Zombie, Zombie, Zombie.


Ännu en helg har snart passerat. Mina veckor bara forsar iväg nu för tiden.
   Tisdagens aktiviteter ute på gripenplanen slutade 12-0 i motståndarlagets färger. Kul match dock, och vi var glada som vanligt.  Efter det blev det snabbdusch och den for vi iväg till PH för grillkväll med laget. Och vilket fint gäng med människor det där är. Ph hade världens finaste lägenhet, hade fixat världens bästa mat och tillsammans blev allting perfekt.


I Onsdags tog jag och Eva en långfika på Coffehouse, i tvåan satt vi där varenda dag och bara pratade och pratade. I onsdags fick vi sällskap av Nicklas och Simon en stund också, dom kände sig lite vuxna eftersom dom skulle hem o tvätta senare. Duktiga pojkar.  Sen åkte vi till donken och käkade, där träffade vi Nicklas no:2 som tipsade oss om ett besök på godisbron vilket vi självklart inte kunde motstå.  OM vi kände oss ganska mätta sen?  jotack. 
    Sen träffade jag Anna och vi begav oss till Olearys för att kolla när Barcelona vann över United. Lucas var gladast av alla och sen skulle vi ut och fira med lite shake på tellus, men det var inte riktigt så kul som vi trodde där. Så vi gick ganska fort igen, och Lucas var fortfarande gladast av alla.  

I torsdags blev det work och sen myskväll med la familia, och igår jobbade jag hela dagen och sen var det utgång med Chanibanani, dussen och fredde. 
   Hade ganska okul på tellus faktiskt.. Dryga människor och allmänt tråkigt folk gjorde kvällen rätt sämst. Turligt nog fanns det några härliga ansikten som lyste upp lite extra. Skönt det. 
  Efter en timmes sömn var jag på jobbet och jobbade hela morgonen, sen åkte jag hem och sov på gräsmattan. Hur skönt som helst, och välbehövligt efter en vecka med alldeles för lite sömn.

Ikväll har Marre och Joe vart här och grillat lite.   Sen blev det marängswiss och robinsonfinal.
Nu väntar jag samtal från mina päron som är ute och roar sig ikväll.

jag är trötttt

Steg upp på morgonen, innan din dag var riktigt vaken


En varm baksida, en söt liten hund, kall äppeljuice, en ipod och strålande sol. Är det inte underbart att vakna till det två dagar i rad?

Igår blev det sol för hela slanten, runt 5 åkte jag in till vallarna tillsammans med hanna, duss, tesse, fia och jossan. Hur mysigt som helst, och världens bästa sällskap.  Runt 9 började det bli lite kallt och då åkte lite mer kläder på, duss och fia tog en drive och köpte chips medan jag och hanna raggade gärnet efter tändare. Sen låg vi inmysta i filten fram till klockan 10, Lucas sällskapde även en stund och körde lite fina dansmoves för oss. Snyggt!

Idag har jag legat ute med Odessa hela dagen. Nu ska jag och mamma äta lite mat och sen ska jag packa och åka in till Johanna.  Ikväll är det fotbollsmatch mot real familia, och efter det är det grillfest! Jag tror inte att man kan ha det bättre än så här ( Jag hörde dock att det skulle bli pissväder imorgon, damn, men jag ska låtsas vara lyckligt ovetande) 
  Nej, nu har jag inte tid med det här. Njut idag gott folk!!

Löning, Sol och Ledig

Svårt att ha det bättre en dag som den här.

Vem e de, vem e hon och vem fan e du?


Ojoj, gårkvällen/natten var riktigt sjuk faktiskt. Vi var hemma hos Pete, eller, i Petes trappuppgång. Alla som bodde där hade dörrarna öppna och partade med varandra. Ganska sjukt faktiskt. Grabbarna grus rakade av sig håret men sparade lite mitt uppe på huvudet. Hur fult som helst men det sket dom i. Basse som dessutom kör mustaschkampen såg mer ut att höra hemma på ålderdomshemmet. haha, nej sorry Basse så illa var det ju inte. 
   Vi körde toahäng, käkade toblerone och drack apelsinjuice, sen körde vi en drive i stan och hämtade upp några tjejer innan vi åkte till Max. Där drog basse ner byxorna och gick raka vägen fram till kassorna.  Basse 60+ beställer hamburgare utan brallor. Ojoj vilken syn.  
  Efter en sväng hemma hos Pete igen och några rundor på stan hamnade vi slutligen hemma hos Basse. Nån var riktigt arg på bihanget vi hade lyckats få med in. Riktigt arg. VAD?!  Basse lyckades iallafall få iväg skräpet. huhu
    När klockan var 7 åkte vi till Coop och köpte frukost. Nutella, jordgubbar och smoothie ute på Piren med vågorna och solen som sällskap, hur bra får man ha det egentligen?
NI som var med igår, tack för en riktigt skön kväll, jag gillar er.


Kom hem 08.00 imorse, sen somnade jag på stört och nu har jag precis blivit väckt av min kära pappa. Ska slänga i mig lite mat innan vi ska åka upp till farmor och träffa kusinerna och fika. Lutar åt att bli en riktigt mysig söndag också, min helg är fulländad.

Pripps blå reklamen

Soluppgång och promenad genom stan,  basse ser fortfarande ut som 60+, nu frukost ute på piren. Vem behöver sömn en natt som denna? 

I've seen this room and I've walked this floor


Igår skulle jag och syrran ut på morgonridtur i solskenet tänkte vi. Problemet var bara att det inte var så mycket solsken när vi vaknade, hela jävla havet föll över oss när vi traskade ut.  Men skam den som ger sig. Ut i skogen kom vi tillslut med hästpojkarna. Och då hade faktiskt regnet gett sig.  Hade en trevlig stund ute i vildmarkerna, och äntligen har jag hittat en häst med lite fart i. Uuhu så underbart.
h

Efter en tur på stan med la familia åkte jag hem till johanna och donade lite innan vi begav oss till Marre mitt i regnet. Sen korkade vi upp vinflarrorna och drinkmixarna och sen fanns det liksom ingen hejd på drickandet. Efter att vi gått igenom alla disneylåtar, toaletthängt och druckit glasen tomma begav vi oss till Karma för Selanders Sommarfest. Och vilken fest!  Riktigt roligt var det, och riktigt trevliga människor. Det blev dock aningen för mycket alkohol framåt natten, vi vinglade runt på stan en stund innan vi slutligen trillade ihop hemma hos Joe. 
  
Idag har vi haft sjukhusetmaraton och äntligenhemmamaraton, när vi piggnade till åkte vi på jorgubbsjakt i nyköping. Både Coop och Ica vägrade ha några jordgubbar hemma och vårat tålamod var slut direkt, men vi hittade en liten burk med belgiska bär inne på Netto. Gott smakade det iallafall. 
  Sen hörde vi talas om att det grillades här hemma så vi åkte hem hit och njöt av grillat ute på verandan.
    Nu har tjejerna precis åkt härifrån. Världens finaste sommarkväll blev det tillslut också. Nu sitter the oldies och kollar Henke Schyffert och pratar skiiiiiit och jag väntar på annapanna. 


PUSSSSSSSSSSSSSSSSS

Hero


Jag är verkligen lyckligt lottad som omges av så underbart fina människor. Det är verkligen inte lätt när det är svårt.
  Det har varit tufft idag, men ni får verkligen allting att verka så simpelt. Det gillar jag.

 

Sjunga nanananana, det är det jag vill ha


När klockan slog fyra igår hade jag lust att göra kullerbyttor hela vägen hem. Ledig i 6 dagar! Jag föreställer mig att det ska bli riktigt skönt, men frågan är om det inte kommer börja klia i fingrarna. Jag brukar kunna vara rätt duktig på att fylla dagarna så det kanske inte blir så illa ändå.
    Jag och duss åkte in och såg Dm-matchen mellan OIK-BIS. Bissarna vann med 11-0 tror jag. Pärons bästa "nä, kan bissarna göra 7 mål, kan oik göra 7 mål" hehe. jämn match.
    Sen blev det världens bästa spontankväll.  Första gången på länge som vi var hela ligan ute igen. P-p-ppökligan.
Chani fixade gratis i baren och sen satte vi oss och garvade åt roliga människor. Herregud vad konstigt folk det egentligen finns.  Sen träffade vi stickan och hennes brudar, vi planerade lite student. Jag och Chani får hyra en formel1bil om vi ska hinna runt till alla. Men åh vad kul det kommer bli! 
 Sen röjde vi loss på dansgolvet med världens bästa människor, däribland mina kuuusiner.  Fytusan vad bra ni är!
Tokigt bra kväll helt enkelt! Jag säger som Chani:  "Silence gjorde våran kväll" 

Idag vaknade jag och insåg att det BARA är torsdag. Jag har hur mycket lediga dagar som helst.  Ikväll är det fotbollsträning, imorgon ska jag ut o rida för första gången sen i somras, och imorgonkväll är det förmys med Johanna och Marre innan vi drar vidare till "Selanders Sommarfest".  Jag ser verkligen fram emot den här helgen!

Watching the wheels


Mysig dag igår.  Johanna och jag hade egentligen planerat glass i hamnen, men vädergudarna öste ner regn så vi skippade glassen. Istället bjöd Johanna på Carbonara och äppelpaj hemma hos sig, inbjudna var även Tordas och Pettan.  Och som vanligt smakar maten kanon hemma hos thoréns!  
  Jag och Johanna åkte och busade med Marre, hon var dock itne så rolig att busa med så vi knackade på och steg in i bacondoften. Marre fick ett infall att färga håret så vi grejade det innan vi åkte till citygross och fyllde på godisförrådet för o sedan mysa ner oss i tvsoffan.  m-mmmys!

Idag har jag varit sjukt irriterad hela dagen.  Ungarna på dagis hade alldeles för mycket energi och kunde varken sitta stilla eller vara tysta.  Mitt tålamod borde verkligen ta slut lite oftare.
   Nu har jag suttit några timmar med ett idrottsarbete(jag är nog världens snällaste syster ibland)  Och om det inte vore för spotify skulle det faktiskt ha varit ganska kul o sitta här. Men det börjar tamejfasen likna rixfm nu, reklam var femte minut, MINST!  Och jag är verkligen för snål för att vilja betala för att slippa den där reklamskiten så jag får väl leva med hysteriska irritationsanfall några gånger i timmen. dooh. "Men stäng av skiten då?!"   MH, eller hur, och sitta här och enbart lyssna på tangntknappet och bli psykiskt störd på köpet´? nejdu.
   Ska snart äta lite mat, sen ska jag skriva klart det här, duscha och lägga mig i sängen o ladda för min sista arbetsdag på nästan en vecka.  Imorgon klockan 4 är jag GLAD igen.

Kanonavslut på en kanonhelg!


Jag och Anna mötte upp Chani & co och bänkade oss på ett blåsigt Ramdalen för att heja fram OIK till seger över Syrianska. Det gick sådär. Trots Jordgubbarna, Dumlekolan och solbrillorna verkade inte vädret vilja ge oss nån riktig sommarvärme. Solen lyste och himlen var klarblå, men den där jävla vinden ville fan inte samarbeta alls, så tillslut fick jag plocka fram filten ur bilen så vi kunde mysa ner oss i den. Riktigt rolig match o titta på ändå, OIK var faktiskt riktigt bra i första. Sen hände nåt och det blev 2-2 och sen hände nåt igen och det blev 2-3.  Ajsing bajsing lilla katt. 

  Sen donade vi ner oss i sofforna på donken och satt där några timmar. Lucas joinade en stund och käkade marängswiss med oss. Sen kom hela syrianska, fotbollshuliganer från skåne, lumpengrabbar, fotbollsdomare och du-är-vad-du-äter-kändisar.  Riktigt roligt faktiskt.  "Heelllo Saaaaasha" 
 
Imorgon börjar jag 08.30. Jag längtar, jag fullkomligt älskar ungarna på dagis. mmh!  
 

I'm the arrow, you're my bow


Igår tog jag en runda på stan med Marre och Joe, vi hittade både det enda och det andra men när magarna började kurra köpte vi kyckling, potatissallad, jordgubbar, vindruvor och wienerbröd för att sedan avnjuta eftermiddagen i solen på Thoréns baksida. Härligt som tusan!    

På kvällen blev det Tellus med Stickan och Lovisa. Vi träffade många mysiga människor, hällde öl på varandra inne på toaletterna och dansade arslet av gamlingarna på dansgolvet . Sen slutade Stickans kort att fungera. När vi slutligen hamnade på donken hade hon panik "är det så här det känns att vara fattig?"  Jag och Lovisa låg dubbelvikta inne på donken till dess att dom stängde. "hej, 300 cheese och 3 kilo pommes tack!".  "fan vad Stina är fattig, var rädd om glassen". Ojoj, det var länge sen jag skrattade oavrutet i en halvtimme, men det gjorde jag igår. Träningsverk i skrattmusklerna idag tror jag. Och personalen på donken tror att vi tar droger. 
   Underbart skön kväll, avslutade med Älgsafarin mitt i natten med syster som sällskap. Mysigt!

Idag har jag jobbat, sen sov jag en stund och när jag vaknade hade mamma bakat världens godaste kladdkaka som avnjöts med kall mjölk på verandan.
  Nu ska jag dona lite inför veckan och sen ska jag åka iväg och kolla fotboll i okletown. OIK möter Syrianska. Kan bli en tuuff match. Heja Luucas & co!

And the night will put love in our hearts

Hamnen, BIS-Älvsjö, ICA, Rhodos, Vallarna, Donken, Basse, Storgatan..
   Skulle vilja ge alla som var inblandade i gårkvällens händelser en stor fet puss! Ni är så himla härliga och sätter ett härligt smile på mina läppar! 
   Förlängde livet med minst ett decennium, skratt är det absolut bästa som finns!  "Annapanna stekte fläsk, nittonhundra....åttisju".  
   Sommarfeelings som hette duga, Underbart var ordet!

Juuuuuice


haha, lördagen blev inte riktigt som planerat, men bra ändå.
Började kvällen här hemma med släkt och vänner till familjen, jag och Maja satt i mitt rum och lekte med barbie. Det måste vara världens absolut sötaste unge "du, jag tycker om dig, jag ska bjuda hem dig någon dag, då ska vi äta glass, tycker du om glass?", eller, "är du hemma imorgon? bra då kommer jag". Mm, love. 
   Efter massa grillat mötte jag upp dussen och åkte till Dembo där det var lite skönt folk, Päron körde "knulla mig, gör någonting" hela kvällen, vi körde operation "ihopparning" och grabbarna hade slut på drickat.  Efter att Peter skruvat upp högsta volymen på radion i köket fick vi itne vara kvar, lika bra att åka tänkte vi.  Trond, Peter, Päron och Ville körde tema "under-bart" på parkeringen innan vi hade motorvägsbattle in till stan. Sen gick vi till karma och satt där en stund innan grabbarna grus gled vidare till tellus. Jag träffade Lina, pratade en stund och sen åkte jag hem till Buskis och Tony. Där var festen totalt urspårad när jag kom. Chips på hela golvet och grabbarna med nerdragna byxor. Sen tog dom fram dammsugaren och då spårade det ännu mer. Jag sa tack och hej och åkte hem. 

Hela veckan har jag dubblat, marsviken på morgonen och dagis på eftermiddagen. Hur kul som helst, jag fullkomligt älskar att gå upp på mornarna och att det dessutom är svinkul på båda jobben gör det knappast sämre!

I tisdags hade vi seriepremiär med fotbollen. 15-0 mot Enskilda United. Kul var det iallafall!
Igår kollade jag & Joe på Grabbarna när dom spelade. Morgans Talang, kusinovic spelade, "joch mal dinho". Vinst med 2-0 och trondisch gjorde båda målen (så nu har det sagts här också, bra va tordas?)
   Ikväll har vi haft andra matchen, förlust med 8-0. Vi blir bara bättre och bättre och det är så sjukt kul o spela
Kul att vi dessutom har mycket folk som kommer och kollar, det uppskattas nåt enormt, även om dom flesta bara är där för att skratta(!) haha. Idag var mina brudar där och hejade. Goa ni är! 
   I tisdags var det Jenny som skadade sig och fick åka till akuten, spricka i foten visade det sig vara. Ikväll bröt(?) motståndarmålisen benet och fick åka ambulans. Det är inte för inte korpfotboll kallas "farligaste sporten". höö. 

Nu har jag precis ätit världens godaste smoothie, ska dona en kopp te och lite kex och sen blir det tvn.
   
det ÄR gött o leva. mmmmmh hhhm!
 

Parappapapapaaapa


Igår fixade jag och Tessan matchställen inför säsongen. Det tog sin lilla tid men nu är dom iallafall på väg. Vi hinner dock inte få dom till seriepremiären på tisdag. Men det ordnar sig ändå. 
   Jag tror inte att jag har förstått att vi faktiskt ska spela mot andra lag, det känns rätt läskigt. Men kul ska det bli, tagga nu!

På kvällen umgicks jag med Johanna, Trond, Emil och Tobbe. När vi var på Ica skulle vi försöka hitta på en rolig efterätt och Johanna säger: "men jag vet en god.. bananpung" haha, som vi skrattade. Banan PÅ UGN, skulle det vara ;) 
    Sen grillade vi gott kött hemma hos Joe, kollade hockeyn, fotbollspeppade, marängswissade, drack cola, internetade och skrattade.  Myskväll som hette duga, ni är bra!

Ikväll kommer Familjen Arogén hit på middag. Och ikväll är planerna lite kaos. Antagligen blir det en sväng till oxelösund och avskedsfest för Dembo först, och senare hem till buskis för födelsedagskalas hos Tony. Vi får se. Jag ska hinna med båda hade jag tänkt iallafall. Det var länge sen alla buskisar var tillsammans, dags nu!

 

Big big world


Idag var sista dagen och vi kommer aldrig träffas igen. Vad livet är märkligt ibland, folk kommer och går titt som tätt utan att man egentligen tänker så mycket på det, men rätt som det är träffar man någon som fastnar direkt. Killen från volkswagen i norrbotten. Han som hade lila tröja, solbrillor och världens härligaste leende idag. Han som snackade om nakenposer vid frukost och han som jag helst av allt hade velat sitta i solen med hela dagen.  Honom, kommer jag aldrig nånsin träffa igen.  Ibland är världen så stor.


And everything is going to the beat

Helgen får bli resumerad i ett annat inlägg, jag börjar bara grina om jag ska sitta och längta tillbaka. Känslomässig men superduperkanonrolig helg, det är trots allt väldigt många som kommer försvinna nu efter den här säsongen. Sista helgen med det här härliga gänget kräver absolut en riktigt bra summering. Men det orkas inte med just nu som sagt.

Måndag-Tisdag har jag vickat för Eva på långberg, i hennes internationella klass. Ungarna där är sötast i hela jävla världen. Man blir varm i hela kroppen av dom, bara för att dom är så himla härliga och glada.  Sjukt söta och så himla kärleksfulla, på ett sätt som bara dom kan. Glädjen smittar, och när man åker därifrån är man på små moln. Forsätter man sen, med den här i lurarna och sol i ansiktet kan livet knappast bli så mycket bättre.

Idag jobbade jag frukost och lunch på marsviken, det är slitigt. Men det är himla roligt. 
  Jobbar 12 dagar i sträck nu, frågan är när sjutton jag ska hinna med min efterlängtade sovmorgon och frukost på verandan.....öh. en annan gång.

Imorgon är det fotboll igen, vi har seriepremiär på tisdag. 17.30 på Gripen. Alla våra fans kommer naturligtvis vara där. hih

Nehej, om man ska duscha innan det är dags för lite tvmys i sängen. natti
RSS 2.0