Helgus


Jag och tre barn óch hela fritids för oss själva. Det var min dag det. Vi åt korv med bröd, singstarade, myste ihop oss i soffan och läste böcker och halloweenpysslade. Superungar!

Nu har jag försökt planera november och december men det går sådär. Jag lär ju jobba arslet av mig ända fram till nyår som det ser ut nu. Vi ses nästa år, tyyyp!

Nej riktigt så illa är det inte. Nästa vecka är jag lite ledig och sen åker jag till Norget fre-söndag. Great!

Nehej, nu ska jag bege mig in mot stan och träffa Rochard och grabbarna och sen får vi se var kvällen tar mig.
Jobb 15-24 imorn och 13-24 söndag, så ikväll blir min halloweenkväll! :)

 

Hit me right between the eyes!


Och så kom den dagen. Det är väl självklart att dom små rosa molnen man skuttat omkring på ett tag nu nån gång skulle glida undan. Och det gjorde dom idag, minst sagt!

Var tvungen att göra lillebror besviken idag, och jag blir så jävla arg på min själv när sånt händer. Det var is på rutorna i morse och jag avskyr att behöva skrapa när jag redan har bråttom. Jag tappade en dunk med spolarvätska på marken så mina fötter blev dyngsura, bilarna gav mig motorstopp och vägrade lägga i backen, biltvätten la av och skulle inte börja fungera förrän imorgon. Nån hade parkerat bilar på mina parkeringar (ja, mina!!), och folk hade parkerat som riktiga arslen nere i garaget. Jag tackade ja till att jobba på julafton (jag vet, askorkat, men nån måste ju!) 

När jag slutade var jag så jävla less. Inte ens den gulliga korvfarbror på Skobes VIPkväll kunde muntra upp mig med sina varmkorvar, hur goda dom än var så blev inte humöret bättre.  Jag bestämde mig för att åka och köpa nya OLWchipsen som plåster på såren. Men nä, självklart, då fanns dom inte. Jag var inte förvånad. Jag köpte godis istället. Och vet ni? Det var inte ens gott.

The time is noow, the time is nooow..

Tog igen mycket missad tid med mina favoritbrudar i helgen. 
 I fredags kurade jag ihop mig i soffan tillsammans med JOhanna och Maria. Sen pratade och skrattade vi oss igenom hela kvällen. I lördags bytte vi mys mot vin och fortsatte på krogen tillsammans med några andra favoriter!
   Underbart bra helg helt enkelt!!

Har jobbat 22 timmar sen igår. Turligt nog har jag sjukt kul jobb, tookigt bra arbetskompisar och hett ögongodis att smygkika på.  
   Igår hann jag dessutom förbi träningen en sväng och träffa alla mina finingar där! 

Ja, ni hör själva. Jag klagar verkligen inte på någonting just nu!

PUSS!!


Sitter precis just nu i soffan hemma hos johanna med henne och Marre. Vi har kollat igenom massa gamla bilder och återblickade på massa härliga gamla minnen.

Gottis på bordet, fint sällskap och nu vankas det singstar. Vilken toppenkväll!!! :)

Leende guldbruna ögon


Idag är jag på sånt jävla bra humör. Folk har varit trevliga, jag har skrattat så tårarna sprutade och jag har sett världens finaste ögon.
  Mr Wolfgang med Läderhosen tittade förbi, en snäll dam kom med superkakor från Tyskland, och jag kunde spana lite mer på snyggingen idag. Mmm!
  Vi blev klara i god tid och slutade tidigt, därför åkte vi och kvällsmatade med hertzflickorna från Skavsta. Vi skrattade så att vi dog och jag log hela vägen hem.

Imorgon börjar jag inte förrän klockan ett, vilket gör att jag har hela förmiddagen fri. Och jag tänker inte bestämma ett jävla skit vad jag ska hitta på utan bara göra precis vad jag känner för. Great!

Lyckliga dagar


Hade en toppendag med Carro på dagis idag. Tycker så sjukt mycket om att jobba med henne, och att man sen omges av världens bästa barn gör inte saken sämre.  
   Sen hade jag en bra kväll på Hertz med Mallan också. Och så har jag hittat ögongodis på Skobes också, sa jag att jag hade haft en bra dag eller?  Oyyees.

Köpte en jävla extern hårddisk igår eftersom datorn håller på att kaputta. Frågan är bara när jag ska ha tid att packa upp den ur paketet. Och på tal om paket, jag har från och med igår börjat juklappstänka. Jag ska tamejtusan vara ute i god tid för en gångs skull :)

Nehej,  imorgon har jag frullebulle på Marsviken så det är bäst jag sussar nu.

Kalaslördag



Trots huvuvärk och vetskapen om att jag skulle upp o jobba tidigt imorse pallrade jag mig in till Emelie för lite mys med henne och Anna.  Sen försvann min huvudvärk och humöret blev det absolut bästa på länge. 
   Jag som trodde att jag skulle ta mig hemåt när dom andra skulle vidare mot krogen, tji fick jag.
Krogen blev det och där träffade jag väligt många av mina absoluta favoritmänniskor.
 Skrattade och kramade mig igenom hela kvällen och avslutade med ännu mer skratt och mat på kebaben med Basse och grabbarna.

Tack för en helt galet kul kväll och tack för att ni finns, underbara underbara människor.

Det här var precis vad jag behövde den här helgen. Kan leva på lördagskvällen hela veckan, minst!

 
Lyckades sova två timmar inatt innan det var dags att stiga upp och jobba. Jag var tröttast i hela världen men piggnade på mig rätt snabbt. Jobbet gick fort och utan problem så jag var hemma tidigt. Somnade innan jag hann dra täcket över huvudet och sen har jag sovit nästan hela dagen. Och ja, jag var lite ledsen när jag vaknde och insåg att jag sovit bort hela dagen. Men oj vad jag behövde den sömnen!


Huvudvärk och Innebandy!


Vi förlorade med 1-3 mot Södertälje idag. Det kändes ganska tungt. Och även om det var en hygglig match så vet jag att vi egentligen borde stått där med segern i bakfickan. Hade vi spelat som vi spelade sista tio minutrarna hade det inte varit något problem. Turligt nog är en förlust inte hela världen innan jul, så länge vi tar oss till slutspel, det blir viktigare efter jul.  Tjejerna är ändå världens bästa!

H3 vann och h1 vann. Jag somnade en stund under h1s match, vet inte vad det är med mig och division1 matcher iår. Jag pallar det nog inte. Trots tuppluren såg jag några snygga mål och tyckte ändå att matchen var riktigt underhållande, även om det inte blev riktigt så många mål som det kunde ha blivit. 
   Köpte en trisslott för att stötta nr 87, men helvete heller, ingen vinst på det skitnumret inte ;)

Nu sitter jag hemma, föll ihop när jag kom hem och har inte lyckats resa mig ännu. Min ständiga huvudvärk verkar inte vilja ge sig heller. Och jag vägrar tydligen inse orsakerna.
  Ska resa mig, dona lite och ta mig in till Emelie för att spela lite spel och mysa med tjejerna innan dom drar ut på krogen. Själv åker jag nog hem och sover eftersom det är jobb på Marsviken imorgonbitti :)

Förresten, lyssna på Erik Hassles album.  Jag smälter!

Saknade den här tösen idag!

Vecka 42.


Jag är en jävel på uppdatering just nu känner jag.

Helgen hos J&T i Linköping förra helgen var precis vad jag behövde. Vi myste med god mat, fotboll och väldigt mycket mysigt prat. Nu får jag försöka klara mig utan henne ett tag, förhoppningsvis kommer hon hem och hälsar på snart :)

Veckan har glidit på i rask takt. Har hoppat in som lärare denna vecka. Har jobbat på både lekis, och i klass 3-6. 
 I Onsdags hade jag huvudvärk när jag gick hem och mitt tålamod var slut för länge sen, men jag måste ändå säga att det var en lärorik dag.  Torsdagen slutade lite bättre, för visst är det väldigt smickrande när eleverna säger "oh, vi skulle vilja ha dig alltid"  Naaw, sötnosar!
  Har hunnit med några pass på hertz också. Jag har insett att jag trivs med att jobba med lite stress och press på mig. 

Idag har jag varit i Kolbäck på begravning. Min mormors syster var det som fick en väldigt väldigt fin avslutning. Och visst är det vackert med begravningar, även om det är väldigt sorgligt och tungt så finns det ändå så många ljusglimtar. Det är så många fina minnen som kommer fram och mitt i tårarna finns ändå små leenden. Det är så otroligt vackert tycker jag. Det mesta som har med kyrkan att göra är faktiskt väldigt vackert måste jag säga.
 Och jag måste säga att jag har världens mysigaste släktingar!

Vi ses i världens vackraste himmel!

Hon har blommor i sitt hår


Har haft en alldeles fantastisk vecka på dagis. Det är verkligen en speciell känsla när små barn skrattar och ler. 
  Trots bajsbjöjor, snor, dreggel, halva luncher på golvet och sand i håret så är det utan tvekan världens bästa ungar!

Har haft en trevlig kväll på Hertz också. Jag och Mallan kikade in mitt i Landshövdingens årliga bjudning och blev inbjudna av den trevliga värden. Så vi klampade in i den stora salen i våra hertzkläder tillsammans med massa kändisar, tog oss en titt på alla stora kristallkronor innan vi käkade 5rätters och skålade i champagne....
  Nää, jag skojar såklart. Vi skuttade in i bilarna och åkte till biltvätten istället. Vad är väl en bal på slottet? Trevlig värd var det iallfall, och jag gillar sociala roliga människor som förgyller vardagen lite sådär :)

Nu sitter jag och äter ost och kex med mina päron och deras kompisar. Dom ska tydligen ut och dansa loss ikväll :) 
  Själv ska jag nog bara ta det lugnt. Imorgon är det Skavstajobb en stund innan jag tar bilen och far till Linköping för att bo en sväng hos Johanna och Tordas.

Härliga härliga höst. I'm feeeling goood, feeeling jävligt güüd!!

Klappa händerna när du är riktigt glad!

Igår mötte vi Flen i hemmapremiären. Superfrukost tillammans med hela brudligan innan det var matchtagg på riktigt. En kanonmatch bjöds det på. Grymt spel av alla tjejerna och vi kunde kliva av med vinst i bagaget. 
  Vi har verkligen ett supergäng iår. Toppenhärliga tjejer som alltid är så fantastiskt fina. Jag blir varm i hjärtat av er.

H3 spelade 9-9 mot björkvik, något som ändå måste ses som ett bra resultat med tanke på alla spelare som oturligt nog inte fick spela denna match pga övergångar.

H1 vann hemma mot Älvsjö med 11-4. Höll dock på att somna redan efter 5 minuter. Vet inte om det berodde på matchen eller om det var för att jag var så sjukt trött. Det var så illa så jag och Mallan fick ta till heliumet.

Igårkväll blev det chill hemma hos marrebarre innan vi tog oss en runda på krogen. Jag och min monsterhuvudvärk pallade dock inte hela kvällen och det blev en ganska tidig hemgång.

Imorse hade jag tänkt kila förbi sörmlandsträningen och hejat på mina favoritbrudar. Men huvudvärken och jag samtalade lite och beslöt oss sedan för att ligga kvar i sängen till kl 11.

Och idag vann h5 hemmaprempan med 14-1. Inte särskilt oväntat med tanke på vilka spelare dom har iår!

Nu är denna skitsöndag snart till enda och jag känner att hela det här inlägget blev som ett jävla stapeldiagram. 
  Skönt att man får jobba imorgon igen. Det blir dagis och småparvlarna hela veckan, mysigt som tusan! :)

To all my girls


Efter ett litet kvällsmål på två iprentabletter sitter jag nu här, med rinnande näsa och halstabletterna väl nerkörda i halsen.  Men vad fan gör det när jag har lyckohormoner som rusar runt som små duracellkaniner i hela kroppen.   
    
RSS 2.0