Jag växer fast, hämtar kraft och kan äntligen bli jättestark


I helgen spelade vi korpencup med vårat kanonlag. Och visst tusan måste man ha som mål att vinna hela skiten när man har ett lag som vi!  Vi gick iallafall genom gruppspelet med 4 vinster och en oavgjord match. Sista gruppspelmatchen spelades 23.20 på lördagskvällen så för att maximera våra chanser laddade vi med tacos och någon form av rekordförsök i skedliggande. Funkade uppenbarligen bra eftersom vi vann matchen och även semi och final dagen efter! Jävligt skönt! Nästa stopp blir Linköping och riksfinal i januari!

Igår morse kände jag mig rätt rejält mörbultat, som att ha blivit överkörd av en pansarvagn ungefär. Jag och Chani tog med Fille och Maja till busfabriken där det blev en himla massa bus, klättrande, krälande, krypande och bollkrigande. Hur mysigt som helst och jag har världens skönaste lilla granntjej!
Avslutade kvällen med träning där Klara bestämde att vi skulle öva direktskott på volleybollar. Vi var inte riktigt så bra som vi trodde..


Idag har jag byggt kojor i skogen och lekt utelekar hela dagen. Man vet att det har varit en bra dag när man har sand i hela hårbotten! :)

Bara dom som bländats av ljuset kan se hur bra vi mår

Jag är tillbaka på världens goaste långbergsskola. Så jävla underbart! Denna vecka är jag på fritids och jobbar tillsammans med Pa och Kattis. Idag blev det utflykt till skogen = x antal liter blåbärssoppa, galonisar och såklart lite obligatoriskt slagsmål. På hemvägen frågade ett barn mig hur många barn jag hade. "Nä jag har inga barn, jag är ju bara 22!" "Va? Du ser ju ut som 30, du är väl iallafall gift?" (borde jag vara det?? Borde jag kanske bli stressad??)  Sjukt bra ungar är det iallafall (trots allt).

Lyxade till måndagskvällen med varm choklad och scones. Och ibland tror jag att jag omedvetet skämmer bort mina sambos en aning för mycket. Kanske skulle ha tagit betalt för sconesen, vad är rimligt? 10 kr per halva? 

Eftersom vi inte var hemma förra vintern utan istället spenderade julen i värmen så är julsuget så fruktansvärt stort iår. Jag behöver göra upp en egen julpyntsbudget för att inte spåra ur alldeles tror jag. Snart första advent och då jävlar går startskottet!

Nu rundar jag av den här måndagen med en gammal klassiker, skönheten och odjuret!

Kan du höra ditt skratt?


I tisdags jobbade jag min sista dag på Hertz. Kommer sakna folket men är rätt nöjd över att slippa skrapa bilrutor och tvätta bilar i 25 minusgrader och 2 meter snö.
Resten av året ska jag jobba på Långberg, Buskhyttan och så jobbar jag julbord på mysiga marsviken. Känns fint!

Började storstäda långgarderoben hemma hos mamma och pappa i måndags. Vi har så mycket leksaker kvar sedan vi var små. Sjukt att det sitter så mycket minnen i leksaker. Underbart.

I fredags hade vi kusinmys hemma hos pappa och mamma och igår lunchade jag med Anna och Alex innan vi packade in oss i bilen och åkte till trosa för att kika innebandy. Vinst för trosa som är så sjukt överlägsna iår, kul!

Igårkväll kom en efterlängtad k-holmsbrud hit på tacomiddag. Efter det tog vi en sväng till kyrkogården som var helt magisk med så mycket ljus! Tände några ljus för faster i minneslunden.
Har inte träffat Petra på ett halvår så vi hade en del att ta igen, och då räcker inte en kväll! Tror vi somnade vid halv 6 imorse. :)

Spelade världens tyngsta match i rambo ikväll, trots att vi knappt orkade springa vann vi med 8-1. Grymt!

Avslutar denna kväll med helkvällshäng i sängen. Natti



RSS 2.0