Kan man ha en solkatt i en bur?

Helgen fyllde jag med jobb, julmarknad på Öster Malma och sen en tripp till Volym, som gav mig lite flashbacks, från gamla goda tider!

Idag var första dagen på mina 2½a veckor som lärare i minsta internationella klassen. Kommer bli grymt skoj!
Fick dessutom nys om en 75% tjänst nu i vår som jag nog tänker söka faktiskt :) Träffade världens bästa Ogge också som tydligen gör sin praktik på Långberg, hur kul som helst, om det inte hade varit för att han avr sista dagen idag. Damn.
  Efter det blev det hertzjobb hela eftermiddagen och sen racer till Onyx-USA, en match som definitivt var nåt extra. Det märktes iallfall på tjejerna att det satt 400 i publiken och att vi spelade mot ett landslag. 3-3 blev slutresultatet. Lika bra med oavgjort kanske? :)
  
Ikväll har jag försökt varva ner litegran. Jag måste erkänna att jag ibland kan tycka att jag tagit mig vatten över huvudet när jag ska jobba nästan 13 timmar om dagen. Men jag känner att det är lika bra att bunta ihop allt och sen vara ledig två veckor över jul och nyår sen. Dessutom är jag ledig nu i helgen. Och då är tanken att jag ska koppla bort allt, och sen åka upp till Västerås på Söndag och kolla tjejerna i VM! :) 
 
Nu har jag druckit starkvinsglögg och tatt två iprentabletter. Kan jag inte sova nu så vet jag inte vad jag gör.

Så vi går ut och möter livet du och jag, nu här idag


Denna vecka har fan varit förjävlig. Det börjar ta emot nu. Jag tror inte att jag har klagat på att behöva jobba en enda gång tidigare, men nu börjar det faktiskt ta emot.  Lite jobbigt är det allt. Anatar att jag tycker det är dubbelt så jobbigt eftersom jag hela tiden tyckt att allt varit så roligt. Men det går nog över, hoppas jag!

Idag jobbade jag 13 timmar. När jag kom hem tände jag och syster massa ljus, satte på The Holiday och sen myste vi ner oss med täckena och vovsan i sängen. Helt perfekt kväll, och vilken mysig film!

Imorgon är tanken att jag ska på julmarknad med Johanna och Maria. Det ska bli väldigt mysigt, lite snöfall på det också och sen är det fullbordat. Sen är det kvällsjobb och om jag hinner/är taggad för det ska vi ut på nya klubben Volym som öppnar imorgon. Henrik har trots allt bjussat på fribiljetter så man kanske borde gå dit och iallfall umgås lite.

Nu blir det definitivt sova för mig. Melissa, en varm liten hund och en jävligt skön säng. Godnatt!

Jag skrattar iiiiidaaag!!


Började helgen med en superfredag. Somalisk fest stog på schemat och barnen och lärarna var så himla fina!
  Sen målade vi fina bilder och avslutade med lite kramkalas. Vet ju inte när jag ser dom nästa gång!

Sen åkte jag hem och taggade för Sanna och grabbarnas avslutningsfest på Tellus. Härliga värdpersoner, bra mix människor och sjukt god mat. Kunde inte bli bättre!
   Johanna var hemme på helgvisit så efter lite mingel på tellus styrde jag stegen hem till Marre för lite mys med henne och Joe. Och oooom vi har mycket att prata om, vi ses alldeles för sällan nowadays!
  Efter det blev det lite kvällshäng med grabbarna grus innan jag hämtade en väldigt överförfriskad bror och åkte hem och sussade.

Lördagen startade med en ordentligt sovmorgon och en riktig helgfrulle innan det blev en runda på stan och sen iväg till Gnesta för Dammatch! Och vilken match. 10-2 blev slutresultatet och tjejerna gjorde en kanonmatch. Kul också att vårt nya stjärnskott Anna fick göra första matchen i onyxtröjan och dessutom hängaa! (inte så konstigt när hon har tröjan med bästa numret på, äntligen får nr 12 ut och spela igen!!) :)  

Lördagkvällen tillbringade jag hemma hos Basse med honom och grabbarna. Vi donade äppelpaj, soffhängde och kollade paaradise!

Idag har jag jobbat, sen blev det en skön powernap innan det blev Onyx-Karlstad. Och det var nog den absolut sjukaste matchen jag sett iår.  Superjämnt matchen igenom, mycket utvisningar och hårt spel! 
  19.59 sätter onyx 7-6 och matchen är slut. Glädjen var total!
Sen vann vi pengar på triss också, visserligen bara 25 kr men jag gick iallafall inte minus!

Nu har jag käkat supergod middag med familjen och jag kan inte minnas när vi satt allesammans runt matbordet senast. Mysigt!  Nu väntar en långdusch, sen ska jag mysa ner mig i soffan och ligga där resten av kvällen!

Meliisa Horns nya album kom ut på Spotify i helgen och jag vet exakt vilka låtar jag kommer somna till ikväll, så underbart fina!

Goddamnit, jag kommer soova så gott inatt!

Imorgon börjar en superhelg!


Inatt kom det två hungriga pojkar och knackade på hemma hos mig, vilket resulterade i spaghetti och köttfärssås nere i källaren kl 2 mitt i natten.  Jag var grymt trött eftersom jag visste att jag skulle upp halv 7. Men goa är dom ju, dom där!


Idag har jag haft grymt kul med alla barnen. Vi har lyssnat på musik från olika kulturer och dansat! Skrattat har vi också gjort, mycket. Och jag fullkomligt älskar personalen och barnen på långbergsskolan! :)
 
Sen har jag och Sanna varit runt i nypan och letat lite julklappar och hittade faktiskt lite bra saker. Sen avslutade vi med en fika på hellmans medan regnet slog mot fönstret!  Känns väldigt konstigt att hon och Oskar inte kommer jobba mer här uppe efter jul. Tycker så väldigt mycket om båda två, och jag och Sanna har kommit varandra nära nu sista tiden så det kommer kännas konstigt att de drar hem till Skåne igen.

Kvällen tillbringade jag på Rhodos med några härliga tjejer från laget. God mat och bra sällskap, kan inte blil så mycket bättre. Avslutade med lite innebandytittande i sporthallen. Mysiga människor!

Imorgon är det somalisk fest på långbergsskolan och jag längtar verkligen. Barnen har också längtat och det ska bli kul och se dem dansa och sjunga!
  På kvällen ska jag på Sanna och grabbarnas avskedsfest på Tellus och sen ska jag umgås med Joe som är hemma över helgen!

För jag tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till

Jag har varit kass på att uppdatera på sistone men jag har verkligen inte haft tid.

  Förra veckan jobbade jag med alla härliga barn i Evas internationella klass. Och jag måste säga att det är verkligen givande. I klasser med svenska barn är allting så uppenbart och enkelt, här måste man tänka och det hela blir en utmaning i sig. ttoppen!
  Jag jobbade på Marsviken också. En morgon höll jag på att skratta så jag dog. Oskar satt uppkrupen på en stol eftersom vi hittade små möss under ett skåp. Vi andra led lite när fällorna slog igen och det sprattlade med Oskar njöt verkligen. Sen träffade jag sköningarna från Volkswagen som var på konferens hos oss i våras. Och min favoorit var med. Gulle!
   I helgen bytte jag till Hertz och jobbade verkligen gärnet. Hade en ledig stund i lördagskväll och den förgyllde jag med onyxgrabbarna på krogen. Det bästa hade dock varit om jag hade gått hem och lagt mig direkt efter jobbet, tror aldrig jag varit så trött på krogen förut!!
  
Måndagen tillbringade jag i mysdressen fram till 17 då jag for iväg och tränade. Så sjukt kul att vara back on track igen, även om det är väldigt väldigt segt nu i början. 
  
Igår var jag i Ullared tillsammans med Chani och Duss. Vi filmades tillsammans med den härliga bögkillen som  förgyllde hela viselsen litegran. Vi shoppade så att vi storknade. 5400 kronor fattigare åkte vi hem och sen skrattade vi verkligen hela vägen hem åt saker som absolut inte får skrivas på internet. hööh. Lovely. Mina hjärtan!

Idag har jag vickat i en internationell klass jag inte varit i förut. Lite yngre barn men ack så härliga!
  På eftermiddagen åkte jag till farmor och farfar och träffade Tobbis och Jocke. Mysigt!

Ikväll kom äntligen Fialutten ner på träningen. Det gör ont att se henne så här när jag vet hur gärna hon vill vara hel igen. Och om jag kunde, skulle jag ta över hennes knä, bara hon fick spela! Lilla gumman, jag håller alla tummar jag har för att det ska bli bra!

Imorgon och på fredag är det internationella klassen igen, på fredag är det Somalisk fest också och det ska verkligen bli jättespännande!
  Imorgon ska jag och Sanna ta en liten tripp nånstans, kanske sthlm. Och på kvällen blir det Rhodosmiddag med onyxfamily!

Nu har du fått en liten uppdatering Joe ;) Puss på dig och Godnatt!

En vän med en bil!


Hade en helt fantastiskt helg i Norge måste jag säga!
  Jag hade som tanke att jag skulle sova på planet eftersom jag var tvungen att stiga upp ganska tidigt, men hey, tror ni man hinner somna på 36 minuter? Ja, för det är exakt hur lång tid det tog att flyga dit, helt sjukt tycker jag.  
  I Oslo myste jag med Eva, Bella och Filippa hemma i deras lägenhet. Dom visade mig stan och på lördagen festade vi till det och träffade lite annat nyköpingsfolk, trevligt!
  Som sagt, en riktig toppenhelg var det!

Igår var jag ledig. Jag tog en långpromenad med vovsan, vi gick förbi farmor och farfar och fikade och pratade. Sen gick jag hem och frös nästan sönder kinderna på vägen. Men oh så fint det är att komma hem, ta en liten glögg och sen krypa ner under täcket. Ibland är det skönt med höstrugg!

Idag har jag jobbat på Dagis, filåt, Förskolan menade jag (jag kommer aldrig lära mig).  Världens tokigaste med gulligaste ungar, och det blev en efterlängtad "Carro&Camilla-dag". Länge sedan vi jobbade tillsammans och det är lika mysigt varenda gång!

Ikväll har Chani och innebandypojkarna varit här och ätit lite mat. Mysiga människor, det gillar vi!

Nu ska jag ta en kopp te och tagga för morgondagen, då ska jag jobba på långberg och sen ska jag för första gången på riktigt länge träna innebandy. woho :)

Och vågorna krålar och jag vadar in i natten, O ja, jag är en vinnare runt vattnet


Jag är tillbaka i mitt bruna hår igen, och vips så känns allting så jävla bra. Jag är en brownie, på riktigt, jag passar inte i det blonda facket!  Nu ska jag göra världen lite mer osäker igen, moha!

Idag har jag haft en riktigt slapp dag. Jag jobbade visserligen 06-11 idag men det känns knappt eftersom jag hade såna bra frukostgäster och så har jag ruggigt bra kollegor. Skönt!
  Resten av dagen har jag försökt mig på lite städning men underligt nog har jag dragits mot både soffan och sängen hela dagen. Ett antal powernaps har det blivit och sen avslutade jag den här dagen med världsgod mat och supergod efterrätt!

Nu ska jag packa i lite kläder och andra förnödenheter i väskan och sen sova en stund innan jag ska upp och iväg mot skavsta. Sen hoppar jag på planet mot Eva och brudarna i Oslo och har en toppenhelg där.

Och det är helt sjukt men jag har så jävla mycket att se fram emot just nu. Och jag njuter, varje dag och varenda sekund. 
  Små små saker som har så stor betydelse för en liten liten människa.  Grymt!

Hurricane


Idag har jag jobbat, fått en himla massa "to do-saker" gjorda och efter det var jag på stan med min arbetskompis Sanna från skåne. Riktigt mysig tjej detdär.  Fika en kall och ruggig höstdag passade himla bra idag!

Ikväll har jag donat Inbakad fläskfilé med klyftisar. Första gången på jag vet inte hur länge som jag äter middag hemma. Och jag saknar det faktiskt.

Imorgon ska jag jobba på dagis och fritids och då får jag träffa alla barn som jag faktiskt längtar efter titt som tätt.  OCh sen blir det förhoppningsvis lite förändring på mitt hår. Woho.

Torsdag Marsviken och på Fredag hoppas jag på planet till Eva :)

Dancing the whole way home


Hade en ganska skön helg måste jag säga. I fredags träffade jag Eva, Filippa och Bella på krogen och hade en sjuukt bra kväll! Nästa helg åker jag till dem i Norge och då hörde jag nåt om att dricka sig redlös? :)
  I lördags spöade laget Trosa och Fia gjorde sig riktigt illa. Jag är så trött på knäskador nu och håller alla tummar jag har för att hon ska kunna komma tillbaka. 
   Sen jobbade jag som en tok hela helgen. På lördagsnatten åkte jag till Marre och umgicks med mina innebandytjejer till långt fram på morgonen.  

Idag har jag och Lisa varit på miniroadtrip runt Katrineflen. Vi gjorde lite stopp här och var och hämtade upp Petra på vägen innan vi for mot Rambo för lite innebandy. Jag styrde stegen mot bastun istället och avslutade en kanondag där.

Imorgon och på Torsdag är det Marsviken som gäller, Onsdag dagis och på Fredag åker jag till Norget.
  Och så var det det där med ledigheten. Jag dör. Imorgon ska jag iallafall försöka få lite saker uträttade.


RSS 2.0