Vi är änglar med blickarna högt i det blå


Vaknade med ett ryck imorse och svidade om till matchoutfit (vilket inte hänt en enda gång senaste halvåret)
  Pirr i magen? JA.  Inte för själva matchen, mer för huruvida länge jag skulle orka spela..

Och, så här i efterhand kan jag väl kanske inte påstå att jag orkade hela matchen, ävewn om jag spelade hela. Den riktiga orken var nog slut redan efter några minuter, men med lite vilja går allt. Dock var det fruktansvärt tungt och jag kan inte påstå att jag var världsbäst i hemjobb idag. Men, målet var att ta sig igenom matchen och det lyckades jag med. 
  Att det sedan gick skapligt bra och att jag fick sätta två mål var oväntat med riktigt riktigt roligt! 

Duschade lite snabbt och svängde förbi kusinvitamin på hemvägen. Sen var det bara att svira om till hertzoutfiten och fara iväg mot Skavsta. Och nu sitter jag här. Har haft en enda kund sedan jag började och har en kvar. Ganska skön kväll må jag säga. Snart ska jag klänga på mig ett par jeans och en tischa för att sedan vara lite mer redo för krogen när jag slutar kl 24.  Och efter förra helgens vinintag blir det bara cola ikväll, vore dumt med nåt annat eftersom jag jobbar 13-24 imorgon.

Fick precis ett telesamtal från Stockholm som talade om att vi hade en kund som var efterlyst av polisen. Han ska lämna bilen här imorgonkväll (när jag jobbar..brr) och måste bli stoppad innan han kliver över till luftsidan. oohooo. Läskigt.

Nehej. omklädnad numbero 5 för idag då. PUSS!

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

utat

Och ääntligen kom familjen hem. Skön, trygg känsla som infinner sig i kroppen just nu. Och jag kommer somna så gott ikväll!

Jag måste faktiskt säga att jag är ganska stolt över mig själv. Myste till det lite extra genom att tända hela gången med lyktor och ställde fram en korg i snön, full med fina ölsorter till papsen.  Serverade skagentoast, Chipslala och Chokladchock med vispgrädde och frukt. Ooch det blev kanonbra! Visst ska det firas lite extra när dom efterlängtade kommer hem och papsen till och med fyllt 50 när han vart borta!

Som sagt, ruggigt skönt att ha alla samlade igen. Ska ta lilla vovsan i knät och mysa vid tvn nu.
  Imorgon är det matchdags. 10.15 sportis. Vill man se mig spela bör man inte vara där senare än 10.16. Finns risk för att jag har gjort mitt redan då. haha

Sen ska vi förbi kusinvitamin en sväng som fyller 21 idag!
  Sen är det jobbtime 15-24, 13-24 söndag. Men, det ska faktiskt bli kul. Skavsta är alltid spännande!

Godnatt pepl!

Stor röst i en liten tjej. Riktigt riktigt bra dock!

Och ja, vi regisserar slutets tystnad, tagning


Jag börjar få lite familjeabstinens. Bäst att dom har gasen i botten hem imorgon. Annars vet jag inte vad jag gör.
  Tassfia kommer hem också, henne ska jag gosa sönder. Vilket resten av familjen också lär vilja göra. Hon kommer vara så nöjd imorgon. Bortskämda hundracka!

 Och på tal om bortskämda. Jag har bjudit hem min familj och familjen Hertz till trerätters imorgon för att fira pappa lite i efterskott (eftersom han fyllde 50 i tisdags).  Plus att jag storstädat hela köket idag. Varenda liten vrå fick sig en omgång och nu är det bara jag som vet var allting finns. hehehe. Hönorna blev glada iallfall. Jag tyckte det var lite onödigt att det fanns 25 olika kexförpackningar och eftersom jag inte orkade kolla datum slängde jag ut allihopa. Muums.

Lyxade lite med sol och bad på rambo ikväll. Och sen gjorde jag godaste korvstroggen, halv 11 på kvällen. Konstigt nog var jag inte sugen när det väl var färdigt. Men matlåda på lördag är ju aldrig fel. Finemang.

Nu är det Godnatt. Imorgon blir en bra dag!


Everybody but me


Har haft en riktigt fantastisk vecka (trots snöskottandet) men nu börjar den närma sig slutet. Vilket iofs är lite skön eftersom min kära family kommer hem från norget då, och lilla vovsan kommer hem från mormor och morfar.

Har blivit pulad (pölad/mulad, kalla de vad ni vill) minst tio gånger den här vecka. Tror att eleverna försöker visa hur mycket de tycker om mig... eller?  Har iallfall gått hur bra som helst i veckan, förutom några små incidenter. Idag målade vi grekiska gudar på NO:n och allting tycks bli så mycket intressantare nu när man inte behöver lära sig det :)

I tisdags var Grabbarna och mina pökisar här och käkade middag. Skönt med lite sällis här ute i skogen.
   Igår tränade jag fullt för andra gången iår. Orkade inte riktigt så många byten jag hade tänkt, och jag är allvarligt orolig för hur det kommer gå på lördag. Men en period, borde jag väl ta mig igenom?!

Dags att sticka till oklahoma. Tjing!

Vi kan mata duvor om du vill


Imorse kom jag till jobbet i världens snöoväder. Oväder blev det på sexornas idrott också, jobbigt för mig som egentligen inte har någon aning om varför det gruffades. Struntsamma. Chilldag och jag gillar eleverna trots att det gnälls lite väl mycket ibland.

Åkte hem och skottade snö(!) och det har inte hänt många gånger senaste åren vill jag lova. På hemvägen mötte jag en traktor som ställde sig lite olägligt vilket gjorde att jag fick köra på sniskan förbi, men det skulle jag inte ha gjort, under all snö var det ett litet dike och där fastnade jag. Turligt nog var det ju just en traktor jag fastnade bredvid så jag kom upp fort iallafall :)

Tränade fullt för första gången sedan.. ? ja jag undrar verkligen när det hände senast.  Kul var det iallafall, även om jag lyckades tajma att komma ner på en träning med fyspass.  Lär ju vara skönt att försöka ta min otränade kropp ur sängen imorgon. Hm!
  Tycker hur som helst att det ska bli riktigt kul att "göra comeback", som det väl måste kallas?! Var ju ändå snart ett år sedan jag sist stog på planen.  Ska vara med på match redan på lördag, målet måste bli att orka första bytet? Sen kommer jag ligga med andnöd (dålig kondis, JAG?). Men, jag ser fram emot det gaaaalet mycket!! :)

Have I driven us to this?

Oh, dumma dumma Camilla som aldrig orkar uppdatera.

Har startat året med riktiga toppenveckor iallafall. Fyllde på Johanna-kontot medan hon var hemma och försökte bli frisk från den nedra förkylningen, något som jag fortfarande inte lyckats med. 

Har hunnit med en hel del böcker också. Och det är verkligen livskvalité att hinna läsa böcker! Fler borde verkligen välja böcker före film lite oftare, åtminstone före alla urkassa serier som går på tvn. Ooch, jag kollade på Twilight i fredags, herregud vilken besvikelse. Alla ni som är twilighttokiga utan att ha läst böckerna, hur kan det vara möjligt? När filmerna är tusentals gånger sämre än böckerna.

Jag har jobbat med alla busiga barn på buskhyttans skola senaste veckan. Lekisfröken (ja jag vet att det heter förskoleklass men jag struntar i det) var jag mestadels men fick även ha några lektioner med övriga klasserna. Trivs riktigt riktigt bra där, både bland lärare och elever!

I helgen var Eva hemma och då laddade jag på det kontot också. Blev fredag-söndag umgänge och vi har hunnit med en himla massa!  Utgången i lördags slutade med totaldäck här hemma, och en vääldigt lugn söndag följde igår.
  Spenderade kvällen hemma hos farmor och farfar med Tobbe, Jocke och Lina. Mysigt men framförallt mättande :)

Nu har jag precis donat spenatpasta med champinjoner och vitlök. GOTT!
  Sen ska jag tagga för träning och avsluta kvällen med Anna!

Nyårsafton

Blåmärken, trasiga byxor, borttappad mobil, nergråtet smink, otrogen, sönderslagen näsa, stukade fötter, illamående, spya/öl och mat på kläderna, slagsmål, borttappad tröja, hångel med fel person, könssjukdomar, spyor, sönderfrusen, urinvägsinfektion, trasiga skor, borttappade nycklar, stulen plånbok, arg mamma, fyllecell, pank, däckad, vakna på helt fel ställen, ångest, nerpissade byxor och världens bakfylla!!


Ja, det här är bara några saker av vad alla kommer råka ut för ikväll, men inte vi här på gästabudsvägen inte :)

Gott Nytt 2010!
RSS 2.0