en smoothie ut i solen, ringa några samtal och sen hoppas jag att kvällen ser lite ljusare ut..  

PUSSS!



Linköping var g-g-ggreeeat! Jag och mina syskon flängde runt tillsammans med dussen. Vi blev kära i en tjej inne på Bikbok, jävla underbaring alltså! ojoj!  5000 riksdaler okeeeeej caash fanns! Träffade Pettan en snabbis också, hon är bra hon! 



Nu är vi på blixtvisit hemma hos Dusengs innan vi drar till Stickan på föris.  Ikväll kommer bli grymt. Grabbarna Grus har kommit hem från sin långa resa och välkommenhemfest står på schemat.  wööö!!

Jag och Volkan kommer dö ikväll. Jävla idiüteeeeeeeer.  Hejdå.

Guuuule


Jag åkte in och kramades med dussen igår.  Vi åkte till Jokern och köpte studsbollar, tog tuggummin ur godisautomaten och satt många minuter och kollade på mössen inne på Djurkompaniet.  Det är så skönt att få känna sig liten ibland.  Och igår behövde jag få känna mig liten.



Sen åkte vi iväg på träningen, jag sket dock i innebandyn och tränade ben istället. Vilket resulterade i en sjuhelsike träningsvärk idag. Mumma. 

Färjestad är förövrigt Svenska Mästare iår igen. YES!


Nu ska jag bege mig mot Linköping. Tjoohej

Små små ord

" Gå in på siljaline.se, välj "åka till finland", sen väljer du "buss till tammerfors" och sen väljer du "party med Matti" "

Samma nätter väntar alla

 Idag har jag definitivt vaknat på fel sida. Jag är arg på personer som jag egentligen inte borde vara arg på eftersom det bara är i mitt huvud dom har gjort fel. Och egentligen är det inte ens dom, utan det är jag. Det är jag som har gjort fel men mitt huvud vill inte erkänna det utan skyller det på andra. Och det resulterar alltså i att jag är arg på personerna som egentligen borde vara arga på mig, eller? Det är så jobbigt. Jag gillar inte att vara på dåligt humör.

Dessutom sprack alla planer jag hade idag. Lite tråkigt. Och jag har verkligen ingen lust att träna ikväll. usch.

Jag har legat ute på verandan ett tag, lyssnat på musik,  haft cosmopolitan uppslagen och ätit ananas. Men jag blir fan inte gladare.  Dumma jävla onsdag.
  Supa skallen i småbitar låter jäkligt lockande idag faktiskt.. mh-hm


"Önskar att jag bara drömde. Att det var en vanlig söndag"

Out of control


Igårkväll åkte jag in till Marrebarre, hon gjorde käk och sen kollade på på halv 8 hemma hos mig. Lite gulligt program tycker jag.  Sen var det dags att ta tag i håret. Det behövdes verkligen. Jag myste ner mig på en stol framför äntligen hemma medan Marre donade. När allt var klart var jag så sjukt lycklig, håret blev både färgat och klippt och luktade underbart av alla superprodukter. Jag förstår verkligen inte varför jag inte är hos frissan oftare. 
   Sen åkte vi och lånade världens fläshigaste bil av Marres kompis. Vi tyckte att den var lyxig med öppet tak och helt digital. Sen flamsade vi omkring på motorvägen, Marre körde 160 och jag försökte styra medan hon drack läsk. Farligt och helt galet. Men man måste få testa gränser ibland, det måste man. Vi tog oss iallafall hela vägen till Arlanda och det var ju huvudsaken, 
  Dog av skratt när vi hämtade Tessan och Josse. Vi berättade för tessan att vi hade kört på en grävling med hennes bil utanför Sillekrog, och eftersom hennes bil hade blivit sp skadad lånade vi den här bilen istället. Hon trodde på det hela vägen hem. Dog av skratt minst tusen gånger. "Näe alltså jag skulle nog inte köra den, ena däcket är lite snett".  Ni skulle sett hennes ansiktsuttryck.
  Dunkade absolute dance party hela vägen hem och fick höra om deras äventyr i Egypten. Dom hade haft det helt underbart och solat och badat som bara den. mmm!

Familjen Ryd är förövrigt i Dubai. Några till att vara avis på. Kul.

I just cant wait to be there


Idag känner jag mig som 80+. Mina ben värker, min hälsena är sämre än någonsin och jag hostar som en jävla kamel. Ändå är jag så fruktansvärt glad.  Har legat ute i solen hela förmiddagen, läst tidningar och lyssnat på the frays nya album. Härliga härliga vår.
  
Igår planerade vi in en tripp till Smfinalerna också. Jag, Pettan, Stickan och Jojje åker med tessinarna. Galet kan det bli. Great!

Ikväll är det Marrebarre som ska fixa och dona lite med mitt hår. Det är så slitet och jag har sån ful utväxt, ska bli skönt med lite uppfräschning. Känns sjukt bra att det är Marre, jag tror att hon vet ganska bra hur jag vill ha det.
  Efter det åker vi upp till Arlanda och hämtar Tessan och Josse som vart en vecka i Egypten.  Avundsjuk? Lite kanske..........


Tell everybody I`m on my way
and I`m loving every step I take
with the sun beating down yes I`m on my way
and I cant keep this smile off my face

Hakuna matata


Igår var jag ute på världens längsta långrpromenad. Tre och en halv timme tog hela promenixen. Mina fötter gjorde ont sen.
  Jag hade en liten busig ponny i ena handen och en pigg liten hund i den andra, konstigt nog samsades dom riktigt bra och jag kunde gå och njuta av solskenet istället för att hålla på o krångla med massa koppel.  Syster hade det lite mer skönt eftersom hon bara satt och åkte med på sin kuse.  Vi stannade vid kovik, hästarna släppte vi lösa en stund, Odessa badade och vi käkade matsäck. Underbart var ordet.  Där satt vi med hela havet som utsikt, och fasen vad glad jag är att jag bor vid kusten.
   Sen traskade vi vidare, halvvägs hemma släppte vi pelleponken lös på en stor åker. Fasen vad han sprang. Lycklig var ordet, satan vad han njöt. 
   När vi kom hem slängde jag mig i stolen ute på altanen, laddade upp med tidningar och njöt.  Livet är bra underbart ibland.


SM!

Hela helgen har jag befunnit mig på Rosvalla för att greja SM tillsammans med klubben. Och vilken helg det har varit!

Jag och DC hade huvudansvaret för att cafét skulle fungera som det skulle, och tillsammans med alla brudarna skötte vi det kanon. Vi hade lite krångel med monsterkaffebryggaren som spillde ner tröjor och slutade fungera titt som tätt, men annars var det nemas problemas. Roligt med så mycket trevliga människor som kom fram och pratade om allt och ingenting. Att alla dessutom hade olika dialekter var så jäkla mysigt! Jävla skitsörmländska som är så tråkig!  Tyckte dock lite synd om skåningarna som skulle köpa "KOULA" men som hela tiden fick det förvirrade svaret "eh va?". Cola var det alltså. 
    Grabbarna i seket skojade om folk med fem fingrar och skrattade mest hela tiden. Vi hade världens varmaste svarta stol nånsin där nere ett tag också (det tyckte iallafall lucas) Värmefläkten var omtyckt, ända till dess att den gick sönder. 
   Ligan från flen var på besök. Galningar det där, dom skulle hit och heja på sin idol från Gotland. Ronnie.
Sen fick jag parkeringsböter av nåt jäkla pucko. Vem går omkring och bötar bilar mitt under ett SM evenemang? Han hade tydligen bötat pressbilarna också. Riktigt smartskaft det där. 
  Arg som ett bi blev jag iallafall, hade jag sett honom hade han fått pisk.  Åkte med flen flames till donken och kylde ner mig med glass. Turligt nog slapp jag betala p-boten, lämnade den till Jenny och hon fixade det. Skönt. 
   När matcherna var slut på fredagkvällen var planerna att vi skulle dra ner till Tellus. Vi övergav dom planerna rätt snabbt, alla var helt slut efter dagen. 
   Hela helgen fortsatte i ett rasande tempo. Södermanland åkte ur i kvarten, tjejerna alltså. Killarna lyckades inte ens ta sig ur gruppen vilket var lite tråkigt. Istället hejade vi på Skåne, Västmanland och Sthlm.  Många näsblodare var det, Jack Kvist frågade på skön västmaländska om "det var okej att ligga ner i utvisningsbåset?". Det skrattade vi mycket åt.
  Mina absoluta favoriter under helgen blev U19 Thomas Eriksson och Västmanlands damtränare. Ruggigt snälla och vilka sköningar!  Västmanlands damlag som förövrigt var det bästa på länge, fytusan vilka brudar! 
   Söndagen var nog kanske den mest spännande dagen. Det slutade iallafall med Stockholm-Västerbotten i damfinalen vilken VB vann välförtjänt.  I herrfinalen sen hade jag hoppats på Skåne som vinnare, Skåne som spelade mot Stockholm. Jag ocn Gadden satt och paxade hela matchen, dumsnutar. 
  Niklas Hedengran från Sthlm hade sin dag på söndagen helt klart,  vilka mål han gjorde. Han var absolut den jag imponerades mest av under hela helgen. Det var också han och Sthlm som stog som segrare efter en final som inte var så spännande som jag hade hoppats på. Välförtjänt var det iallfall.
    När allting var färdigt, lagen hade åkt hemåt och allting var undanplockat kändes det så fruktansvärt tomt. Jag gillar verkligen inte när saker man sett fram emot så mycket går så fruktansvärt fort. Riktigt riktigt grym helg iallafall, och det bästa är att vi arrangerar nästa år igen!

Onsdag!

Vilken underbar dag.  Jag kände mig hög på kvällen, och det måste berott på alla lyckohormoner som dansade omkring i kroppen.  
   Att vara högstadiefröken var inte så svårt som jag trodde, det var faktiskt riktigt riktigt roligt.  Tyska med 7-9 gick faktiskt strålande, även om det är några år sedan jag befann mig i mina glansdagar.  Gulliga var ungarna iallafall och ritade påskkort till mig, några aprilskämt fick jag visst också stå ut med men det tyckte jag att jag kunde ta. Sen hade jag engelska med åttorna och det var dagens roligaste lektion. Så galet sköna ungar. Fick svara på tusen frågor hela dagen "hur gammal är du" "är du singel?" "kommer du imorgon också?" "vem är snyggast i hela världen.. jag va?"  Jävla mysbarn, helt sjukt att man kan må så bra bara genom att människorna runt omkring är glada.
     När jag var färdigjobbad tog jag en sväng på stan med Johanna, vi myste omkring i solskenet och sen åkte vi upp till Borgis. Kära gamla Borgmästarhagskolan.  Systerysters klass skulle bjuda föräldrarna på middag, men eftersom mina päron inte kunde komma agerade jag och Johanna Mamma och Pappa istället.  Innan gick vi omkring i skolan och mindes, underbar härliga minnen. Oj vad man längtar tillbaka ibland.  Sen träffade jag Ulla, Tobbe och Lelle också. Några utav mina absolut bästa lärare någonsin. Dom blev så glada, och vi pratade och pratade. Kunde pratat hur länge som helst men vi var tvungna att gå ner till middagen. Fytusingen vad jag saknar det, några av mina bästa år har varit där och då!
   Middagen var supergod, trerätters med ruggigt god kyckling. Vilka duktiga tjejer och killar!  Åkte hem i världens solsken och ett stort fett leende på läpparna.
När jag kom hem var jag så uppe i varv att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Jag kände mig riktigt riktigt hög. Hög på lycka.   Sen åkte jag iväg på träningen, vi sket i innebandyn och spelade fotboll istället. Mucho fun!

Myste ner mig med ipoden i en nybäddad säng sen, svårslaget.

RSS 2.0