Hela världen är så underbaaar (om man är korkad, tom och glad)

Kan inte med ord beskriva hur bra vi hade det på turen runt i Sverige.  Mycket bil blev det, mycket skratt och mycket vackra vyer.  Stoppade massa gånger ner till Ystad, hittade världens finaste stränder, raggade folk på gatorna, campade, badade,  fortsatte längst sydkusten,  levde loppan i Halmstad och fortsatte sedan mot Varberg och skrattade vidare.  Mycket mer Mmmm! i livet blev det under dom här dagarna.  När vi kom hem styrde vi stegen raka vägen ut på krogen för att avsluta med en riktig fylla! . Nyköping när det är som bäst, riktigt trevlig kväll!  
 

   I lördags serverade jag på bröllopet ute vid kuggnäs. Grymt fint fixat och huur trevligt folk som helst, riktigt roligt var det. Drack några glas skumpa och lite annat smått och gott under kvällen vilket gjorde att duss fick hämta mgi när vi senare skulle mot stan.  Det skicket jag var i efter roadtripen var inte kul, lite alkohol på det blev galet. Träffade några pojkar inne i stan sen som också var ganska överförfriskade. BINGO!

Igår hade jag världens otursdag på jobbet, ingenting gick som det skulle. Tur som jag har jobbar jag med världens bästa David.  När allt var städat och undanplockat varvade vi ner med kall fanta ute i solen. Skönt!
   Sen blev det Jogersöhäng.  Jonas letade febrilt efter nånstans att köpa mackor, Fredde drack öl och Oskar letade katter. Det gick sådär, 15 minuter senare började det regna och vi styrde tillbaka till nypan. Hämtmat på Rhodos och sen Heron för lite bowling och spelande blev det istället.  Jag & duss förlorade första omgången, jag kom råsist, men vi slog grabbarna andra gången. Jag gjorde 6 strikes, det hör inte till vanligheten så jag var glaad!
  Mysig söndag med världsbra människor!


Idag har jag bara slappat, städat och planerat.  Hösten 09 ska fan bli min höst. 
  Amantu är här från Umeå så henne måste jag träffa, förhoppningsvis imorgon. Och imorgonkväll kommer mina bästa innebandytjejer hit och grillar.  

byebye nypelinypan!


Roadtrip 09 startar...... NU! 

"På rosa moln svävar jag omkring.."


Har haft två av världens bästa veckor. Jobbet har varit så jävla bäst och jag har inte velat gå hem på dagarna. Vi har badat, vattenkrigat, bakat, solat, skrattat och sovit. Och fytusan vad jag älskar alla underbara barn!!
     Helgen fylldes av vindrickande och finmiddag med mina tjejer, det blev några svängar på krogen och jävligt mycket skratt.  Jag har världens bästa!

Idag är jag gladare än nånsin. Imorgon är det fredag och vi ska äta äppelpaj och ha skattjakt med alla fina ungar.
   På lördag har Viktor inflyttningsfest och sen är det snart måndag, och då drar vi iväg på vår efterlängtade roadtrip och kommer hem lagom till årets hetaste utekväll!   

Jag behöver inte säga mer. Jag är mitt uppe i världens bästa veckor.




Tjing!

Allt i sin ordning

Nyduschad, nybäddat och familjen är hemma igen.  Jag kommer sova gott inatt.

Som förr


Inatt trotsade jag vädergudarna och följde med grabbarna grus på nattbad.  När vi kom fram började dom skrämma upp varandra med konstioga ljud i skogen, lik i sjön och som grädde på moset såg vi en konstig skugga längre bort på gräsmattan, efter lite spaning kom vi fram till att det var en rullstol. Livrädd? jotack. 
   Badandet gick sådär. Jag blev dyngsur medan grabbarna lyckades hålla sig torra. Snällt.. 
När vi torkat framför elden begav vi oss hem hit och spelade kotten medan vi käkade ost, kex och chips.
Jag och Nicke utklassade Tony och Jonis totalt. Skrattade så jag dog åt Tony och Jonis gräl om vems fel det var att dom var så sega hela tiden.  Favoritgrabbar det där.
 




Nyss ringde en telefonförsäljare och ville sälja nåt jävla spärrnummer om man tappade bort sina värdesaker. Jag sa minst 20 gånger att jag inte var intresserad,  men han forsatte berätta om hur bra det där numret var. Tillsut var det han som blev sur på mig och la på? "jaha, du förlorar hellre ett helt hav än många bäckar små, hejdå"
 Ja förlåt att du ringde då.

"Vem tror du att du är egentligen?"

God mat, mycket skratt och världens finaste vänner. Kvällar kan inte bli så mycket bättre än så.





Jag hoppas att ni vet hur mycket jag tycker om er.

trött?



Hon brukar aldrig vara vaken till halv 6, hon brukar inte äta så mycket chips eller pussas med så mycket pojkar heller.
Hon var rätt död imorse.  Kvart över 3 kom hon nertraskande för trappen. Stackarn.

Lördagskväll!

Igår chillade jag och Odessa verkligen gärnet hela dagen. Det enda vettiga vi gjorde var att gå en promenad för att hämta tidningen. Sen låg vi i hängmattan hela dagen.


På kvällen kom mina favoriter från flen på besök.  Annapanna kom och gjorde sällskap också.
  Vi drack lite vin, provsmakade nya chips, käkade ost&kex och sen utklassade killarna oss på kubb. Förstår inte hur vi kunde förlora två gånger irad, vi var ju helt klart det bättre laget. Måste vart fusk hehe. 
  Mysig kväll med riktigt mysiga människor, ou i like you.  
   När dom åkte hem kom grabbarna grus på besök efter krogen. Tony, Tobbe och Nicke var ganska uppåt när dom kom hit. Dom har nåt fel i huvudet dom där.  Alla hatade Tobbe och så snackade vi om Tonys raggningsförsök på Peace and Love, Tony blev nypt i rumpan av en kille som frågade  "mm, vill du följa med till mitt tält?". Tony tackade självklart ja, eller? 
   När solen började gå upp blev det ännu några partier kubb. Även denna gång var jag i det förlorande laget (borde kanske öva lite någon dag) Vi skrattade så vi dog när Niclas kastade en pinne lååångt åt fanders, samtidigt som kungen trillade omkull och han skriker "JAAA, TRÄFFADE JAG?!" . haha, jävla idiot. 
    Eftersom vi gjorde av med så mycket energi på kubben så kände vi att mat skulle sitta fint. Sagt och gjort. Kycklinggryta med ris halv 5 på morgonen. Då hade grabbarna pussat så mycket på Odessa att hon var helt slut.
   Vi somnade rätt gott sen när grabbarna försvann.  Dödströtta var ordet.





Fredag

I fredags jobbade jag hela långa dagen. Vid 7 var jag hemma igen och sen var det bara att packa in sig i bilen för att skjutsa kära family till skavsta.  Kramades hejdå och sen skulle jag gå och ta ut bilen från korttidsparkeringen. Good luck! Fastnade i den där jävla grinden eftersom mitt kort inte fungerade. Ringde pappa direkt och turligt nog hade dom inte checkat in, men just som pappa kommer springandes så lyser det godkänt på den där förbannade skärmen och grindjäveln åker upp.  Jävla skitsystem, hört talas om kontanter? Oh, vad arg jag var.

Torsdag och första försäsongsträningen!


Ibland skulle jag vilja bo på jobbet, undebart var ordet!


Efter jobbet tog jag mig till oklahoma och ramdalen där säsongens första "träningspass" skulle äga rum.
  Det var några tappra tjejer som hade pallrat sig iväg från stranden och tatt på sig löpardojorna.  Blev imponerad över hur bra det faktiskt gick för allesammans, blev mest imponerad av våran lilla 95a nathalie som var så jävla stark. Hon kommer gå långt! 
Jag tror att den här säsongen kan bli riktigt rolig, även om jag inte längre kommer finnas med på planen så har jag en stor roll ändå och det tror jag att jag kommer trivas med. Ska försöka vila mina hälsenor friska eftersom det tydligen är det enda som fungerar, och när och om det fungerar igen så får jag se då om suget efter boll och klubba kommit tillbaka. Till dess ska jag se till att tjejerna har det så bra som möjligt!

Kanonbra Onsdag!


Jobbade gärnet på fritids hela onsdagen och sen mötte jag upp mina snyggtjejer för en välbehövlig middag på hamnmaggan. 
  Supergod pasta, vitlöksbröd och slutligen en bananasplit som grädde på moset, innan vi körde igång med lite starkare grejer.  Sen bytte vi mellan hamnmaggan och skeppsbron några gånger.  Päron hade med sig sina amerikanska vänner eric och eric. Sköningar det där. Körde flilpflop på krogen, sjöng  "rasmus eriksson har hiiiv" och drack så det stog härliga till.  Sen kom min fina lilla bror och hämtade mig och sen blev det jordgubbar och mjölk innan det var sovtime.

RSS 2.0