Jag är hos dig igen


Drog genast på mig pyjamas när jag kom hem. Puffade kuddarna i sängen och myste ner mig under täckena. Sen har jag kollat på film hela kvällen.  Baksmällan och På smällen blev det. Ken Jeong var med i båda, lilleman. 

Imorgon är det Långberg fram till två, sen Hertz, träning och SMmöte på kvällen. puuuuuh.

Natti

Can you read my mind?


Och så var sportlovet till enda också. Och jag har hunnit med så himla mycket fastän jag slappat till 110% den här veckan. I fredags fick jag spö av Chani och Fille(4år) på bowling. Jag är tydligen sämre än vad jag trodde på att bowla. Sen jag och Chani ner oss i sängen med chips och fanta och kollade på damernas curlignfinal. Och det var nog det mest spännande jag sett på hela OS. Lite tur ska man tydligen ha också :)
  Igår blev det en innebandylördag där d2 först spelade mot trosa och vann! Sen spelade h3 mot Södertälje och gjorde en kanonupphämtning från 7-2 till 7-6 men det räckte inte hela vägen fram. Och, ännu en gång fick jag skäl till att hata knän.. Snart kan jag inte längre komma ihåg alla knäskador, jag mår illa av att bara tänka på det. uscha

Lördagskvällen förgyllda jag med Chani och Joe. Först mat på Fika, sen schlager med vin och slutligen tellus och volym. Inte jätteroligt ute på krogen. Turligt nog hade jag två toppentjejer som sällskap och kunde njuta av kvällen ändå.

Imorse tog jag och Joe en promenad upp till Träffen och fikade och loppiskollade. Promenerade hem igen och käkade lunch och sen var det dags för henne att fara tillbaka till Linköping.

Riktigt fin helg med mina favoritmänniskor.

Jag tar ett djupt andetag


Har haft toppendagar på Långberg. Tog ett sorgligt farväl av en elev i fredags som nu slussas ut till en annan klass. Sorgligt men kul med framsteg.

Fredagkvällen förgyllde jag med party tillsammans med sköna brudar. Hade en toppenkväll ute och avslutade med att skratta åt kvällens bäst klädda kille.  

Började jobba redan 11 på lördagen. Startade lite snyggt med att köra i diket på väg till jobbet, och då är det så bra att ha en pappa med traktor! Hade miljoner bokningar fram till 1 och bensinmacken hade pajat. Happyday. Fick sitta och köra många bilar in till nyköping i snökaoset. Mindre roligt. Tog en "genväg" hem från svalsta kl 01. Det skulle jag inte ha gjort, flera decimeter snö var det påägen och två bilar hade åkt där innan. Trodde allvarligt talat att vi skulle döö. Men vi klarade oss ända hem. Puuh.
   Söndagen blev min värsta dag nånsin på hertz. Det kom in mängder av bilar och i stort sett alla var otankade, så det blev vändor in till stan samtidigt som vi skulle hinna med att ta emot bilar, planera upp dom och hyra ut.. Stressigt dagen igenom och jag hann inte ens med hälften av det som skulle blivit gjort. Att det dessutom var svinkallt gjorde inte dagen bättre. Usch.

Igår blev det således en ordentlig sovmorgon. Sen gick jag på en vinterpromenad med pelleponnyn, Daniel och Odessa. Det är så galet fint med så mycket snö, och jag irriterar mig på personer som irriterar sig på snön. SLUTA MED DET!
 Sen åkte jag och Chani till resia och försökte komma igång med våran reseplanering. Träning sen och jag gjorde inte många vändor på planen. En ordenlig förkylning ligger och väntar nånstans i kroppen. (efter alla vändor i helgen)

Idag har jag haft en riktig slappdag. Vi skulle egentligen till sthlm men efter att ha tatt en titt på vädret och gått igenom alla olyckor på E4an stannade vi hemma. Har istället städat, gått igenom massa prylar och haft hemmaspa. Mysigt..

Imorgonbitti åker jag till Johanna och Linköping för lite mys där.

Har precis lyssnat igenom Magnus Weideskogs alla låtar. Väldigt sorgliga men riktigt fina!

Mycket skratt, god mat och världens finaste familj.


 Det var den här dagen det. :)

Visst är kärleken stor

Lördagen blev en innebandylördag som så många gånger förr.  D2 vann över Strängnäs med 10-2 och var så jäääääääävla bra!!  H3 vann över Oppeby, H1 vann mot Lillån i sudden och senare vann även D3!  Grymt Onyx!

Sen blev det vin hemma hos Maria innan vi tog en sväng till Martin och gänget där.  Vi skyndade till Volym, fick nåt starkt som chani mixat ihop, dansade igenom dansgolvet för att sedan fortsätta mot tellus. 
   Träffade många fina människor som jag inte ser allt för ofta (trots att man bor i samma stad, konstigt)
Avslutade kvällen med Johanna och Emil på Cosmos.  Gött!

Idag är jag inte alltför pigg. Blev väckt av pappa vid 10 så jag tog mig upp och käkade riktig brakfulle med resten av familjen. Mamma fyller 50 idag (plus att det är alla hjärtansdag) så idag blir det bara mys med familjen och ikväll ska vi ut och äta. Myysigt!


Regnet slår mot rutorna nu
Men natten är ljus i ett land utan ljud
Och glasen glittrar tyst på vårt bord
Lika tomma som ord
Visst är kärleken stor

Det är dags för freeedagsmyys!


Hade verkligen en toppenfredag.

Ungarna på skolan hade sin bästa dag och var finare än nånsin. Vi gjorde snögubbar och allahjärtansdag kort som var uppskattade. 
  När vi slutade tog jag och Bisharo en sväng på stan. Galet fin tjej det där och vi har så kuul! :)

Sen blev det middag med grabbarna grus. Rabi och jag improviserade ihop en tacopaj som faktiskt blev helt okej. Efter maten kom vi överrens om att vi nog borde ha en efterrätt så vi gick ner och handlade lite behövliga ingredienser. Ställer mig i kassan och ser Basse lite längre fram så jag frågar "vad köpte du?" varpå gubben framför oss vänder sig om och säger "jag köpte en glass..?" HAHA! Och då säger Rabi  "jaha.. vi köpte hallon" ...  Skrattade så jag höll på att dö hela vägen hem. Roligaste på länge! 

Känner hur det bränner i från tårna upp till hjärnan..


Det fattades en målis på kvällens Alagsträning, och jag hörde konstigt nog mig själv säga ja till att hoppa in istället (!?)  Man behöver göra nåt inhopp då och då för att förstå hur grymt duktiga våra målisar är, eller för att komma ihåg varför man valde att spela ute. :)
   Ett sprucket blodkärl i fingret, skrubbade knän och några bollmärken är nog ingenting i jämförelse med vad man får stå ut med som målvalt. Men vadfasen, jag gnäller ändå. 
    Kul var det iallafall och tjejerna gjorde en kanonträning!

Nu är det dusch och sen krypa ner i sängen och ladda för veckans sista jobbdag.

Godnight!

Rock that body


Jag har haft en väldigt väldigt fin vecka.

Har ett vikariat i I-klassen på Långberg fram till vecka 9. Hur kul som helst och barnen är så himla fina. 
  I Tisdags tog jag och Duss med Fia till badhuset för lite sol och bad. Och ja, det var lite riskabelt att ha med en tjej som i vanliga fall inte sitter still i fem minuter och som aldrig har lärt sig att stava till "ta det lugnt". Att hon nu, med kryckor, har så mycket överenergi så att hon nästan spricker gjorde iallafall inte mig lugnare.
 Men.. det gick bra och vi tillbringade några timmar i både bubbelpoolen och varmbassängen. Fia var överlycklig över hennes rörelsekapacitet i vattnet och det var grymt skönt med bubbeel.
   Senare blev det mat, daimtårta och några filmer hemma hos Fia.  Vi skrattade lite åt allt hon sa när hon låg på planen och hade ont i lördags.  "Men ooh, då kan jag bara träna överkroppen på söndag"   Träningstokig? Fia? Nehej?

Igår blev det en helkväll i sportis. Först träning som faktiskt gick helt okej trots dåligt tempo och dålig inställning av mig själv. Sen kom bästa Robin som jag inte träffat på hur länge som helst. Vi hämtade lite mat och pratade oss igenom a-lagsträningen där det blev dramatik på slutet.
  Sen agerade jag coach åt h5 när dom mötte Oppeby på träningen. vinst, det säger väl allt?  Coachseger.(Såklart!)

Idag hade jag idrott som sista lektion och guess what.. vi spelade innebandy! :)

Med ena foten utanför


Taggade som en satans idiot till matchen i lördags.  Lunch med Chani på Hellmans innan vi for raka vägen till sportis.  Det var med både glädje och besvikelse jag fick veta att jag, fia och chani skulle få spela tillsammans i kedjan. Hade tjatat sönder Fia på träningarna i veckan och verkligen betonat hur viktigt det var att hon tog det lugnt och kände efter ordentligt i knät hela tiden. Och hur roligt det än var att vi skulle få spela tillsammans så var det någonting som högg lite i magen..
  Och så i andra perioden så drar hon det ur led igen.....pain. Det skar i hela hjärtat, och det var grymt att se världens tuffaste och starkaste Fia ligga och ha ont. Jag fick flashbacks gällande Stinas knäskada, Sannas och även Marres förra året. Och det är klart att allt såntdär har påverkat mig. Antagligen var det därför det tog så hårt. Jag vill iallafall aldrig mer vara med om det. 
  Spelade, efter allt kaos, vidare. Och jag har aldrig varit så ofukuserad som resten av den matchen.  Det brast färemot efter matchen och tårarna var ostoppbara. Vad är en jävla innebandymatch jämfört med, kanske resten av någons liv?  Inte ett skit, och därför var det oviktigt att det blev förlust. Iallafall för mig. Åkte raka vägen upp till akuten efter matchen. Fina fina Fia. Hon låg på en bår och vi hann prata en kortis innan hon skulle upp till röntgen. 

Försökte släppa alltsammans och fokusera på utgång med brudarna istället. Men, när någon som betyder så mycket gör illa sig är det så grymt svårt att tänka på något annat. Hade dock en väldigt väldigt trevlig kväll, fylld med skratt och härliga människor. Välbehövligt i såna stunder, verkligen.

Vaknade hemma hos Johanna och åkte med och tittade när D2 vann över Strängnäs. Och i det laget, kan man snacka om härliga människor. "Är vi i Flen nu? jag tycker jag känner igen den där restaurangen?" (Mallans kommentar i Järna...) eller "Fan vad dumt med farthållare om man blir stoppad av polisen, då ser dom hur fort man har kört ju.." (ännu en av Mallan kommentarer)
  Avslutade kvällen med Pizza på KH med innebandybabes.

Hold your head up high


Torsdagen spenderades i soffan. Tog en sväng med soporna vid lunchtid och passade även på att hälsa på min kära sambo. 
   Storstädade Peters hem eftersom vi fick veta att dom skulle komma hem redan på torsdagkvällen.
Myste ner mig i soffan och inväntade Chani som tillslut kom hem och vi kunde avnjuta en chipslala med ett glas viin.  Sen sa det poff och efter det var det grejer på hela golvet, 2 sluskiga grabbar runtspringande med varsin öl i handen och poff så var dom borta lika snabbt igen. Vi gick och la oss runt 1, sov några timmar och sen blev det buller i lägenheten igen. Efterfest efter efterfesten tydligen.  Knän i ryggen och snaarkningar all night long gjorde att min nattsömn lite snyggt tog slut där vid 5. 07.00 var det dock jag som fick väsnas eftersom jag skulle till jobbet. Kontstigt nog var jag inte trött. 

 På Skolan kollade vi bl.a på Ronja Rövardotter och startade morgonen med en danschow till Beyonces "Single ladies".

Hängde ett tag med världens (trots pikar och hååån hela dagarn) bästa grabbar innan det var dags att ta pick och pack och flytta hem igen.
Grym vecka med världens bästa Chani. Men veckan är inte slut där.

Ikväll har jag vart på bio med Chani och våra två barn Maja och Filip. (egenligen Chanis lillebror och min granntjej) Båda 4 år och första gången på bio.  "ÅH, JAG FICK ETT HALLON" (majas kommentar efter att ha fiskat upp ett gelehallon ur godispåsen)  Prinsessan och grodan såg vi iallafall och den var riktigt bra faktiskt :) 
  "Visar dom bara den här filmen ikväll eller?" Sötnos.
  Sen flörtade 4åringarna lite med varandra innan det var dags att åka hemåt. Fick bära in en sovande Maja ur bilen sen. Världens sötaste tjej!

Nu ska jag snart stänga igen ögonlocken för idag. Förgående natts missade sömn börjar kännas nu.

Imorgon ska jag sova till kl 11, minst. Sen blir det lunch på stan med.... Chani! :) Innan vi beger oss till Sportis för samling. Och sen är det bara en sak som gäller.  Spöa Flen!
   Tagga tusan för det och för utgången som äger rum senare. Med johanna och... Chani! :)



Puss på er!

'Cause where ever in the world we'll ever be, we'll always be in the land of love


Har hittills haft en av mina bästa veckor på länge.. hör ett ständigt klingande i mina öron av humörmätaren som hela tiden slår i toppen!r

15 timmars jobbpass på lördagen resulterade i en rejäl sovmorgon på söndagen. Söndagsbrunchade med Chani och Patrik på CH. Våra djurvänshjärtan bultade lite extra denna kalla dag vilket gjorde att vi lite senare stog vid ån med 150 änder runt omkring som käkade äpplen och knäckebröd från händerna. Stackarna. 
   På kvällen tog vi pick och pack och flyttade till Stockholmsvägen. Där började Camoe och Chanis sambovecka med grillad kyckling och potatissallad framför tvn.  

Måndagen spenderade jag med busiga barn på dagis. Och jag har kommit fram till att jag är en riktig snölover, så jag kan inte göra annat än njuta just nu.
   På kvällen blev det träning, och eftersom jag C lever under motto  "Vi gör allt tillsammans denna vecka" så var hon också tvungen att träna såklart. Och vilken träning sen! Grymt är ordet!
  Efter träningen donade vi världens godaste vegpasta och sen blev det mys till långt in på natten.

Tisdagen började jag med en morgonpromme genom hela stan. Hälsade på Lisa och Lucas som badmintonade och sen kom Duss och joinade en sväng på stan. 
  På kvällen blev det middag på Fika där stans godaste potatisgratäng finns! Sen käkade vi efterrätt framför Paradise finalen och det var så jävla rätt vinnare!!
Klämde ner oss tre i sängen och jag sov som skit pga världens snöstorm utanför. Blää

Igår blev det en sväng till Långberg för att få lite info om kommande veckor. Blev så varm i hjärtat när barnen kommer fram och kramas. Ska blir riktigt kul att få vara där i nästan 4 veckor.
  Efter det blev det stan en sväng med Anna, och sen inköpskväll på Innebandypalatset. Jag impulsköpte en ny klubba som jag senare testade på träningen.............. efter att ha blivit riktigt förbannad på den nya kom gamla bettan fram igen. Puh. Hon är bra hon.  
   Snabbduschade, donade honungspotatis och fläskfilé och öppnade varsin kall cider. Mmmm!
Gick till Tellus för lite onsdagschill. Satte oss stadigt på varsin stol i baren och flyttade oss inte förrän det var dags att gå hem.. Många drinkar blev det. Och som vi skrattade.  Vi efterfestade på ost och kex här hemma innan det slutligen blev sängen vid 5.

Nu har jag precis vaknat. Chani är på jobbet och jag har ätit brakfrulle. Tänkte ta fram dammugaren och försöka få upp alla popcornsmulor också. Sen blir det en sväng till Fika för att hälsa på Chani på jobbet ( vi kan inte vara ifrån varandra för länge så jag måste dit och få en dos)
  Sen ska vi ta första steget med att planera thairesan. Wooooho.

Nehej. Dags att röra sig.. Tjing

You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware I'm tearing you asunder.
There is thunder in our hearts, baby

Is there so much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?
You, (be running up that hill)
you and me. (be running up that hill)
You and me won't be unhappy.

RSS 2.0