Dagens visa

Skön seger!

Fyfan vilken dag!

Vaknade helt utvilad imorse (hur nu det kan komma sig när jag sovit alldeles för lite två nätter irad). Käkade världens superfrukost innan vi begav oss in till nyk för samling.  Bussresan var som vanligt allt annat än lugn. Fia klädde av sig naken medan hon tänkte på bananer i öronen "du har en banan i örat petra" "va?". 
  
Som vanligt började vi matchtagget med 3 tysta minuter och sen var det gärnet i wasahallens minimala korridorer. Jag skulle kunna köra uppvärmning hela dagarna, bara för att våra uppvärmningar är så jävla bra. Feelgood-känsla så det räcker och blir över till alla!   
   Toktaggat onyx som klev in på planen,  2-0 efter 2 minuter och sen la vi i högsta växeln och körde över telge totalt.  Vinst med 10-2 och det kunde inte sitta bättre just nu. 3 poäng rikare och med det så behåller vi serieledningen. :)

Jag vet ett lag som kommer sova gott ikväll iallafall! 

Ett dygn med AD & PS


Stress, panik och kaos är några ord som stämmer ganska bra in på min fredagkväll. Fötterna var bortdomnade efter några timmar och jag och petrus passade på att dansa arslena av gamlingarna. Efter två danser var vi dock mer döda än levande och jag förstår inte riktigt hur alla gamlingar orkar dansa en hel kväll. Runt 1 orkade dom tillslut inte dansa mer utan tog sina jackor och gick hem. Vi (den yngre generationen) tog några raggarvarv i buskis innan vi slutligen somnade.   
   Vaknde imorse(12.00?), av ett öronbedövande oväsen, visade sig vara tänderna i dussens mun som hade fått fnatt. och petra visade sig vara jävligt hundrädd, FJANT. :)
  Efter früstück blev det match Onyx mot Hässelby, där högsta modet tydligen var slickfrilla med babykrull och hårband. Fint, jättefint.    Vet inte riktigt vad som hände sen, dåligt spel och lite oflyt och sen var matchen slut. Hässelby vann efter sudden, surt. 1 poäng får man nog vara ganska nöjda med idag.  

Jag och Joe for och hyrde Into the wild. Vi blev faktiskt besvikna.  Lite för lång film som inte riktigt hade nån handling. Det som ändå gjorde filmen bra var den verkliga händelse den baserades på och att killen var snygg.. 
  
Nu ska jag sova, viktigviktigviktig match väntar imorgon. 

hejaa

tut


Tog mig en liten tur till tessinskolan och käkade tacos med duss och danni idag. Även om det var gott med just tacos så saknar jag definitivt inte skolmaten. Senaste 12 åren har satt rejäla spår på mina smaklökar.
Sen hängde vi med Danni hem och tog en promenad med pudlarna Sasha och Ia. Jag gillar pudlar, det ser så snoffsigt ut när dom är ute och går. Riktigt tufft är det, saknades bara ett par klackdojor :) Danni hade förövrigt tokigt söt lillesyrra.
Damerna skulle ner o kolla balklänningar och jag fick agera smakråd :) Sen mötte vi upp Petra på stan, tog en sväng och beställde ny klubba och sen åkte vi upp till grossen och kirrade godis.  Där såg vi en bil som hade regnummer TUT. Sött. :)

Nu sitter jag här och väntar på Dussen, Petra och Lucas som är påväg hit.  Pumpenjobb med onyx ikväll, kan bli kul :)

hejhej

hm . . . .

gissa vem jag är
okej en ledtråd
jag spelar i onyx, jag har en innebandyklubba, min match tröja är orange, jag har jävligt snygga föter!

haha klura på den ni era sopor

Tuuuuursdag

Vilken hektisk vecka!  Lyckades gå en lång och härlig promenad i snön i tisdags. Underbart väder och en hund som slog kullerbyttor av lycka, det kunde knappast bli så mycket bättre. Borde absolut vara ute och gå oftare.
  Jag och mamma började operation ommöblering i tisdags också. Hittade alla gamla foton, förstår inte varför mamma överhuvudtaget lät oss använda kameran när vi var små. Tror vi har kort på det mesta, den gången vi fångade en groda i en glassburk tog vi iallafall väldigt många kort vet jag nu. Men det kanske är kul lite senare i livet, särskilt alla tusentals bilder på varenda kattungejävel vi lyckats avla fram. dooh. Fast jag vet att det var tyngre att skiljas från saker när man var liten. Våran gamla video finns med på kort, det var nog väldigt sorgligt när vi skulle skrota den. 

Vaknade supertidigt imorse och for till stan med Tessan. Åkte in till arbetsförmedlingen eftersom det var nån mässa av nåt slag där. Kändes som om man kommit rejält fel faktiskt. Vi hann knappt in förrän vi var ute igen. Det enda som var bra var att jag träffade Ogge där, saknar honom massvis faktiskt.
   Därefter hem och kasta omkring massa saker, bära ner hyllan i källarn och sen kasta omkring allt igen. Och som den absolut bästa snällaste raraste sötaste (osv...) storesystern jag är, ställde jag upp och tog hand om syrrans hästar idag. Trodde att jag kunde vara tuff och ta grimma på den ena och låta den andra leka följa john. Men det blev inte så bra, pelleponken tog sig en promenad på tu man hand.   Hade kunnat slutat riktigt illa om jag inte hade visslat min fina morots-sång (han kunde förstås inte motstå den och gick rakt i fällan)  

Hittade en fin bild på syster från galopplägret i somras
  

Back on track var det


Lyckades få användning för skorna jag packade ner till träningen. järnspikar.
  Hälften av truppen var sjuka eller på plugg men den tappra lilla skaran som lyckats ta sig igenom alla meterhöga snödrivor och orkanstormarna var på bra humör och genomförde en hygglig träning. Känns skönt att vara back on track igen efter lite välbehövlig vila. Kommande helg väntar tufft motstånd på bortaplan, och redan idag inledde vi operation telgekross. :)

Njuter av att precis sett Boston tea party. Fredrik och Filip var fulla på jobbet. Och jag tror aldrig att jag har sett bättre teve. Underbart.  Dom gör precis allting som vanliga människor inte törs eller kan. Och dom får alltid till det. Glad blir man iallafall, mer sånt.

PUSSS!

Lite solljus tack


Vaknade imorse och tänkte helt seriöst ringa resebyrån och boka en resa söderut på momangen. Men även om jag skulle fått tag på en resa hade jag säkert fått sitta på Arlanda en vecka eftersom dom verkar ploga landningsbanorna för hand där. Jag tycker egentligen att det är jättefint och jättemysigt med snö, men snöoväder, det är bara vidrigt.
   Försökte intala mig själv att det mot förmodan kunde bli en bra dag och lyckades tillslut ta mig ur sängen (min snoozeknapp kommer snart gå sönder av mina våldsamma försök att få tyst på klockjäveln). Väl uppe beslutade jag mig för att baka bröd, kunde iallafall ge morgonen en chans. Lyckades kleta ner hela köket med deg och inte blev jag lyckligare av att ta ut bröden ur ugnen när hälften inte ens såg ätbara ut. Fick iallafall till en riktigt god frukost med både thé, bröd, yoghurt och frukt. Min fina frukoststund förstördes dock av barnkanalen som helt plötsligt slutat sända RS äventyrsvärld och istället sänder nåt program om nån töntig jävla röd hund.  Där tog mitt tålamod slut och jag orkade inte vara vaken längre, skidåkningen passade helt perfekt att sova till.

 Min största önskan idag är att Tero bestämmer sig för att skippa fysträninger ikväll och att vi istället gör en liten brasa på planen, sitter med varsin filt och dricker varmchoklad medan Tero berättar roliga historier.  Jag vet att det är dumt att ha för höga förväntingar, jag tänker iallafall ta med mig skor (om det nu skulle visa sig bli fysträning)

Lördag

Idag skulle jag återigen byta däck tänkte jag.  Gamla pärlan skulle få på sig vinterdojorna men det slutade inte så bra. Vi skulle hamra bort lite skräp och sen hamrade pappa sönder hela däcket. Inte för att pappa är så stark med hammaren utan för att däcken var skrot.  
   Idag fick jultomten dessutom en extra grej att skriva upp på min snäll-lista (även om den säkert redan är full).
Lilla gossen Fjedjik tänker inte så långt ibland. Där satt han i stan och grinade för att han trodde att han skulle missa matchen mot Nyfors men så dök räddaren i nöden-camoe plötsligt upp.  Vilken tur.
    Mindre tur att matchen mot Nyfors slutade oavgjort vilket betydde att Nyfors gick vidare på 1 i målskillnad. Ganska surt med tanke på att onyx var det bättre laget. 

Och ikväll är det bara familjemys som gäller. Det tycker jag om

Mysfredag


  Korpencup var det som gällde på fredagkvällen. Jag åkte in till sportis med chani och duss för att hänga där hela kvällen. Lite halvdramatiska matcher fick vi se, en match där vinnarna blev förlorare eftersom dom hade licensierade spelare med. Arga som små bin blev dom, kunde dom gott haa.   Vi hejade på kusinvitamins sista match vid 10 och sen kidnappade vi lucas och åkte till donken.  Sen träffade vi en kille som var bög som också hette lucas, han var väldigt trevlig. Chani roade sig med att skjuta papper på domarn och hans vänner och sen var det nån av dom som fjärtade. Ganska äckligt tyckte vi.   Framåt 1 var vi ganska trötta på hamburgerlukten och beslutade oss för att åka hemåt.
  Riktigt mysig kväll med pökish och shululululillalulle.

Torsdag


Torsdagen började med däckbyte till frukost.  Förstår verkligen inte hur alla människor i stan byter vinterdäck, eller har alla en kompressor och en domkraft hemma i förrådet? Jag är iallafall otroligt glad att vi råkar ha så mycket smidiga saker i verkstaden här hemma. Fort som satan gick det iallfall och enklare än jag trodde.
   Bilbesiktning i onsdags och däckbyte torsdag, jag börjar få in snitsen för det här.  Jag kan snart börja söka jobb som bilmekaniker tror jag. 

Lyckades ta mig in till stan iallafall, jag var galet rädd för att få sladd vilket resulterade i att jag körde som en jävla kärring. Jag hatar att bli omkörd när personerna i den andra bilen sitter och råglor för att få en skymt av soopan som kör. Jag ska tona mina framrutor så jag slipper det i fortsättningen, för inte fan tänker jag köra fortare.  
    Träffade Petra på coffehouse och käkade, sen satt hon och kollade på alla snygga killar som tydligen fanns i nyköping. Vet inte riktigt vilka hon menade för jag såg inte en enda.  Efter lite god mat intog vi sportis eftersom det var dags för lagfoto. Årets foto gick förvånansvärt bra faktiskt. Till skillnad från förra året när Räkan först var arg för att hon fick stå på sin "dåliga sida", sen lät fotografen henne byta till sin bättre sida och när det sen var dags för enskilt foto skäller räkan ut fotografen för att hon tror att det var han som förstörde hennes studentkort.  Iår var det Fias tur att få dåliga sidan, tur att vi hade snäll fotograf. 
   Sen var det dags för lite lagmys på Rhodos. Tror alla ångrade sig minst 13 gånger var innan vi var nöjda, tyckte lite synd om killen som fick ta vår beställning. Sen skrämde vi bort alla andra matgäster med att vara för högljudda, och gadden välte dessutom en stor blomma.  MItt i allting börjar Chani plötsligt knäppa upp byxorna och säger "yes, jag har hittat min strumpa" (den hade tydligen försvunnit när vi bytte om och det visade sig att den låg i knävecket) 
   Efter maten intog vi sportis för att se när coach tränade stora grabbarna.. "se och lär" passade rätt bra. 
   Kollade även h6-city en stund, var faktiskt riktigt tråkigt så vi åkte hem..

sköningen CAAANADA

Pepparkakor och snöbollskrig


Idag åkte jag buss för första gången sen i somras. Jag insåg faktiskt att jag saknar det litegran, bussresorna till och från skolan var faktiskt några av få stunder man verkligen kunde koppla av. Jag tycker det är skönt att åka buss och jag skulle lätt kunna sitta på bussen en hel dag just för att det är så avkopplande. 
   Eftersom både jag och Marre kände oss ganska gråa tog vi en sväng förbi solariet för att försöka få lite mer färg. Tror vi misslyckades rätt grovt med färgen men jäklar vad skönt det är med värme. Så fort vi kom utanför dörren igen blev vi dock lika iskalla som innan vi gick in.
  Efter lite lunch var det dags för mitt allra första besök på bilbesiktningen någonsin. Jag blev ganska imponerad av deras finesser faktiskt och att det dessutom bjöds på gratis choklad, caffelatte, te eller vad man nu ville ha gjorde inte saken sämre. Vår gamla pärla fick faktiskt färre anmärkningar än väntat, hon behöver dock dit igen, vilket inte gör mig så mycket nu när jag vet det där med gratis choklad ;)
   Marres hår var nä'sta projekt för dagen. Hon hade tydligen nån svindyr hårfärg och var lite skakis när jag och johanna drog på oss handskarna. Vet inte hur många gånger jag råkade säga "OOOJ!" "HOPPSAN!" eller "JÄÄVLAR!" medan vi höll på, dock bara för att få se hennes ansiktsuttryck ;)  Efter lite spritsande av hårfärg hit och dit var det slutligen klart och slutresultatet blev kanon :)  När vi var färdiga var det värsta snövädret ute, vi passade på att mysa ner oss i soffan med varsin filt. Och tillsammans med glögg, pepparkakor och tända ljus kunde det knappast bli så mycket bättre :) 


Jag och Johanna åkte hem till Tordas i hopp om att bygga snögubbar. Trond och Emil var dock inte riktigt lika sugna utan skulle spela tvspel och kolla klart dokusåpor innan det blev några snögubbar. Vi lyckades slutligen ta oss ut men då hade snön redan börjat fövandlas till vatten.  Snögubbedrömmen gick ganska snabbt i kras och istället fick det bli en snölykta. Konstigt det där med killar och snö, det kan inte ens gå 2 sekunder innan det flyger snöbollar överallt.
  Trond fick idén om att gå till vägen och kasta snöbollar på alla bilar.  Vi träffade dock inga bilar men johanna lyckades träffa en stillastående jävel när vi tävlade om vem som kunde kasta längst. Sen triggade vi Emil till att kasta en gammal tant i huvudet. Tyvärr gick hon bakom häcken så vi vet inte om han träffade eller inte, men det såg ut så. 
  Jag saknar faktiskt det där med att kunna busa hur som helst, det är liksom inte samma sak att springa och gömma sig för vuxna nu. Det är känns liksom inte helt rätt nu när man är 19,  man känner sig tråkigt nog.. barnslig.


Nu ska jag avsluta den här enormt bra dagen med chips och Grey's!  
Godnatt

Måndag


Idag har jag som vanligt haft fullt upp, förstår inte vart all tid tar vägen men det är underbart att få så mycket gjort på en dag.
  Spenderade morgonen och lunchen hos farmor, vi tvättade mattor, åt god mat och pratade.. riktigt mysig förmiddag med världens bästa farmor och världens finaste väder :)  Jag bollade idéer med henne och kanske kan det bli verklighet av några :)
  Eftermiddagen spenderade jag tillsammans med Odessa. Först tog vi en skön promenad innan det var dags för städning av stallet. Något som verkligen behövdes. Elsa kom och joinade och sen var det full rulle, spelade inte så stor roll att jag försökte göra fint, dom stökade till igen på två sekunder. 
     
Nu har jag precis kommit hem från ett boxpass med tessan, riktigt jobbigt men hur kul som helst. Blir duschen och sen ska jag sooova. 

.... jag undrar hur många gånger ordet serieledare nämnts idag.
 På torsdag ska årets finaste foto tas, och sen är det rhodos som gäller. PUSS PÅ ER!

Helgen är över, igen


Lördagens match var absolut en av dom roligaste på länge. Janets kommentar om Trosa innan promenaden var så jävla bra.  "DU SJÄLV DÅ!"  Efter mycket bananer och mycket energidryck var onyx gäng taggat ut i tåspetsarna och det var dags för match.  Jag och Räkan dampade loss på bänken och klädde även Charlie i matchställ, fan vad glad han blev! 
  Fia fick stänka dit första målet mot sitt gamla Trosa, hur underbart som helst!  Räkan fortsatte med sitt skrikande och enligt henne var det mycket roligare att springa in på planen och skrika "WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ" så fort det blev mål. Och det var faktiskt roligare.. Matchen slutade 5-1 till oss, helt välförtjänt och Fia firade att hon gjort ett bra val med att dricka upp resten av alla energidrycker. Jag tror inte hon sov så mycket sen. 

Jag, dussen och tessan böjade lördagskvällen hemma hos Kristy med lite folk, sen fortsatte vi hos Räkan med bland annat Amanda och Janet. Blev himla mycket innebandy vilket resten av människorna tyckte var sådär. Trevligt folk iallafall och vissa var fullare än andra. Strax innan 12 gick vi ner till Oleee där jag träffade Joe och Marre, dom hade också fått i sig rätt mycket alkohool. Träffade mycket goa människor som jag inte sett på hur länge som helst, Eric och Pär t.ex.  och käre kusin Jochmal var även han där och var som vanligt på bra humör :)  Riktigt bra kväll som fortsatte med pizza på banken innan jag skjutsade hem Tordas och hans fina brudar. Sen hamnade jag,dussen och päron hemma hos steve och kollade youtubeklipp till 4 och sen var jag trött och ville åka hem.  Riktigt bra kväll och så jävla bra val av mig att kvällen fick vara vit :) 

Söndagen kunde inte avslutat bättre. Nykvarn förlorade mot Södertälje vilket betyder att vi numera kan kalla oss SERIELEDAREE!!!   

HEJHEJHEJ!

Vinst 5-1 idag! nu är det lagferre som gäller.. JAG KAN INTE SLUTA LE. Vilket underbart lag!

jag är inte full

Tripp till Hälleforsss


Igårmorse ringde Joe och undrade om vi inte kunde åka iväg nånstans för att slippa nyköping lite. Vi bestämde att vi kunde åka en tripp till lager 157 för att iallafall ta en fika. Jag, Joe, Marre, Lulle och Mange packade in oss i racersaaben och for iväg. Blev mycket tjat om hur Johanna körde men hon lyckades iallafall ta oss hela vägen dit hela och rena. 
   Vi virrade runt därinne ett tag, hittade lite kraffs och sen var det efterlängtad fika som gällde.  Lulle köpte upp hela läsklagret och alla deras negerbollar och Maria var lite ledsen över att hon inte fick käka kladdis, jag förstår henne verkligen för kladdkakan smakade såååå bra!   Sen åkte vi hemåt igen, räknade lite negrer i flen och vara nära på att dö när johanna gjorde en livsfarlig omkörning (det var maria som sa åt henne att göra den bör tilläggas) 



Sen var det träning och jag och Amanda satt och smed planer. Kommer bli sååå bra! :D

ooch GRATTIS TORDAS SOM FIXADE KÖRKORTET IDAG! :)

Ny familjemedlem och tre poäng rikare

Jag sa tidigare att vi skulle minnas gnestamatchen länge. Matchen mot Torshälla kommer vi minnas ännu längre. 
   Eftersom det var farsdag hade vi en present till farsan i våran fina innebandyfamilj. En Charlie blev det, en mjuk kille med tights och onyxt-shirt. Klart familjen ska ha en lillebrorsa! :D  
charlie!

   Bussfärden mot E-tuna var fylld med skönsång, som så många gånger annars. Dagen till ära hade vi ny chaffis, Lullebulle. Jag tycker lite synd om Hanna som fick sitta fram mitt emellan två Dampbarn. LIte tur att vi hade henne där ändå, eftersom grabbarna därfram vägrade spela önskemusik. 
  Det var ett nervöst Onyx som klev in i Ellfolks arena. Framför oss väntade en match som vi laddat för i flera veckor och som var så viktig att vinna. Jättefin hall, men jag förstår fortfarande inte att man aldrig lär sig att bygga större omklädningsrum. Inte ens när vi delade upp oss i två var det rymligt. Dåligt. 
  När matchen väl började var alla taggade till öronen och det fanns inget annat än seger. Lite besvikna var vi nog på Torshällalaget, trodde faktiskt att det skulle bli tuffare. Riktigt bra match annars, när Fia satte straffen i sista minuten kunde vi vara säkra på seger. Och vilken glädje. 4-1 slutade matchen och det var helt klart den skönaste segern så här långt. Underbart att alla hjälper varandra och fortsätter kriga matchen igenom.  För egen del kändes det sjukt bra, första matchen på längelänge som faktiskt gått bra. Skönt att man är på väg tillbaka. Fick dessutom peta in ett mål vilket gjorde dagen ännu bättre.  
   Fia hade dagen till ära bytt nummer, hon tyckte väl att 5an passade bättre än 10an den här dagen. Synd att hon missade att berätta det för Tero bara, och tur för oss att sekretariatet var så jävla kassa och missade att det inte fanns någon nr5 i matchprotokollet.
   Senare på donken säger Fia högt "Jag har inga trosor på mig".  Och ni skulle sett paniken när Duss plötsligt säger "Fia förfan, du har hål i byxorna".  Hahahahaaaaaah. 

Duss & Fia

Lördag


Lördagen började med lite race på stan, träffade dussen och chani eftersom vi skulle fixa och dona lite, men lyckades inte med någonting.  Sen blev det ilfart upp till sporthallen för att se onyx spela mot ett lag som jag inte orkar skriva namnet på. Lite halvseg match som ändå slutade med vinst :)  Och eftersom jag hade parkerat som en kratta var vi tvungna att vänta bort en massa bilar innan vi kunde åka. Chani var ändå lite imponerad över hur bra jag var på att backa. Vad ska jag säga, man är väl stjärnan ;) 

På kvällen blev det middag och badtunna hos grannarna. Jag och smågrabbarna drack champis och busade medan papporna körde på öl och skitsnack. Mysigt som tusan och precis vad jag behövde denna lördagskväll. Sen gjorde jag misstaget att dricka kaffe klockan elva på kvällen, dumt dumt dumt. Kunde ju bara drömma om att somna tidigt.

<3


Imorse höll jag på att missa RS äventyrsvärld, men jag han precis. puuh. Bästa programmet EVER. Käkade smarrig frulle samtidigt och lovade också Odessa en promenad. 
  Men efter allt som hänt med Therre tog jag med mig lite chippas och coola och åkte in för att stötta lite. Gjorde ont att se henne må så dåligt. Vet dock att hon är sjukt stark den bruden och så småningom kommer hon må bättre. 
   När jag till sist åkte därifrån var det en något gladare tjej som förhoppningsvis hade tankarna på party och inte på nån jävla max. 

När jag kom hem var det en liten hund som var ledsen för att jag svikit mitt löfte om promenad. Bara att pälsa på sig med kläder och tömma reflexlagret för att ge sig ut på en tur. Tog mig hela vägen ner till Pumpen och hälsade på några lagkamrater som jobbade, sen var det bara att börja traska hemåt igen. Och jag var helt förberedd på att möta vargen när jag gick hem, hade tänkt ut bra träd att klättra upp, olika karatesparkar jag kunde köra om han blev arg och hade knappat in 112 så att det bara var att trycka på ring. Men inte möter man nån varg inte, besviken. Inte ens en liten mus kunde man få möta.  När vi kom hem var det bara att slå sig ner vid matbordet. mmmmummaaaaaaa.

Nu har jag precis vunnit med 3-2 över sebbe eftersom han vek sig i betapet, HAHA, det kan du ha din sooopa! 
 

just a boy


Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

You´re just a boy
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy



Jag finns alltid för dig gumman <3

Andar och demoner på Willys.


Idag hade vi träningsledigt så jag och dussen passade på att tjocka lite. Vi myste med lite thé och nachos på coffehouse hela eftermiddagen innan vi åkte och köpte lite chippas för att sedan hänga i annas säng hela kvällen. 
  Sjukt läskig grej hände på Willys. Jag hittade 6.50 och massa tjugor i min ficka och sa att det absolut inte fick kosta mer än nåt med 6,50.  Vi började spåra ur och tillslut var det bara 46,50 som gällde. Skojade rätt mycket om just 46,50 innan vi kom fram till kassan. Och när jag ska betala säger kassörskan: "46,50 tack". Jag blev toknervös och räckte fram alla pengar till henne varpå hon kollar lite konstigt och pekar på grejjen man stoppar mynten i. Börjar asgarva och slänger hastigt i mynten. Börjar tro att det kanske spökar på willys och blir ännu mer rädd när det är annas tur att betala och kassörskan säger: "46,50 tack" . Sen försattes vi i trans, vet att vi skrattade samtidigt som vi försökte fatta vad som hänt. Kassafolket var säkert påväg att ringa polisen för de måste trott att vi var drogade. Inte förrän hemma hos Anna kunde vi släppa det och koncentrera oss på annat. 
   
Bra dag idag

Derbyyyyy


Matchen mot Gnesta kommer vi minnas länge.
  Redan innan matchen var det mycket fokus på bananer, inte just för att vi åt bananer utan för att Amanda försökte lista ut vem av lagmedlemmarna som var den skyldige till bananmärket hon hade på shortsen under måndagsträningen. (Fortfarande har ingen erkänt dådet bör tilläggas) Som vanligt blev det rätt mycket fniss under samlingen, tex när frislagsvarianten "dum i huvudet" kom på tal och Tero sa att vi lika gärna kunnat kalla den för "Duss" (inget illa menat mot Duss förstås).  
    Efter samlingen var det dags för ombyte och jag börjar undra om det inte kan vara all hårspray vi utsätts för som gjort oss helt dumma i huvudet. Bara en tanke.  Under promenaden hoppade Fia sönder varenda mask hon såg och återigen fick vi påminna oss om att hon är uppvuxen i Trosa. 
   Uppvärmningen var som vanligt fylld av skönsång, "huvud, axlar, knä och tå" är en favorit, men jag undrar hur många som vet vad vi egentligen sjunger? Jag har iallafall ingen aning.
   När matchen väl startade var det ett taggat Onyx som ställde upp mot ett blåvitt Gnesta. Redan efter 5 minuter stänkte Sara dit det första målet. Hotade Fia med stryk om hon inte gjorde nästa, och vips där satt det. Sen var det bara att ösa vidare. Efter första perioden stog det 6-1 och jag tror Gnesta redan då fattat vilka det var som bestämde. 
   Vi gjorde mål i powerplay, vi gjorde mål på frislag och vi gjorde snygga mål. Det är sällan vi lyckas med allt under en och samma match och det var precis en sån här match vi behövde.  Petra tyckte det var lite tråkigt i målet och låtsades tappa lite bollar för att kunna visa hur duktig hon är på att kasta sig. Jag var lugn hela tiden. 
   13-1 blev det tillslut och glädjen var total. Lite synd att en PMStjej från Gnesta skulle ha en dåig dag och förstöra slutsekunden med bråk bara.
   Efter matchen var det rätt mycket kaos. Det blev lite dans, räkan visade hur vig hon var och Hanna ramlade omkull i omkädningsrummet, naken. Vissa påstod även att Gnesta snott bananer av oss i periodpausen, hoppas det var dem som Amanda hade kissat på. (Amanda är ganska gammal och har lite problem med att hålla sig, speciellt på matcherna)  
   Men som sagt, det här var precis vad vi behövde. Riktigt bra jobbat av alla i Familjen! Nu satsar vi allt på söndag!

Obama!


Följde Fredrik och Filips valvaka till halv 4 inatt, riktigt bra program och jag hade gärna sett hela om jag inte varit för trött.
Drömde mardrömmar om John Mccain och var tvungen att sätta på datorn direkt. Och hur glad blir man inte när man ser Baracks ansikte ovanför texten "PRESIDENT"? Bra jobbat USA, nu återstår bara att se hur bra han kan sköta det.  Ruskigt skönt att slippa den där Bush iallafall.

Snart ska man pallra sig iväg och packa väskan också. Match mot Gnesta ikväll. Jobbigt att ha match en vardag såhär, men vi är superfamiljen så det är klart vi fixar hem en seger.  Och så har Amanda en önskan om att få allas bananmärken så hon kan ha dom på byxorna, hon tycker det är så snyggt så det är klart vi ställer upp, eller hur family?
Dags att fylla på lite bränsle nu innan det är dags för kross. 

heja onyx

Apor på stan


Idag har jag vart lite arg på allt som har med elektronik att göra.
   För det första fungerade inte subtitles på filmen jag skulle kolla på imorse, vet inte om det var filmens eller tevens fel men jobbigt var det iallafall. Jag testade alla knappar jag kunde hitta på dosorna. Det hjälpte inte. Eftersom inte teven ville umgås med mig hade jag ingen lust att umgås med honom heller (och ja, min teve är en han) 
   För det andra har min mobil haft underliga saker för sig sedan igår. Ibland fungerar det inte att skicka sms, och ibland fungerar det att skicka men sen levereras det inte förrän efter en halvtimme. Dooh. 

Coach DC och jag tog en sväng på stan idag för att handla lite. Köpte bananer för exakt 100,50. Det tyckte jag var rätt roligt (och där ser man ju vilken humornivå jag ligger på).  Dagens roligaste var iallafall när DC stog i kassan med händerna fulla av härspännen, tofsar och nagelfilar och skulle betala. haha. 
   Marre var på stan så jag träffade henne en sväng och fikade lite. Vi åker förhoppningsvis till Bollnäs helgen 21-23e för att träffa pojkarna från ayianapa. Tror det kommer bli grymt. Känns rätt skönt att komma bort från nyk ett tag, även om det bara är några dagar :)

Du ser lite suddig ut?

Har kännt mig precis som personerna i ramlösas "balans"-reklamfilm hela dagen. "Det ser ut som du är lite ur fokus?" Ur fokus är bara förnamnet älskling. 
    Har spenderat dagen nerbäddad med filtar och thé framför teven. Odessa gjorde mig sällskap, och ärligt talat är det få saker som slår henne. Folk som inte har hund borde skaffa sig en. Ni förstår inte vad ni går miste om. 


Vi slapp fys på träningen, vi körde istället lite genrepetition inför matcherna nu i veckan. Börjar med Gnesta på onsdag och fortsätter med viktig match mot Torshälla söndag.
  Och imorgon blir det nog en sväng på stan med coach: "DC tar med sig aporna på stan och köper bananer imorn" .  Det är tydligen så vi kallas ja (eller så var det för att vi beställde bananer till matchen). Sen vet jag att vi saknar både det ena och det andra till sjukväskan. Laget har försökt knåpat ihop en bra lista, hårspännen och nagelfil står högt upp. Damlag var det ja.  Eller, var det Kvinnolaget det hette duss? 

Dembo 25!


Började lördagen med lite chill på stan med dussen, styrde stegen mot sporthallen för att titta när h3 spelade. 7-7, bra upphämtning. Sen var det racerfart hem till dussen och sen in till chani för att förfixa lite. Blev lite halvstressigt men tillslut kunde vi möta upp Mario&co för att bege oss mot Birgers för att fira Dembo :)  Mycket trevliga människor, och Hilda den sköningen (som man aldrig ser nuförtiden) hade också hittat dit :) Efter Birgers blev det party hos Oskar, där var även goa grabben trondiiisch, och sen vidare mot ooolle. Jävligt bra kväll med alldeles alldeles alldeles för mycket av det goda. Dumt med folk som bjuder dock, och rätt onödigt med gratistelefon också. Sånt man får taaa. Nån som kan förklara bulan jag har i pannan förresten?  eller, gör inte det
Tack alla inblandade för en grym kväll, och tack till Jesper som fixade det hela :)

Idag har det inte blivit mycket gjort mer än tv, thé och en himla massa telefonsamtal. Huvudet snurrar fortfarande, skönt o veta att man lever iallafall. Fast jag gillar faktiskt såna här dagar lite, iallafall när sängen är så skön och det går så mycket bra program på tv. Och den här söndagen har faktiskt varit riktigt bra.
   Imorgon blir det stan en sväng och sen undrar jag hur måndagsträningen blir. Har vi match onsdag kanske det inte blir fys imorn? vem vet, hoppas kan man juuu. 
   Och Telge vann över Nykvarn idag!! Och Flen vann över Torshälla förra helgen. vad händer?!!? HEJA ONYX
RSS 2.0