Fredagkväll


Har tillbringat en liten del av fredagkvällen i ramdalshallen. Fick se när junisarna åkte på spö med 7-1, siffror som tyvärr inte visar hur matchen var. Men så är det ibland. Och till er som inte var där och kollade, utan valde att göra nåt annat, kan jag bara säga: bra val!

Fick precis sms av syster: "Kan du hämta mig sen? Fast det blir lite svårt för jag vet inte vart jag är"  Brrrraaaaaa gjort!
Jag vet iallafall att hon är någonstans i oxelösund, så vet ni nån som har huset fullt av 15åringar så ring!

OCH HUR MYCKET LÄNGTAR INTE FOLK TILL IMORN? jag bara undrar

Freedag


Återigen till det här med innebandy. Den här veckan har laget vart på topp och gemonfört 3 riktigt grymma träningar. Vi körde lite innebandyvolleyboll i slutet av onsdagsträningen, och självklart tillhörde man det vinnande laget: TEAM RÄKAN. Förlorarna fick plocka sarg och som vanligt blev det ett himla tjat om fusk bland förlorarna. L-L-Looosers!
   Fia kollade även upp Canada-USA på kartan. I lördags försökte hon övertyga resten av laget att Canada bara var en del av USA och hon skulle minsann bevisa att vi hade fel. Kommentar Fia: " Det är egentligen så som jag sa, men nån jävel har ritat streck så det inte är så"    Jävla sköning.

Imorgon är det party som gäller, oo så braa.

Nostalgi.

Träffade Therre i tisdags, vilket var väldigt länge sen. Lyckades även fixa ner henne till träningen igår, också länge sen. Insåg dock hur otroligt mycket jag saknar henne, både på och utanför planen. 
   Känns rätt tungt o inse att jag förlorat både Stina och Therre på ett år. Vi började spela i nibk f89 och hade så sjukt kul tillsammans och nu är båda helt plötsligt borta från allt som har med innebandy att göra. Jag kan inte sluta undra hur det hade kunnat vara om inte klistret i sporthallen hade förstört allt för Stina. 
   Minns Jihdecup i Göteborg, vi var små då, minns inte en enda match därifrån men jag minns så mycket annat, jag har åtminstone riktigt fula kort därifrån.
   Eller GBG, med Bjärle och Leffa. Bussresan ner var kaos,, våra klädlinor genom hela rummen och skokast på alla som snarkade. Minns att jag fick en tand sönderslagen och att liseberg var blött. Och såklart torshällapojkarna och våra blåa tröjor. MInns inga matcher därifrån heller, antagligen för att resultaten inte var viktiga då och för att vi antagligen förlorade alla matcher.
  Och Riga som ett så jävla bra avslut på allt, Skybar och taxi är det bästa därifrån. Alla kommentarer på alla träningar, Therre som aldrig kunde vara tyst och Stina som alltid fattade sist av alla, Ni gjorde mig lycklig.  Kan inte sluta le när jag tänker på alla minnen tillsammans med er.  Hur många kvällar vi har hängt på arnö och bara vart dumma i huvudet, hur mycket jävla cp ställen vi har hamnat på och hur mycket konstiga fyllor det blivit.  Jag kan t.om sakna skolan ibland, att få se era ansikten ovanför skåpraderna gjorde mig så glad. Jag saknar ALLT med er och det är så tungt att inse att  det aldrig kommer kunna bli samma grej igen. 

Helgsummering


Tänkte försöka mig på att sammanfatta den här helgen lite kort. Har hänt otroligt mycket roligt och det var länge sen jag skrattade så mycket så att jag höll på att kvävas. 

I fredags var jag fylletaxi åt pappsen, fyrtioplusarna blir så mycket roligare med lite alkohol i kroppen. Jag missade tydligen rätt mycket roligt och jag ångrar lite att jag inte stannade på själva festen. Snygg i håret var det iallafall nån som var senare på natten (det lilla hår som fanns kvar dvs) 
   Några tjejer skulle jobba lagjobb på pumpen, så jag stannade även till där ett tag. Bra val av mig eftersom korven hade med sig en stor godispåse.

I lördags var det game. Vi åkte lite tidigare till sportis för att se coach & H6 spela. Vinst :)
Sen smed vi lite planer innan det var dags för samling och åktur mot katrineholm. Smsförvirringen på resan dit var total.
Vi hamnade i en hall med uselt golv, spelade 0-0 till slutet av andra och lyckades sedan vinna med 6-1. Som Tero sa "hade det vart hockey hade vi bara spolat halva planen"  Vi kunde egentligen vunnit med mer, men vi får vara nöjda med 3 nya poäng. Usel match av mig dock, men det är redan glömt. 
   Efter ett ganska hetsigt krig i duschen var det dags för mat hemma hos Petra. Nästan hela laget var samlat, blev hur mycket god mat som helst och hur mycket skratt som helst. Det pratades mycket youtubeklipp och "chaaarlie" vlev den absoluta vinnaren. Roligaste var när Fia försökte övertyga resten av laget att Canada inte är ett eget land utan bara en del av USA. Hon skulle ta med en karta och visa nån dag. Vi vet att hon gått i skola i Trosa. 
   Hemresan var grym. Först kletade vi in Hannas hår med hårgelé, sen låste vi o åkte. Jag, Fia, Dussen, Amanda, Räkan och DC delade buss. OCH VILKEN PARTYSTÄMNING. Kareoke så det stog härliga till. Sen körde vi med öppna dörrar, berättade för människorna på gatan vilka otroligt snygga stjärtar dom hade. Sen körde Fia upp sin röv mot rutan och visade den för resten av människorna som hade oturen att befinna sig ute i lördagskväll. Jag, Dussen och Gadden roade oss med roliga historier i väntan på malins mamma. Jag gillade raggarhistorierna bäst. Träningsvärk i skrattmusklerna är bara förnamnet.
   Väl hemma hos dussen körde vi på lite snabbfix och lite blandad alkohol innan vi styrde mot olearys där vi mötte upp Räkan :) Olearys var sådär, det var mycket människor ute och en hel del välkända ansikten, ändå var det rätt tråkig stämning. Men det kanske blev vad man gjorde det till. Onyktert blev det iallafall.
   Efter olearys ringde vi ner Fia och käkade pizza, sen hängde vi i hennes trappuppgång. Så jävla skön tjej, grymt o ha henne i laget! :) 

I söndags blev det chillis hemma hos dussis. Sen åkte jag hem och myste lite innan det var dags att åka till dussis igen. Sen blev vi upphämtade av Malin och begav oss mot Eskilstuna för att kika H3.  Innan Råby sprang ett monster upp på vägen, det blev lite skrik men Malin lyckades väja undan. Killen bakom som var dum i huvudet och körde för nära hade dock inte samma tur.  Vi stannade och det visade sig att han hade krockat med besten som var ett vildsvin. Det var alldeles för mörkt för att vi skulle kunna se var det hamnat, vi hörde bara ilskna morr. Killen som körde klarade sig dock bra och vi körde vidare. Vi blev försenade och missade halva matchen, tredje perioden var iallafall riktigt bra och grabbarna vann med 9-2.  Sen skulle vi följa efter mot donken, blev ett antal varv i några rondeller innan vi slutligen var framme. På donken blev det kaos och sen bestämde sig några för att ta driven istället, kaos.  Vi fick iallafall mat, sen slängde vi soporna i deras minibuss och skulle åka, vilket resulterade i matregn över Mallans bil.
   Vi lyckades iallafall komma hem hela och rena tillslut.

oj, lång sammanfattning. Bra helg iallafall.
CHAARLIE

Innebandy


Egentligen är det det bästa jag vet, egentligen.  Inte den här veckan. 
   Det är så otroligt frustrerande att hela tiden försöka göra en dålig träning lite bättre. Har man gjort 10 skitpass spelar det inte så stor roll om man gör en bra. Det är inte den passen jag kommer ihåg. Även om det borde vara det. 
Sista veckan har jag fokuserat alldeles för mycket på det dåliga, jag har ingen aning om varför. Självklart påverkar mina tankar mitt spel, och jag förstår att det är en bidragande faktor till varför det gått så dåligt. 
  Samtidigt måste man ha såna här träningar ibland och man måste ibland trilla ner till botten igen. Jag antar att det är som med allt annat, dåliga stunder får en att uppskatta bra stunder. Kanske behöver jag det här.
   Jag minns en vecka som hade gått så otroligt bra, jag hade så höga förhoppningar på mig själv inför matchen. Och det gick inte alls som jag hoppades. Det är kanske samma sak nu, jag har höjt ribban för högt och sen blir jag besviken när jag river.  
   Det här är trots allt bara min andra vecka jag tränar fullt efter 3 veckors fotvila, dessutom har jag ont i både tumme och handled. Kanske det också påverkar. Även om man känner sig som en fjant när man börjar klaga på småsaker.  
   Svackor gör också människor starkare, det handlar om att orka resa sig när man faller. När man inte orkar, det är nog då man ska tänka på att sluta.  Jag orkar fortfarande och jag har inga planer på att sluta. 

Ny dag, ny träning, ny energi.

Newkööping

 06.00 var klockan när jag gick upp imorse. MÖRKT.  Racerbil in till stan för att möta upp Johanna och Maria. Det blev frullebulle på Voyage i 3 timmar, huuur mysigt som helst. 
   Efter att ha ätit upp i stort sett halva buffén och använt hälften av allt porslin tog jag och johanna vrålåket mot bushen, sen ringer Maria och berättar att hon låst in sina bilnycklar i bilen. Då blev det en liten sväng till Saab för att hämta en nyckel, och sen ut till Lid för att hämta reservnyckeln till bilen. 
  Maria lyckades låsa upp bilen och vi kunde ta oss till Sunlight. Underbart ställe.  Vi låg i deras bubbelpooler och njöt hur länge som helst, simmade några varv i poolen, bastade och sen satt vi i duschen lääängelänge. 
  Max blev nästa stopp, vi behövde fylla på bränsletanken efter alla timmar i poolen. GOTT.  Efter max körde vi på pepparkakor hemma hos Joe, sen for vi raka vägen mot CityGross. Bilkö hur länge som helst men vi kom fram tillslut. Vi var egentligen där för att käka korv. Men korvkön var hur lång som helst och barn gick tydligen före. Snorungar. En liten unge vägrade ge mig godis också, det var till barnen sa hon. (hårt att inse att man inte längre räknas som barn) Sen tog vi en kik in på själva Grossen, det verkade bra faktiskt. Fast det var förstås fullt med giriga människor som skulle först till bananerna eller vad dom nu letade efter. Jag hade velat ha choklad, men det var antagligen bara barn som fick köpa choklad idag så det var inte ens värt att pröva. Hur som haver kom vi iallafall ut ur folkmassan, hittade lite onyxpojkar som var så duktiga och sen tyckte vi att det var nog och åkte hem.  Väl hemma hos Joe blev det supergod kycklingmiddag, jag älskar den där Thorén-familjen! 
   För min del var kvällen inte slut där, även om jag gärna skulle velat. Måndagens träning var fram till idag min sämsta träning nånsin. Jag ändrade mig idag.  Andra träningen irad tårarna kom, jag vet inte om det är värt det, egentligen?

Tråkigt att en så underbart bra dag ska få ett så jävla bittert slut.  Nya tag imorgon.

I'm a new soul, la la la la...


Och så har man troligtvis extrajobb, jag gillar när det är lite spännande. Och uppdrag låter allt annat än tråkigt. :) 
    Jag har också hitta jättemycket roliga bilder som det förhoppningsvis kan bli något större av, bokstavligt talat. Det kan bli så tufft, om jag bara tar tag i det.
    Jag har för mycket planer, klona mig och ge mig lite mer tid tack!


Yael Naïms New Soul kan man inte lyssna för mycket på.



Tandläkarbesök och snorträning


Tandläkaren är alltid likadant. Lite halv hjärnskadad av alla tankar om hål och borrningar när man kommer dit, sätter sig ner i nån jätteful fåtölj och tar upp första bästa tidning (finns bara 60+ tidningar). Sen sitter man där och väntar på att det ska komma en aaaas-snygg tandläkare, le och ropa upp ens namn. När man suttit 3 minuter över tiden börjar man tänka på om det verkligen var rätt dag och rätt tid, jo men det var det nog, eller?  En tandläkartant med ihopskrynklat ansikte kommer gående i korridoren och man ber till gudarna hundra gånger om att det är någon annan hon ska ta. Men icke, alltid lyckas man hamna hos den suraste skrynkeltanten.
   Sen tvingas man bita i röntgenlapparna, vilket gör förhelvetes ont. Sen klagas det på både det ena och det andra, och si och så mycket mer borde du borsta på den lilla pyttemillimeterskvadraten där uppe och på den pyttelilla arean nere på vänster nummer 5.6 borde du borsta lite mindre och på blablabla... (Har du papper och penna så jag kan anteckna, tack!) 
   Hade iallafall inga hål, vilket jag borde vara jublande glad för. Dessvärre hade hörnet på framtanden
  trillat bort, men det går o fixa dit ett nytt på nolltid. Ny tid hos tandläkaren 1.(MMM!) Sen fick jag tid hos nån som skulle visa mig hur jag skulle borsta tänderna, dags att lära sig nu när man fyller BETALA. (JIPPI) Ny tid hos tandläkaren 2.
 Kom ihåg att jag ska ta med en egen tidning nästa gång. Och så hoppas vi på Dr Snygg.. mmmm.

Träningen idag var min sämsta på hur länge som helst. Jag gjorde den dålig. Mitt dåliga jag gjorde felpass och sköt som en kratta, mitt braiga jag försökte peppa det dåliga jaget men det slutade med att det braiga jaget fick spö. Jag var tvungen att ta luft för att inte kväva mig själv. Skönt med fys iallfall, man slipper åtminstone tänka. 

Playstation 7, love it!

Härliga helg


Träsmak i arslet är bara förnamnet efter den här helgen. I fredags var det h1-finspång som stog för underhållningen. Kanske inte den bästa matchen men det var vinst och det är ju trots allt det som räknas. 
  Lördag innebar hemmamatch mot Mesta. Jag gillar fortfarande historien om när Tero var tvungen att ta en titt på sitt eget lag för att inse att han faktiskt hade tur som slapp träna fulingar. Stämningen innan match var toppen, och vi var helt inställda på vinst. För mig var det första matchen från start sen skada. Hur underbart som helst, började dock med att bli söndermosad av en ganska jättestor tjej från Mesta. Kyla och tejp och den körde vi gärnet. Andra perioden var helt magisk, tredje var absolut tyyngaste men sen kunde vi kliva av 3 poäng rikare. SKÖNT
   Sen körde vi på pizza innan vi bänkade oss framför h3-turinge. Halvseg match som tyvärr slutade med förlust. Onyx hade vart värda minst oavgjort.
   På kvällen blev det massa mat hos farmor med kusinerna. Jag var helt död och slocknade rätt fort.
Söndag, och återigen dags för match. Jag, Tobbe och Axel gled storgatan upp för att spana brudar. Sen intog vi Sporthallen och söndagseftermiddagen kunde inte slutat bättre. Härlig match med ytterligare 3 poäng i onyx favör.
   Söndagskvällen avslutades med familjemiddag + Tobbe. Riktigt mysigt och en bra avslutning på helgen :)

Idag är det måndag återigen. Tandläkarbesök står på schemat. Mitt sista innan jag blir vuxen på riktigt.
Sen är det måndagsträning som gäller, jag kan inte säga att jag är överlycklig över det.

Meeen, det börjar närma sig med trippen norrut.

Gillar du korv?

Dagarna bara flyger iväg. nu är det redan mitten av oktober. Allt man sagt att man "ska göra i höst" ska man göra nu. Panik. Jag har egentligen hur mycket tid som helst, och ändå saknas det tid överallt. jag förstår det inte.

Igår var det taggat inför lördagens match mot Mesta. Laget är lite halvskadat men det är ingenting som ska vara några egentliga problem mot eskilstunalaget. Efter träningen var det full fart mot nyköping, vi hann springa några varv i duschen, och det ryktas om att Chani hann blåsa håret, men jag tror mer på teorin att hon sprang så snabbt att det torkade påväg till bilen. Vi lyckades iallafall komma i tid till bion. Jag, Fia, Dussen och Chani intog nöjt varsin biostol och hade det kanon där i biomörkret. Patrik 1,5 var toppen, fanns hur mycket som helst att skratta åt. Och jag tror vi körde "gillar du korv?" minst 20 gånger innan vi kom till bilen. Bra kväll med bra tjejoor, väärt.


"hm, jag har playstation 7.. nej jag skoja, jag har playstation1"

TITTA ZLATAN!


Haha, gårdagens fyspass var det absolut roligaste på länge. Petra var kung på planen och körde sina egna regler. Så sjukt skön människa och jag är så jävla glad att vi fått så mycket tokigt glada människor till laget iår. GULD

Idag träffade jag mina stjärnor. Joe & Marre, var hur länge sen som helst. Vi körde mat på Nancys, fika på coffehouse, frukt och godis på willys och avslutade på donken. Mellan matintagen tog vi varven på stan, skrattade och hade bilhäng som vanligt. Jag blir lycklig av er.  Och förövrigt känns det ganska nära nu, planera planera, hur sugna är vi inte? haaa


Imorgon är det dags för lagmöte och sen onsdagsträning. Vi ska tagga sönder inför matchen mot Mesta på lördag. revaansch elleeeeeeeeeer? OOOOOJAAAA!

sugen är bara förnamnet

Verkstad näästa

Den här dagen tog sin början 06.00 imorse. Efter ett antal startförsök med bilen lyckades vi sedan ta oss till södertälje för lite game. Innan vi kom fram till hallen körde vi fel 1½ gång. Vi spelade en riktigt riktigt usel match och allting kändes ganska segt.  0-0 slutade den iallafall och det har vi fått höra mer än en gång idag.  Efter matchen körde vi på duschdamp och vi har tydligen startat någon form av duschkrig i laget nu. Jag ser fram emot fortsättningen. HAAAAAAHA
    Jag, Petra och Duss stannade och kollade lite Flen H3 eftersom jag ville ta mig ett närme titt på snyggingen jag paxat, sen tog vi vrålåket mot mat. Vi beslutade oss för Max och efter jävligt mycket extra svängar och några rondellvarv var vi framme vid världens söligaste Max. Värre har jag fan aldrig vart med om. Väntade hur länge som helst på maten, men det var det värt. Några killar bredvid oss käkade 3 hamburgare var, det tycker jag var ganska bra gjort. Efter god mat lyckades vi få igång bilen och begav oss mot lite shopping. Duss tappade bort sig inne på coop men efter mycket lyckat spaningsarbete återfanns hon igen :)  
    Sen intog vi återigen wasahallen, tibk-telge div2 först, sen var det dags för hemmapremiär telge dam div1. Vi hittade lite skönt telgefolk, några nyköpingsbor och sen höll vi tummarna för seger, men det blev förlust ändå. :/ 
Klockan 8 var jag hemma igen, halv 9 var det systeryster som skulle ha skjuts. Bilen stannade på storgatan, efter 8 misslyckade försök kunde jag rulla iväg mot Rosvalla. Smet in o kollade Orup&Lena innan det var dags att riva ner alla stolar.  Miljarders stolar senare var vi helt slut och påväg hem. Jag och Dussen tog en sväng förbi donken och beställde Sprite med sugrör i. Sen stannade rutan nere, och då testade jag dom andra för att se om det avr samma problem där. Det var det. Instruktionsbok och lite samtal till far hjälpte inte, vi fick helt enkelt lösa det på egen hand. Efter lite slag och ganska mycket urflippningar hade vi dock lyckats få upp alla fönster igen och kunde ta oss hemåt.  Skönt. 

Nu är jag slut i huvudet, dötrött på alla felkoder jag inte ens visste att en biljävel kunda ha, men jääklans nöjd över en grym dag.

Imorgon är det sovmorgon som gäller, sen hoppas jag hinna äta riktig söndagsfrukost innan det är dags att bege sig mot södertälje återigen. Den här gången som passagerare dock, ooootroligt skönt. Heja H3!

Torsdagsglädje


Hade inte förväntat mig särskilt mycket idag egentligen. Efter måndagens halva träning på lågtempo trodde jag att det kanske skulle skita sig idag med. Men, genomförde första riktiga träningen på tre veckor och det var grymt. Foten känns nästan som vanligt igen och nu är det full fart framåt. Märker dock att jag inte spelat på ett tag, men min vän klubban var glad idag och det är ju alltid skönt.
    Match lördag. I Södertälje, mot Södertälje. Sen tänkte jag, i sällskap av några sköna brudar, stanna kvar och hänga lite i stan innan det är dags för Telges hemmapremiär i div1. Heeja Sanna och heeja Telge!

Jag och Marre har länge funderat på en tripp norrut i höst, och nu börjar det bli dags. Tänkte styra mot Bollnäs och hälsa på världens tokigaste pojkar. Kan bli huuur galet som helst!    Ska försöka hinna med o boka in en tripp till kära grannlandet snart också. Puss på det och puss på livet.

Tüngaste!


Jävla idiüter... varför ni e så jävla stypid? Alla kan inte vara lika smart som mig... skulle vara jäävligt svårt. Säkert oxå katastrof i värld skulle bli. För mycket I.Q på same planet säkert, shitt! Det e ok jävla stypids.. gör inte crajing, laf finns för säkert skulle bli ingen balans om inte smarthet fanns nånstan i värld.

Livet på landet

Idag har jag återigen umgåtts lite med kära korna. Lasse var sjuk vilket betydde att jag och mamma fick fixa biffen själva. Vi skulle skilja 22 tjurkalvar från deras mammor. Lyckat! (alla vet ju hur mammakära pojkar är) Det var inte helt lätt att gå in i en brottningsfight med en bjässe och redan innan veta att man skulle förlora, men det var helt klart värt det. Jag tycker det är så otroligt roligt att bli nerkladdad med kobajs och sedan bli översprungen av nån grabb som vill till sina polare..njaaa. Korkade kojävlarna körde tydligen "gå åt fel håll"- "vägra gå"- "attack" och "tacklas"-tävlingar hela dagen. Tillslut lyckades vi iallafall fixa biffen och det kändes bra. Mindre kul o veta att det finns lika många till som ska skiljas.

Det här var förövrigt vad jag vaknade till imorse. Jag gillar det faktiskt



Eftermiddagen spenderade jag på verandan tillsammans med Nelly och Elsa. Vi käkade pannkakor, drack mjölk och njöt av en kanonfin höstdag.  Skönt att ha så bra kompisar, kände verkligen hur bra relation vi egentligen har.
Synd att dom har så dåligt bordskick bara, katter alltså.
Nelly på våran fika idag

Nu är det snart foodi hoppas jag, sen ska jag bänka mig framför bonde söker fru och greys.

Oktobertisdag

Tisdag.  Jag gick upp tidigt. Halv 8 är tidigt för mig. Sen for jag, mamma och lasse iväg för att hämta hem en massa kor. Synd att jag hade gympaskor och att det var en sjö jag skulle gå i. Annars gick det riktigt bra och dom flesta verkade faktiskt gilla att åka traktor.
  Efter lite välbehövlig lunch for jag in till Johanna. Vi tog en sväng på stan, och jag köpte en halsduk som jag tror att jag inte kommer använda. Vi avslutade på donken, sen for vi hem till joe och myste lite framför tvn :)
  Kvällen avslutades i ramdalshallen med duss och innebandytittande. Vi toppade med.. coola och som vanligt är det alltid nära till skratt med dom där människorna.

Och förresten, blir ni nerskjutna av en ak5a nån dag, kolla om killen har jobbarkläder.. för då är det okej.

Odessa kör dagens outfit

Ännu en oplanerad lördagskväll


Gårdagskvällen började på coop extras parkering. Vi satt i bilen och käkade godis samtidigt som vi skrattade åt folk som handlade. Efter ett tag råkade dock ett välkänt ansikte passera och insåg samtidigt hur svårt det är att försöka gömma sig i en volvo. Det var Henke och hans kompisar som var ute på shoppingtur och stannade och pratade en stund, men sen drog vi iväg en liten lögn om att vi var tvungna att åka. Så vi åkte och ställde oss på parkeringen vid Max istället. Skrattandet fortsatte men oturligt nog råkade Henke köra förbi där också. Mest mobbade i hela nyköping tänkte han.
    Sen träffade vi Nicklas, Jocke och Stefan. Inte nyktra nånstans. De roade sig med både det ena och det andra och vi lyckades åka innan det spårade ur totalt. Sen träffade vi en annan Nicklas och hans partykompisar innan vi slutligen hamnade på Olearys. Riktigt braa kväll, som avslutades med kall cola innan vi mötte upp systeryster och Danni och begav oss hemåt.


Skrattade mig flera månader äldre den här helgen och det är helt sinnes att oplanerade kvällar alltid lyckas sluta så jävla bra. 

Hemmapremiär


Så jävla sköööön helg.
Vi vann matchen mot flen och alla var så taggade och så jävla grymma. Vi firade vinsten med kanelisar och fick samtidigt goda nyheter om grabbarnas matcher.  Det var tydligen en riktig onyxhelg det här, göött.

Ikväll ska jag och dussen uut förhoppningsvis. Hörde talas om att en stor fet godispåse skulle joina också. Låter som en alldeles utmärkt kväll. Fortsätter den med glada människor och mycket skratt kan det knappast bli så mycket bättre :)

Kanelbullens alldeles egna dag


Igårkväll blev det en liten tur till vagnhärad för o kolla juniorernas seriepremiär. Riktig kämpaseger av onyxgrabbarna och kul med vinst mot trosa! :)  Jag och Dussen körde på operation evelina-mobbning.  Jag älskar att skratta med er.

Idag mår jag precis som jag trodde att jag skulle må. Känns ungefär som att ha blivit överkörd av en lastbil x-antal gånger. Men oo vad jag älskar träningsvärk.

Idag är det match mot Flen som gäller. Jag ska inte hoppas för mycket, men jag får iallafall sätta på mig matchtröjan idag. Det känns underbart. Vi hoppas på en hejdundrande match och förhoppningsvis går vi av planen med stora leenden.
  Efter matchen blir det kanelbullisar, känns lite som om det blir en vana det här. Förra veckan var det negerbollar och den här veckan blir det bullar.  Tårta nästa?

..och så önskar vi alla spelande onyxlag lycka till idag!

Phelps och jag


Jag och Eva har precis vart på badhuset. Vi började lite chill på solariet, sen bar det av mot bassängen för att simma dom där 2000 meterna, 80 längderna, 40 varven oosv.  Hur som helst så började det ganska illa, efter två längder trodde jag aldrig att jag skulle orka till 80. Men vi lyckades ta oss igenom alla längder på 70 minuter och drunknade inte en enda gång.  Sen lyckades det bli 20 längder till. Bassängen växte mellan varven och det blev längre och längre mellan kanterna, men jag lyckades ta mig runt alla varv. Skön känsla. Inte riktigt varje dag man är ute på så långa simturer.

phelps när jag simmade om honom idag

Länge sen jag var så slut som jag är nu. Lär ju hoppa ur sängen imorgon, för jag kommer ju absolut inte ha nån träningsvärk. HE HE

Ikväll blir det chill, antingen på bio, i vhd eller hemma. Vi får se vi får se.

nr1, ingenting är omöjligt


Halva laget satt på sjukläktarn och käkade godis idag, bådar inte gott för framtiden. Hela laget är iallafall uttaget till match på lördag, jag vet redan nu att jag inte kommer kunna spela men det är guld o hänga på samma sida som familjen på matcherna. Vi möter pettrus gamla lag flen, de ska bli kul :)
   Vi har förövrigt hört talas om att det är kanelbullens dag på lördag och att det kommer finnas kanelisar i sporthallen. Kan lova att vi inte tänker vara sämre.
plinten amanda som back


Imorgon ska jag och Eva åka o simma. wwweeeeeäää. Jag har lovat mig själv att simma minst 2000m, jag vet inte riktigt hur långt det är, men det låter ganska bra.

Oktober

Igår umgicks jag med Eva. Vi tog en sväng på stan, tittade in på parfymeriet och fick oss en riktig lektion i dofter. Det var egentligen Eva som skulle ha parfym men tanten plockade fram en parfym som tydligen passade mig. Och efter att gått runt med doften hela dagen måste jag säga att hon hade rätt. Den ska jag ha!

Efter lite välbehövlig fika körde vi mot oxelösund, jag lyckades få motorstopp. Vilket egentligen inte är så svårt, men jag trodde faktiskt inte att man kunde få det med automatbilar. Men nu vet jag att det går.
Hemma hos eva drack vi mängder med te, pratade om gammalt och nytt och hade allmänt mysigt medan höststormarna gjorde sitt utanför :)
 
Tjejerna gjorde en grym träning igår, känns förjävligt att sitta bredvid. Jag kommer gå under av rastlöshet. Idag har jag läst varenda textrad om hälseneskador på internet, jag kan ju inte direkt påstå att jag mått bättre av det. Vissa anser att man ska vila i 4-8 veckor, och vissa i flera månader. Det var nära till gråt inte bara en gång idag.
     Jag hoppades för mycket när jag hade visioner om att jag skulle kunna träna idag och t.o.m kanske kunna vara med på lördag. Det kan jag glömma direkt. Jag har åtminstone fått en del smarta tips, och imorgon är det jag som åker till badhuset. 
Ikväll ska jag köra lite fys och lite övningar tänkte jag, och jag måste skjuta lite. Mina klubbor kommer rymma av tristessen snart. Stackarna.

RSS 2.0