Det fanns en frid i vårt sätt att se så klart..


Kombinationen himmel och vatten är nog det absolut vackraste som finns. 
 Och vilket lugn som infinner sig i dessa lägen, det är fint det.
 






Och ja, jag bor på världens finaste ställe.

Galna drömmar och Onyx innebandy!


  Har tänkt mycket på mormor och den sidan av släkten senaste dagarna. Min gammelmoster tog sina sista andetag i dagarna och det är klart att sinnesstämningen blir lite annorlunda då. Så är det ju alltid när folk försvinner. Att det ska vara så sorgligt jämt. Tänker på dig mormor .

Annars har helgen varit riktigt fantastisk. Har träffat underbart fina människor som gjort att jag svävat på rosa små moln.

Idag har jag spenderat hela dagen med Maria. Vi lunchade äcklig lunch, shoppade upp alldeles för mycket av lönen och fikade flera gånger om. Sen dåsade vi omkull hemma i hennes soffa och skrattade åt knasiga drömmar och förhållanden. Iloveu!

Lyckades hinna förbi träningen en stund ikväll också. Världens i särklass finaste innebandytjejer har vi i Onyx!Planerade lite lördag och annat skoj. Jag vet att det börjat bli tjatigt nu men den här säsongen kommer bli så bra!


Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Snacka om kaos på jobbet igår. Några kunder kom med en bokningsbekräftelse, problemet var bara att dom aldrig hade bokat färdigt bilen. Och vi hade inga bilar lediga igår, stackarna, tyckte riktigt synd om dom.
 Efter det kom en kund vars bokning inte fanns i systemet, honom tyckte jag inte synd om eftersom han var så sjukt otrevlig. Sura gubben från england som vägrade blockera pengar på sitt kort tyckte jag inte heller synd om, han kunde gott åka buss!
  När klockan var 11 ringde en kund som berättade att bilen hade lagt av på motorvägen. Det var bara för mig och Lisa att hoppa in i bilarna och susa dit. Assistanskåren löste problemet med bogsering sen, skönt för oss.
  Halv 2 kom jag innanför dörren inatt. Vid 5 ringde klockan och då var det bara att kliva upp och åka iväg igen. 
Har haft en kanonmorgon på Marsviken. Fixade en hel frulle på 50 pers alldeles själv, och fort gick det. Happday!

Nu har jag precis läst reportaget i tidningen om Oskar, Alex & Co. Världens största hårdrocksskivbolag Nuclear blast, med bland annat Hardcore Superstar, In flames och Nightwish på listan, har signat skivkontrakt med grabbarna. Stort! 

 Pooowernap och lite käk innan det blir Skavstajobb 15-24. 
 

Vi är änglar med blickarna högt i det blå


Irritationen försvann i takt med att jag närmade mig oxelösund igår. När jag kom in på Koordinaten infann sig faktiskt ett riktigt lugn, det är någonting speciellt med bibliotek. Det blev dock inget möte, det var inga andra idrottsklubbar som dök upp så vi sköt upp det.
  Sen hann jag in en snabbis till Nypan och kollade när ulagstjejerna spelade mot korpen. Det såg faktiskt riktigt bra ut, Ullis var med och plöjde igenom hela deras lag. Snyggt!
  Sen var det ledarträff i Oxelösund så jag åkte tillbaka dit, ett himla åkande på mig igår. Vi fick klarhet i det mesta och det känns så otroligt kul inför iår. Kommer bli hur bra som helst! Serieprempa hemma mot Flen nästa helg. Grymt! :)

Nu ska jag fiffla lite papper åt mamsen och sen ska jag och tussan ut på promme. Jobb 14.30 till 24 på Skavsta sen. woho :) 

 

Kill me!


Snart kommer brandvarnarna gå i huset, min hjärna håller på att överhettas, rejält!
  Har inte varit så här irriterar på riktigt länge. Stress, lite sömn och hur mycket saker som helst att göra troor jag är orsaken. Helvete.  Om trekvart ska jag vara i Oxelösund för möte med folk på Koordinaten, innan dess ska jag försöka formulera några meningar som jag kan ha med i texten jag ska försöka hinna skriva ikväll under tjejernas träning.  Jag hatar när folk går mig på nerverna såhär, när saker och ting inte löser sig som jag vill och att jag ständigt verkar ha alldeles för lite tid!!

Nån slags verklighet


Igår jobbade jag halv 7 till 22.  Jag var både trött och irriterad och hade kunnat börja böla vilken sekund som helst, men så kommer jag upp och på min säng ligger ett paket. Inslagna gamla strumpor och ett presentkort på Makeupstore. Världens finaste syskon. 
  Sen satte jag på världens sorgligaste film och bölade sista 20 minuterna rakt igenom. (Ja det var tydligen meningen att jag skulle böla den här kvällen) Marley & Me, inte världens bästa film i sig, men banden hund-människa beskrivs så underbart fint i den filmen och jag kunde verklighen inte stoppa tårarna.  
  

Uppe med tuppen idag och ska njuta av en skön morgon innan jag börjar jobba vid 10.




Elektronikprylar


Ipoden får hänga hela dagen på tork idag. Han hade nämligen råkat slinka med ner i tvättmaskinen. Smutsig tydligen.

Jag ska hålla alla tummar för att han återhämtar sig, annars får vi helt enkelt göra slut. 
 

21 September 2009


Full rulle förra veckan resulterade i en ovanligt lugn helg, även om jag lyckades ha fullt upp i stort sett hela tiden ändå. 
  Johanna kom hem från Linköping över helgen så fredagkvällen förgyllde jag i tvsoffan med henne.

Lördagen började med en tidig promenad i solskenet innan jag tog mig till Rambo där vi mötte Norrköping.
  Tjejerna gjorde en riktig toppenmatch. Skakigt i början, men efter 3 mål på 15 sekunder så började tjejerna kämpa. Och vilket gäng det är det där, trots att ankan svimmade av och låg sista perioden på bänken så ställer alla upp för varandra som en riktig familj och köttar till slutsignalen går. Tårar i ögonen får man verkligen av dessa sammansvetsade personligheter.
  Efter den härliga segern blev det lunch på Hellmans med Johanna och Maria. Underbart att man kan sitta ute och äta i bara tischa i mitten av september. 
 Efter en promenad på stan begav vi oss till Sportis eftersom herrarna hade serieprempa. Ett övertaggat sporthallen fick se ett övertaggat onyx komma in på planen. Spännande match som tyvärr slutade med förlust i SD. Men ojojoj, vilket kanonår det kommer bli för Onyx med det här laget. Grymt!
   Lördagkvällen spenderade vi hos grannarna med god mat och födelsedagsfirande. Jag somnade i soffan vid 9 och sov skönt till ljudet av PS3spelande småkillar och vindrickande vuxna.

Igår vaknade jag tidigt och åkte till Kyrkan för att rösta. Pinsamt att bara 12% av alla röstberättigade röstade. Är man medlem i Svenska kyrkan ska man iallafall göra sin röst hörd. Nu fick istället Sverigedemokraterna mer makt vilket jag tycker är förjävligt.
  Efter det for jag på auktion med farmor, träffade några okända sysslingar och deeptalkade med farmor, Världens finaste farmor.
  När vi kom hem blev det kalas. Det absolut bästa med födelsedagskalas är varken presenter eller all god mat, det är att alla samlas. Hela tjocka bästa släkten var här och käkade. Sen spelade vi spel och kollade på kort. 
  Grymt bra "för tidig födelsedag"

Men idag är det iallafall på riktigt. Idag är det min dag och idag blir jag vuxen på riktigt. Tonåring är liksom förbi nu. Det känns både bra och dåligt. Folk som känner mig vet att jag är dålig på att vara vuxen och bättre på att vara barn. Jag tillhör skaran som önskar att pippis piller skulle finnas på riktigt och att man alltid skulle få vara barn. Jag får försöka inse att dom åren nu är förbi och istället försöka lära mig det här. :)

I'm not saying its your fault, although you could have done more


Imorse var jag och tuppen uppe ungefär samtidigt, betydligt långt före solen iallafall. 
  Halv 7 intog vi sofforna på Voyage (jag anna och chani alltså, inte jag och tuppen) och startade dagen med världens godaste frulle. Vid 10 tog vi oss ut på stan och njöt av det härliga vädret innan vi packade på oss massa fika och åkte till Tobbe, Linus och Albins nya lägenhet. Grabbarna hade verkligen saker överallt men det enda dom tänkte på var vilket djur dom skulle införskaffa. Spindlar eller Hundar? 

Nu har jag och Annapanna just sett klart på 17 Again. Vi smälte rätt bra där i sofforna när Zac Efron tog av sig tröjan. Vattnas i munnen är också ett rätt passande uttryck!

Nu faller mina ögonlock snart ihop, en powernap vore alltså väldigt bra. Och jag tackade precis ja till Hertzjobb imorgon och på fredag. Så nu blir det dubbelpass två dagar till. Damn, jag skulle ju baka och städa. Undrar vilket århundrade jag hinner göra det. Jag får väl betala ett hembiträde med alla mina pengar sen. huuhu


Och vi får inte vänja oss, för då är allt förstört.


Jag och Bettan tog några varv på innebandyplanen igår. Och visst är det helt underbart kul, och visst fan kändes det sjukligt bra. Men, nånstans tar det stopp. Motivationen och jag har tydligen tatt en paus. Och det är helt okej för mig.  Lagledare för Sörmlands absolut skönaste div2 gäng är fan inte illa det inte!

Imorse jobbade jag med alla småttingar på dagis till efter lunch. Och, köttfärssås som var min värsta mardröm.. Fiskpanetter och potatis var sju gånger värre! Idag var det mat på alla ställen där det inte skulle vara mat. Trots det, är det världens härligaste ungar!
  Sen ringde Tompa och frågade snällt om jag kunde jobba några timmar på DT idag. Några timmar blev 2 till halv 9. Men vad gör det? Det går fort när man har roligt, och roligt har man på Hertz!

Lisafisa har nyss rullat hemåt efter lite kräftmiddag här hemma. Nu är det snart dags för mig att krypa till kojs om jag ska orka upp imorgon. Imorgon är jag visserligen ledig, men lediga dagar betyder lyx. Så imorgon ska vi lyxa till det med att hotellfrukosta på Voyage hela förmiddagen. Sen ska jag bara njuuuuuuta av att vara ledig en dag innan jag kör igen. På torsdag är det äntligen Långberg igen, och Internationella klasserna. Som jag saknat dom ungarna!

Nattis!



I den bästa av världar går allting på räls


Jag ser verkligen fram emot varenda dag hela den här veckan. Är det inte helt jävla underbart med såna veckor?




Tussilago


Och äntligen har Missemjauen klämt ut ungarna, två små tussar ligger det hos henne nu. Gosigt!

Och på tal om gosigt, imorgon ska jag vara med alla 1- och 2-åringar på dagis.  Det är fint det. Finast av allt är lunchen när fjuttarna käkar med allt utom munnen. Sked vet dom inte riktigt vad det är ännu. Käre gode Gud, ge oss inte köttfärssås imorgon!



Barappaaapapapaaapaaaaa!



Igårkväll var den här 13-timmar-om-dagen-veckan till enda. Riktigt grym vecka faktiskt. Igår jobbade jag mestadels själv ute på IR och det kändes faktiskt skitbra. Tackade och tog emot bilar som på löpande band., måpratade med turisterna och skrattade åt deras historier. Lyckades bli kär i en engelsman och en österrikare också. Fan så fint det är!
  Idag var det tänkt att jag skulle vara ledig, men jag var rastlös redan när jag vaknade imorse så jag tackade genast ja till att jobba 3 timmar på fritids. Skönt att slippa vara ledig liksom?

Tidig uppstigning betyder mycket gjort. Och nu är solen framme igen också. Tusan vad underbart. 
   Jag har väntat i flera dagar nu på att kissemissan ska ploppa ut sina ungar, men det händer tamejfan inte ett jota. Snart går jag ut och klämmer ut dom själv tror jag.

Ikväll ska jag damma av gamla bettan och testa min kassa kondis på innebandyplanen. Frågan är hur jag ska orka.. uppvärmningen alltså. Jag har som mål att ta mig igenom den.

tjing!

And I will do what it takes, take on the demons and hold on to you


Avnjöt världens godaste torsdagsmiddag på Skeppsbrons soliga terass. Vi passade på att njuta av den här säsongens, kanske sista, kväll på skeppet. Snart är det höstrusk och då blir hamnen lika stilla som vanligt igen.  Avslutade kvällen med te på Voyage. Livskvalité var ordet.

Imorse vaknade jag innan klockan ringde och längtade otroligt mycket till Marsviken. Det måste ju vara ett ganska gott tecken när man vaknar vid 05 och LÄNGTAR till jobbet?  
  Världens bästa sätt att börja dagen på är det iallafall!
Skrattade så jag grät när Sarah berättade om p-vakten som gett henne böter och som hon sedan tänkte köra över. Hon är go hon!
  Fortsatte sedan mot Hertz. Idag var det en riktigt trälig dag där faktiskt. Glömde bankkort, kanelbullarna var slut, bilarna kom inte när dom skulle, nätet la ner så datorn slutade fungera, och harpan var spärrat så jag satt och tittade i taket nån timme. Sen tryckte jag på fel knappar vid fel tillfällen vilket gjorde att det blev riktigt illa där ett tag. Och självklart blir man pissförbannad på sig själv när sånt händer, men jag måste komma ihåg att jag faktiskt inte har fått någon som helst rutin på det hela ännu, jag lär mig fortfarande. Man lär sig av sina misstag, som det så fiffigt heter.   Tur att det är världens bästa arbetskamrater i hertzfamiljen.

Nu är det Godnatt :)

Hakuna Matata!


Den här dagen har varit helt underbar, precis som hela den här veckan.  Kom precis hem från jobbet och har tillbringat i stort sett hela eftermiddagen utomhus. Och det är inte illa det, speciellt inte när det har varit världens finaste väder ute. Ska fortsätta spendera min dag utomhus tänkte jag. Ska ut o sätta mig i trädgården nu med en kopp kaffe och världens godaste kanelbullar.  Ikväll är träningen inställd så då passar jag och Anna på att sticka ut o käka, och den här kvällen är ju som gjord för käk i hamnen :)

Helt sjukt hur bra livet ter sig ibland. Utan att jag egentligen vet varför så ser dagarna så ljusa ut ljust nu.
Jag tror att det det goda humöret har att göra med att jag är så fruktansvärt morgonpigg. Morgonen är absolut den finaste stunden på dagen. Det var ett tag sen det var så här lätt att kliva ur sängen på morgonen. Nu vaknar jag innan klockan ringer varenda morgon och känner mig extremt utvilad. Sover man länge missar man så mycket av dagen. Framförallt är vädret på morgonen magiskt. Soluppgångar är det absolut finaste som finns! God frukost på det också och sen har man fått en kanonstart på dagen. Svårt att knäcka det humöret sen!

Tänkvärt klipp ur en utav dom allra bästa disneyfilmerna!

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen


Lika lite som jag förstod mitt dåliga humör förra veckan förstår jag mitt goda humör denna vecka. 
   

Trots långa arbetsdagar, för lite sömn och ingen mat så kan jag kalla mig jävligt lycklig idag. Det bara är en sån dag. Och den ska jag avsluta med fläskfilégryta, idol och mysigt telefonsamtal.

Ska försöka dona upp lite bilder från i lördags nån dag också. Dock inte denna vecka eftersom jag jobbar 13 timmar om dagen från och med imorgon fram till söndag. Caaash!!


Vi snackar innebandy!


Tjejerna tog första segern för säsongen igår! 7-1 blev det tillslut mot brudarna i BK Vingen. 
   Många målgörare blev det också, det var roligt! Kul att se Fia som visade upp ett helt annat spel än tidigare. Lugnt och genomtänkt. Fortsätter hon så här kommer hon komma långt iår!
 Mina mungipor höll på att gå sönder av mina feta leenden så fort det blev mål. Och att få vara en del av det här laget är så fruktansvärt värdefullt.
   Men, visst gör det ont också. Jag saknar allting som jag inte är en del av längre.
  Jag saknar pirret i magen, tagget innan match. Jag saknar att få ta på mig matchstället och knyta skorna extra hårt. Jag saknar uppvärmningarna och klivet in på planen. Jag saknar att få vara nöjd över fina passningar eller snygga mål. Jag saknar att få vara förbannad över dåliga passningar och värdelösa skott. Jag saknar pöketkedjan och jag saknar mina klubbor.  Det kommer bli ett tufft år. Tufft för mig att inse att det nog är slut här. Tufft att inse att jag inte längre kan kalla mig för "en i laget".

PUSS!


Stort tack till alla som kom och förgyllde mitt 20årspartaj igår.  Några av världens finaste människor finns i mina bekantskapskretsar!  Och jag har världens absolut bästa föräldrar som fixade och donade med allt!!


Så vi går ut och möter livet du och jag, nu här idag


Idag har jag kutat runt stan som en galning. Trots det höga tempot har dagen kännts riktigt bra. Jag käkade Max med mamma och sen lämnade vi in varsin tipsrad på Lotto (jag ska tamejfan vinna dom där miljonerna)
   Hittade en hel tiokrona på citygross parkeringen, såg det som ett tecken från Gud: "DU VINNER IMORGON, DU HAR TUR".. Så jag började genast planera hur jag skulle gå till väga när jag fick miljonerna i handen. Johannas mamma var involverad, och hennes bank. Sen köpte jag både det ena och det andra, reste jorden runt.. och sen kom jag på att det kanske var ett helt annat tecken från Gud. Han kanske mer gav mig den där tian som plåster på såren, för att jag inte kommer vinna dom där miljonerna. Whatsoever, TIPPAT HAR JAG GJORT IALLAFALL!

Kollade precis igenom h5s spelartrupp för iår. Det är ju ingen dålig laguppställning precis.
 Hela gamla goa original "h3" har valt att spela där. Klokt val. Orkar man inte satsa utan bara vill spela för att det är kul är det helt rätt, är rätt säker på att dom kommer ha riktigt roligt tillsammans. Att dom sedan har många spelare som skulle kunna ta en plats i div1 om dom satsade säger en del om laget iår. Högt upp i serietabellen lär dom komma iallafall :)

Nu skjuter jag upp allting till morgondagen och går och lägger mig. Och imorgon är det the day. 20årsfest ska det bli. Och jiiissses vad jag längtar. Alla mina favoriter på ett och samma ställe. Happy day!

The time is noow, the time is nooow..


Så många gånger som jag lyssnat igenom hennes album. Och så många gånger som jag lyssnade på Fire Fire när jag åkte till skolan varenda morgon. Hon är verkligen en utav mina bästa. Mmm!
  Hennes nya album kommer ut den 7:e Oktober. Och på den finns den här godingen (låten som är med i reklamen för Saab 9-3X)  Tills dess får man underhålla sig med det som går att hitta på internet. 

And I will do what it takes
Take on the demons and hold on to you


En vän i en (lisas) bil...


Igår tog min mobil en liten hemlig resa sådär mitt på dagen när jag behövde den som mest. Letade som en galning på hela Skavsta, kröp under bilar, letade i vattenpölar, under bildäck.... utan resultat. Och sen ringde Lisa som en räddande ängel och talade om att hon hittat en liten mobilponke i sin bil.

Idag har jag varit ledig efter två toppendagar på Hertz.  Har donat hela dagen med allting inför lördagen, och ändå är inte ens hälften färdigt. oouuh.  Imorgon kommer tältet och allt såntdär, ska bli spännande att se om allting kommer fungera ihop. Tur att jag har världens bästa föräldrar som ställer upp helhjärtat och donar med både det ena och det andra för att allting ska bli så bra som möjligt.

Ikväll ska jag simma, relaxa i solariet och bastun och sen kika när tjejerna tränar. På lördag har vi första träningsmatchen den här säsongen. Åby står för motståndet. Heja Onyx!!

Mina ögon kommer alltid le mot dig


Min lilla pärla tog sina sista andetag i veckan. Och visst kan jag tycka att det känns lite fjantigt att gråta över en liten kanin när man är 20, men det kan inte hjälpas. Ont gör det, oavsett hur gammal man är. Han har trots allt funnits dom senaste 9 åren i mitt liv. Ända sedan jag var 11 alltså, det är länge. Våran egna lilla kaninkändis som levde upp så fort det var hinder och massa människor runt omkring. Lilla lilla gubben.
  Han fick en fin sista sommar iallafall, och det känns väldigt bra.

RSS 2.0