There'll be no mistakes, no more delays, just one big departure


Lever efter mottot "sova kan man göra när man dör" för tillfället.  Mitt uppe i livet, kan man säga!

Dubbeljobbar som en dåre just nu och det är fullkomligt underbart (för det mesta) och jag njuter verkligen av att stiga upp på morgonen. Låter inte friskt, det vet jag.


Hade en grym fredag med JOhanna och Lina. Vi käkade pizza, drack vin och pratade gamla minnen. Vilka tider alltså!
Avslutade med en riktigt lyckad utgång!
   Lördagen blev en riktig innebandylördag som bjöd på en grym lagfest på kvällen. Fina tacktal, tårar, god mat, lekar och en himla massa skratt blev det. Håll igång till långt in på natten och det var svårt för folket att slita sig men vi fortsatte kvällen med bilfärder istället och hade faktiskt en riktigt rolig natt.
  Vaknade efter knappt två timmars sömn och skulle upp för att spela sista matrchen med D3. Vi var tvungna att vinna med minst 9 mål för att vinna serien, och efter en grym match stog vi där med en 11-1 vinst. Skönt!
  Sen spenderade jag resten av dagen med mina favoriter. Lunchade på Rhodos och sen åkte jag och mina andra favoriter upp till heron och såg Alice i underlandet. SÅ mysig film!!

Är ledig två av kommande tjugosex dagar. Ska sova som en stock inatt och ta igen sömnen som helgen stal från mitt redan utarmade sömnkonto..

Godnatt!!

Here comes the sun


Har haft en ganska kaotisk vecka måste jag säga. Dubbeljobbade alla dagar utom onsdag (långberg + hertz) och igår och idag var det någon på långbergsskolan som kommit underfund med hur brandalarmen utlöses. Nu har jag iallafall lärt mig hur brandalarmet låter och rutinerna vid brand. Allt ont för nåt gott med sig eller hur är det?`

Jobbade egentligen sista dagen där idag, eftersom Jenny kommer tillbaka på måndag. Men, nu är jag kvar till påsklovet (minst) och det känns verkligen toppen! Ska jobba som assistent åt en en supersöt liten kille med sååå mycket spring i benen.. det kommer bli kanonbra!

Hade lite kvalitetstid med mamma och pappa ikväll. Har knappt sagt hej dessa dagar eftersom jag kommit hem så sent och åkt iväg direkt på¨morgonen igen. 

Imorgon ska jag och hunden ta en låång sovmorgon innan jag börjar jobba kl 3. Sen jobbar jag oavbrutet till söndagkväll 24.00 (nästan iallafall)

Idag har det mesta kännts bra. Tror att solen kan ha mycket med det att göra. Tänk att lite ljus kan göra så mycket!!

Godnatt
RSS 2.0