.

...som jag hade dig förut

Daarling

Jag saknar honom fruuuktansvärt mycket vid det här laget.  Nu har det gått en hel veckajävel sen vi sågs. Abstinensbesvär är bara förnamnet. 

En uppsats till uppdatering

Här kommer en kort men lång sammanfattad historia om min senaste vecka.

Förra helgen spenderade jag hos Rasmus. På fredagen spöade Flen Trosa i junismatchen, så jävla rätt! Lördagen bestod av fotbollstittande i Gnesta. Jag och Ida hängde med p12, utforskade Gnesta och gottade oss i det minimala utbudet i kiosken medan Rasmus och grabbarna spelade. Tyvärr gick dom inte vidare. 
  Innan vi åkte hem fick vi världens största pizzor på nåt litet hak där pizzabagarn måste mist sina pungkulor nånstans. (pipröst.se)  Resten av helgen bestod av mys framför tvn. Vi tittade bl.a på Benjamin Buttons otroliga liv, och efter att ha sett Brad Pitt som gammal gubbe är han faktiskt inte lika snygg. Men filmen var bra, och turligt nog hade jag en annan snygging att tiitta på :)

Den här veckan har bestått av riktigt bra träningar, även om familjen vart lite gles. Vi låste ut Fia naken i korridoren efter träningen i torsdags, hon är världens skönaste tjej, alltid jätteglad och hon lyckas alltid få folk att skratta.  Och Nisse hade även lyckats fixa sponsor till våra overaller. Kanon!
  I torsdags var jag, Hanna, Em och Gadden på högstadiet i okletown och delade ut flyers till alla småttingar. Vi reklamade lite för discot vi anordnar nu på lovet. Kommer blir gryyymt. Bananaskids, Onyxtjejer och singstar, hoho, vem vill inte gå? :O
   Gadden smörade till sig ledigt av sina lärare och sen åkte vi till Athena och käkade, där inleddes också operation gadden-jocke-ihopparning. Vi ska lyckas!  
   Sen packade vi bilen med godis och åkte ner till jogersö där vi körde ut bilen på stranden och satt och kikade lite på utsikten innan vi for till femöre och kikade där. Gadden stod för den absolut dummaste kommentaren. "Vad händer med fiskarna på vintern, dör dom eller?"  Vi berättade för Malin hur det var, och hon blev jättelycklig över att ha lärt sig något nytt. 
F15, vad ska man göra.

I fredags intog jag badhuset i nypan tillsammans med Johanna och Sofia. Vi relaxade en stund innan vi tog oss an bassängen, en kvart senare hade vi tröttnat på att simma runt bland tanterna så sen blev det bubbel och sol resten.
  Vi fortsatte ner på stan, stressade runt och grejjade lite innan vi begav oss ut till Marre. Hon hade tänt ljus i hela huset och fixat världens godaste middag.  Sen satte marrebarre på musik, partyblåsorna drogs på och sen var dom igång. Jävla sköningar, skrattade så jag höll på att dö medan Marre körde sina moves och skrek efter "MER JÄGER!" Jag skjutsade in några överförfriskade skrattande brudar till stan, önskade dom en trevlig kväll och sen åkte jag hem till sängen och laddade för match.

...till vilken nytta. Vi förlorade med 1-2, och vår chans på serieseger är numera ett minne blott. Vet inte riktigt vad som hände, vi hade lite oflyt och var inte riktigt koncentrerade alla gånger. Sånt som händer men som helst inte borde få hända.  Jag spelade ett enda byte och lyckades med prestationen att trampa sönder bollen. Klantskalle.
  Efter matchen spelade H3 mot Strängnäs. Riktig hatmatch med massa slagsmål, att domarna var oense förbättrade knappast situationen. 9-9 blev slutresultatet, onyx borde dock vunnit
  Efter en snabb visit förbi donken åkte vi in för att titta när H1 spöade Handen på hemmaplan. Riktigt bra match med fruktansvärt snygga mål. Skönt att se att grabbarna verkade ha glädjen tillbaka, och jävligt kul att Tordas fick göra sitt första poäng i H1tröjan! 
   På alla hjärtanskvällen firade vi mamsen som fyllde år. Släkten och hertzarna var här och åt god mat, pratade och tittade på melodifestivalen. Bäst var att träffa Farmor igen efter att hon vart lite dålig. Hon är så bra min farmor, alltid tänker hon på alla andra.  Roligt att träffa alla kusiner också, sällan alla är samlade nuförtiden. Bara tobbsis som fattades. 

Söndagen har spenderats med halva laget (eller åtminstone en femma) Vi hoppade in i bastun medan det blev mörkt och ruggigt ute. Sen laddade vi upp med massa gott och myste ner oss i relaxen. Tjejsnackade, skrattade, spelade spel, myste och hade det allmänt underbart. 
  Absolut överens var spelet som spelades. På frågan;"Vad tänker du på när du hör ordet sex?"  svarade Dussen: Knulla! Sen användes det ordet hela tiden, på alla frågor.  Jag och Lisa, aka F89, tog iallafall hem segern. Enkel match!
  Riktigt riktigt mysig kväll tillsammans med galet mysiga brudar. Jävla fint lag man har.

Puuuuuh, vilken uppdatering.

Småbarnen drömmer om att kunna köpa 2,25 på Ica ;)
SnyggFia!

Partybabes!
Mys!

You're so hypnotic on my heart


Idag har jag jobbar på fritids för första gången. Det var spännande och faktiskt väldigt roligt, men ooj vad stora barnen är. Min minsta kusin var där, hon är förresten inte så liten längre, men vi gungade iallafall gungbräda och har jag inte ont i arslet imorgon blir jag förvånad. Jag hade glömt hur kul det var att gunga gungis.  
  Imorgon är jag vikarie i 5-6an, hörde av deras lärare att dom var lite svåra att handskas med, minns själv hur jävlig man var mot vikarier ;) Det ska hur som helst bli jätteroligt och förhoppningsvis går det bra :)

Efter skolan åker jag till Rasmus. Imorgonkväll är det fight mot Trosa, hoppas verkligen att Flen vinner och att Trosa åker på rejält med däng. Sen är det fotbollscup i Gnesta lördag-söndag. Jag och Ida agerar chearleaders och ska heja fram Flen till cupseger. Nemas problemas, enkel match! 

Dags för lite sömn tror jag bestämt, man sover himla bra när man är glad. Och imorgon får jag dessutom träffa min liebling. U-uuu-uunderbart.

Coca cola och toppträning

Jag och Anna smög hem till Lucas igår och överraskade med fika och presenter eftersom han fyllde 21 i tisdags. Rosa öronmuffar, jättetuggummin och en bästa vän fick han, och sen fick han ju umgås med oss förstås ;)
  Vi myste ner oss i soffan, drack cola, käkade negerbollar och snackade blaj innan det var dags för alla tre att sticka på träning.

Oooch, vilken träning sen!
  Startade träningen med ett litet lagmöte, jag vet inte riktigt om det var något som sas eller vad tusan det var som hände. Efter mötet verkade iallafall alla vara på topphumör.  Sen berättade Tero att det skulle komma ner en fotograf under träningen och ta massa bilder. Haha, det berättar han 2 minuter innan träningen, FÖR ETT DAMLAG! Kaos.  Bad hairday var bara att försöka ignorera. Bäst var Chani med "menååh jag som har vita strumpor!" 
  Matchställen åkte på och sen gick hela träningen som på räls. Tror aldrig att vi har skjutit så många skott i kryllan förut.
Blev dock många "fan jag har ju tungan ute när jag skjuter hela tiden" "kom ihåg att le" , med tanke på fotografen som stod och smög vid målet. Nu hoppas vi bara på att det blev grymma bilder!
  Vi avslutade med att spela på omvända platser, och fan, jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt att vara back.
   Tyvärr förlorade vi efter straffar, men vad gör det när man lyckades sätta snyyyggaste straffen på PETRA STAAF! 
  Riktigt riktigt bra träning, och vilket jävla lag vi är!

När jag kom hem var jag så uppe i varv och så fruktansvärt glad att jag inte kunde sluta prata. Vilket lyckorus!

AANA & LULLE

Full fart framåt

Efter en pissträning och lite samtal med coach insåg jag helt plötsligt att det är NU det gäller.  Det är lite drygt en månad kvar av serien nu, vi kan bara göra allt vi kan. Sen får resten av lagen i serien avgöra var någonstans i serietabellen vi hamnar. Topp 3 är självklart. 
   Tillbaka till Familjen igen, vi ska tamejfan avsluta säsongen med dunder och brak.

Och jag ska sluta negga, vissa träningar har jag tappat huvudet redan innan jag kommer dit. Klart det inte går bra på träningen när jag redan innan tänker på felpass och bakåtmål. Jag fick mig faktiskt en funderare igår. Det gäller att man blir påmind, ofta.  Nu ska jag visa mig själv att jag faktiskt kan. Jag måste helt enkelt göra en strålande sistamånad, och det ska jag tamejfan göra också. Sådärja, nuså, nu är jag taggad igen.


Nu ska jag strax bege mig mot jobbet, hela veckan är det work som gäller. På fredag är det jag som är teacher också. Lysande. Jag känner på mig att det här kommer bli en bra vecka.

Nån som inte tål knark

Fredagen blev lika bekväm som jag tänkt mig, somnade till sluttexterna av Mamma mia. Fint 
  Vaknade totalt utvilad på lördagen och tog pick och pack och åkte till Rasmus. Lördagskvällen tillbringade vi sen hemma hos Douglas med godis, tända ljus, skitsnack och rappakalja. 
  "En Jamaicansk sommarpulka med inbyggd rumpmassage" eller vad sägs om "En kebabsvarvare med mjöl i sitt toviga, flottiga skägg".  Det var bara två av alla tokiga förklaringar grabbarna grus stod för. Och som det skrattades.
 Jag och Martin tog iallafall hem segern tillslut, välförtjänt efter ett antal 3poängare! WÖÖÖ :D
   Sen blev det en himla massa snack om tjocka människor som skulle klämmas in här och där och runt halv 4 började det bli trötta ögon och då var det dags att åka hemåt :)

I söndags var det sovmorgon, finns inget bättre än att vakna upp bredvid den man tycker om mest. 
Sen var det dags för lite game. Rasmus åkte iväg på samling medan jag låg kvar i soffan en stund. Välbehövligt med tanke på att jag höll på att dåsa omkull i duschen innan. Lite läskigt sådär. 
  Sällskapade med Ida på matchen, vi diskuterade domarns otroligt fula frisyrval, spanade snygga blöjrumpor i bowlinghallen och konstaterade slutligen att hon är i stort behov av glasögon. 
  Beck, glass, kaffe och choklad i soffan med världens bästa fick avsluta en kanonhelg !
RSS 2.0